Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
19.8.13 16:39

Taky sem to nevěděla a suverénně napochodovala s malým v autosedačce dovnitř, hned mě pakovali ven… a víte co, su ráda, opravdu je to o bezpečnosti! Jednou je to pro podnikatele a ne na běžné nákupy, tak se na to musí myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101820
19.8.13 17:10
@martina.se píše:
nepustí ji tam.. může měřit kolik chce, ale u vchodu to kontrolují :think: můžeš to risknout, ale stejně tam na jeden košík nesmí být víc lidí, jak 2, takže bych ji radši nechala doma…

Tak třeba u nás to zrovna moc nekontrolují, takže pokud vypadá starší, tak by to asi prošlo. A víc jak 2 lidi nemohou být na kartu, ale třeba my máme v rodině 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.13 17:17
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba u nás to zrovna moc nekontrolují, takže pokud vypadá starší, tak by to asi prošlo. A víc jak 2 lidi nemohou být na kartu, ale třeba my máme v rodině 2…

u nás kontrolují (ova), a ano, napsala jsem blbě, na kartu 2 lidi, né na vozík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101820
19.8.13 17:39

@martina.se U nás od té doby co udělali turniket s čtečkou karet, tak na to dost kašlou… naposled jsme šli i 3 na jednu kartu (tedy měli jsme každý svou, ale kdo je má vytahovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neanonym
19.8.13 18:59

Jo to jo ale jde si vybrat do školy tak to záleží na ni tak nevím no :( :?: :zed:

• Citovat
  • Upravit
101820
19.8.13 19:12

Tak pokud to nemáte daleko, tak bych to zkusila, nic horšího než, že vás tam nepustí se nestane… oblékni ji nějak „dospěle“ a je šance, že to nikdo řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
24.8.13 22:27

Ahoj,
je stále aktuální zákaz miminek do Makra? Chtěla bych tam sjet, dlouho jsem tam nebyla a mám malou holčičku, většinu času leží v kočáře, takže nikde neběhá. S dudlíkem si vystačí, takže ani moc neřve :lol: Vím, že tam nesmí děti do 12ti let, ale co může takové malé dítko způsobit? :nevim:
Díky za zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.13 22:36

Ano je, děti do Makra nesmí :cert: Ale když pojedete s manželem, tak vedle je dětský koutek, tak jeden z vás může vyraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
24.8.13 22:56
@anlendy. píše:
Ahoj,
je stále aktuální zákaz miminek do Makra? Chtěla bych tam sjet, dlouho jsem tam nebyla a mám malou holčičku, většinu času leží v kočáře, takže nikde neběhá. S dudlíkem si vystačí, takže ani moc neřve :lol: Vím, že tam nesmí děti do 12ti let, ale co může takové malé dítko způsobit? :nevim:
Díky za zkušenosti :mavam:

ano, zákaz stále platí, jde i o bezpečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101820
25.8.13 07:05
@neumisa píše:
ano, zákaz stále platí, jde i o bezpečnost.

A o to, aby se tam nemotaly matky s kočáry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
25.8.13 07:12

Makro je vedeno jako sklad a proto tam děti nesmí. Nevím jam Makru ale v Metru do 12ti let

• Citovat
  • Upravit
12127
25.8.13 07:12

Nesmí, ani ležící v kočárku, paní u vchodu mi to tam vysvětlovala, že by mohla na kočárek spadnout třeba paleta :mrgreen: na dospělího to asi neva :mrgreen: na poprvé nám to prošlo, nikdo si nás nevšim, na podruhé už nás baba odchytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
25.8.13 07:23

@Blešík kdyby spadla paleta na dospělého, nejspíš by si polámal kosti. Zatímco kdyby spadla na dítě,… dovedeš si představit následky? To už bys asi házela jiné smajlíky

• Citovat
  • Upravit
12127
25.8.13 07:26

@Timinka to byl trochu džouk :roll: proto ten smajlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
25.8.13 07:30

@Blešík píšeš,žes tam s miminkem byla :nevim: nechápu proč lidi dobrovolně a zbytečně vystavují děti nebezpečí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure