Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky sem to nevěděla a suverénně napochodovala s malým v autosedačce dovnitř, hned mě pakovali ven… a víte co, su ráda, opravdu je to o bezpečnosti! Jednou je to pro podnikatele a ne na běžné nákupy, tak se na to musí myslet ![]()
@martina.se píše:
nepustí ji tam.. může měřit kolik chce, ale u vchodu to kontrolujímůžeš to risknout, ale stejně tam na jeden košík nesmí být víc lidí, jak 2, takže bych ji radši nechala doma…
Tak třeba u nás to zrovna moc nekontrolují, takže pokud vypadá starší, tak by to asi prošlo. A víc jak 2 lidi nemohou být na kartu, ale třeba my máme v rodině 2…
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba u nás to zrovna moc nekontrolují, takže pokud vypadá starší, tak by to asi prošlo. A víc jak 2 lidi nemohou být na kartu, ale třeba my máme v rodině 2…
u nás kontrolují (ova), a ano, napsala jsem blbě, na kartu 2 lidi, né na vozík ![]()
@martina.se U nás od té doby co udělali turniket s čtečkou karet, tak na to dost kašlou… naposled jsme šli i 3 na jednu kartu (tedy měli jsme každý svou, ale kdo je má vytahovat).
Jo to jo ale jde si vybrat do školy tak to záleží na ni tak nevím no
![]()
Tak pokud to nemáte daleko, tak bych to zkusila, nic horšího než, že vás tam nepustí se nestane… oblékni ji nějak „dospěle“ a je šance, že to nikdo řešit nebude.
Ahoj,
je stále aktuální zákaz miminek do Makra? Chtěla bych tam sjet, dlouho jsem tam nebyla a mám malou holčičku, většinu času leží v kočáře, takže nikde neběhá. S dudlíkem si vystačí, takže ani moc neřve
Vím, že tam nesmí děti do 12ti let, ale co může takové malé dítko způsobit? ![]()
Díky za zkušenosti ![]()
Ano je, děti do Makra nesmí
Ale když pojedete s manželem, tak vedle je dětský koutek, tak jeden z vás může vyraz ![]()
@anlendy. píše:
Ahoj,
je stále aktuální zákaz miminek do Makra? Chtěla bych tam sjet, dlouho jsem tam nebyla a mám malou holčičku, většinu času leží v kočáře, takže nikde neběhá. S dudlíkem si vystačí, takže ani moc neřveVím, že tam nesmí děti do 12ti let, ale co může takové malé dítko způsobit?
Díky za zkušenosti
ano, zákaz stále platí, jde i o bezpečnost.
@neumisa píše:
ano, zákaz stále platí, jde i o bezpečnost.
A o to, aby se tam nemotaly matky s kočáry…
Makro je vedeno jako sklad a proto tam děti nesmí. Nevím jam Makru ale v Metru do 12ti let
Nesmí, ani ležící v kočárku, paní u vchodu mi to tam vysvětlovala, že by mohla na kočárek spadnout třeba paleta
na dospělího to asi neva
na poprvé nám to prošlo, nikdo si nás nevšim, na podruhé už nás baba odchytla
@Blešík kdyby spadla paleta na dospělého, nejspíš by si polámal kosti. Zatímco kdyby spadla na dítě,… dovedeš si představit následky? To už bys asi házela jiné smajlíky
@Blešík píšeš,žes tam s miminkem byla
nechápu proč lidi dobrovolně a zbytečně vystavují děti nebezpečí