Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
6.10.11 23:14
Andrejka__20 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
trochu si to pleteš.To že je to jak v mš sem nepsala já,ale bylo mi to napsáno :wink: .Jako informativní dotz mi to vubec nepřijde hloupé.Lepší než jet zbytečnou cestu,ale reagovala sem na to-já si budu stěžovat to je diskriminace :wink:
V pohodě, od baráku mám Makro kousek 8-) Stěžovat si nebudu, podle reakcí holek jsem pochopila, že to je opravdu ZÁKAZ a pokud jim vadí i dítě v manduce, s kočárkem to asi fakt neprojde :lol: Jsem popravdě horká hlava, od včerejška jsem se uklidnila :andel: Takže žádná stížnost nebude, asi bych ale moc neuspěla, chichi :lol:

V poho.Já to chápu.taky se někdy rozčílim že sem horká hlava.Jsou hold věci s kterýma nic neuděláme tak je zbytečné se rozčilovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.10.11 23:27

devcata roztrhejte siobcanky :mrgreen: :mrgreen: . Teda ted uz to nejde tak si je podpalte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.10.11 23:33
mysicka5 píše:
devcata roztrhejte siobcanky :mrgreen: :mrgreen: . Teda ted uz to nejde tak si je podpalte :mrgreen: :mrgreen:

Víš jak ten plast smrdí? Fůůůůůůůůj :mrgreen: Stačí pomalovat lihovkami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.10.11 23:54
A nebo pujcit detem a k tomu nuzky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JanaK88 píše:
mysicka5 píše:
devcata roztrhejte siobcanky :mrgreen: :mrgreen: . Teda ted uz to nejde tak si je podpalte :mrgreen: :mrgreen:
Víš jak ten plast smrdí? Fůůůůůůůůj :mrgreen: Stačí pomalovat lihovkami :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.11 10:47
JanaK88 píše:
Dotaz je opravdu v pořádku, ale výkřiky o diskriminaci mě rozesmívají.
Zakladatelka si může zkusit stěžovat, je spousta poradenských center zabývající se diskriminací (pokud nechce jít rovnou se stížností na nějaký úřad). Já v jedné pracuji, třeba ten dotaz budu řešit, ale spíš se modlím ať ne :mrgreen:
Z právního hlediska to je snadné, bezpečnostní předpisy toto upravit mohou a diskriminační to není, neboť se jedná o prostory ve zvláštním režimu, a mimoto úraz tu oprávněně hrozí. [/cita
Ty děláš v diskriminačním centru? Ojky, tak to bych teda opravdu neuspěla, spíš by mi bylo ironicky naznačeno kam s mou stížností jít, a do hezkých míst by to nebylo.Teda dle tvých příspěvků :lol: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.10.11 16:11
Andrejka__20 píše:
JanaK88 píše:
Zakladatelka si může zkusit stěžovat, je spousta poradenských center zabývající se diskriminací (pokud nechce jít rovnou se stížností na nějaký úřad). Já v jedné pracuji, třeba ten dotaz budu řešit, ale spíš se modlím ať ne :mrgreen:
Z právního hlediska to je snadné, bezpečnostní předpisy toto upravit mohou a diskriminační to není, neboť se jedná o prostory ve zvláštním režimu, a mimoto úraz tu oprávněně hrozí. [/cita
Ty děláš v diskriminačním centru? Ojky, tak to bych teda opravdu neuspěla, spíš by mi bylo ironicky naznačeno kam s mou stížností jít, a do hezkých míst by to nebylo.Teda dle tvých příspěvků :lol: :andel:

Docela urážíš moji profesionalitu, pokud by to byl vzneseno jako oficiální dotaz, tak bych odpověděla plně na tvůj dotaz, bez urážek a naprosto dle mého nejlepšího vědomí a svědomí. To co píšu tady je jen můj osobní postoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.11 17:04
JanaK88 píše:
Andrejka__20 píše:
JanaK88 píše:
Ty děláš v diskriminačním centru? Ojky, tak to bych teda opravdu neuspěla, spíš by mi bylo ironicky naznačeno kam s mou stížností jít, a do hezkých míst by to nebylo.Teda dle tvých příspěvků :lol: :andel:
Docela urážíš moji profesionalitu, pokud by to byl vzneseno jako oficiální dotaz, tak bych odpověděla plně na tvůj dotaz, bez urážek a naprosto dle mého nejlepšího vědomí a svědomí. To co píšu tady je jen můj osobní postoj :mrgreen:

Trošku ti to objasním: v žádném případě jsem tě nechtěla urazit, jen čerpám z tvých ironických poznámek které tady máš. :-D Jak jsem psala: nemám ráda zlou ironii. Beru i opačný názor, naopak, někdy ho i vítám, ale měl by být napsán slušně, ne formou až výsměchu. No ale teď k věci: po tom co jsem si tady četla tvé disk. příspěvky mi přišlo ve spojení s tvým podpisem dole trošku humorné, proto jsem to obrátila ve srandu. Samozřejmě tě neznám, pouze a jen čerpám z tvých příspěvků tady! Věřím že v práci jsi profesionál, ale v tom případě bys měla vědět, že tvůj osobní názor je trošku zkreslený a nemůžeš ho napsat na „plnou hubu“ když tam máš ten odkaz, sorry. Pak to „svádí“ k tomu co jsem napsala já. Pokud tě to urazilo, omlouvám se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.10.11 20:26

Ve svém podpisu mám uvedeny některé bezplatné právní poradny, protože lidé o této možnosti nevědí a když jsem hovořila s adminy, tak kromě SZ toto byla jediná možnost, jak na to upozornit. Nepíšu v které organizaci působím a ta v mém podpisu to být nemusí, v některých diskuzích (práva pacientů) se snažím třeba upozornit na ligu lidských práv, jinde se snažím odkázat na ČMKOS, možná v některé z nich pracuji možná v jiné. Pro příště buď zruším podpis nebo raději budu vystupovat jako anonym :palec:

Mě spíš přijde poměrně vtipné, že Makro to opravdu ošéfované právně (dle české legislativy!) má a přestože jste na to v této diskuzi byli upozorněny (byl zodpovězen dotaz), tak neustále si vymýšlíte důvody proč by to tak být nemělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
7.10.11 21:17

teď mě napadla ještě jedna věc, berte to prosím v čistě teoretické rovině, je to jen úvaha. Je jasné, že každý obchodník si může stanovit podmínky, koho a za jakých okolností do svého obchodu vpustí. Zaujalo mě ale, že někdo psal, že do Metra v Holandsku děti mohou. Nevím, jak jsou tyto společnosti právně provázány, ale bývala to kdysi jedna společnost. Z toho mě napadla myšlenka, jestli na tohle by nemohlo být pohlíženo mezinárodním právem jako na diskriminaci určitých národů, když podnikatelé v nich nemají možnost nákupů s dětmi a jinde ano. Stanovit si pravidla je bez debat, ale pak by měla být pro všechny stejná, nebo ne? Ošéfování podle české legislativy je jedna věc, ale tohle už je záležitost evropského práva, řekla bych… :think: Ale to už jsem se dostala úplně jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.10.11 21:24
hamika píše:
teď mě napadla ještě jedna věc, berte to prosím v čistě teoretické rovině, je to jen úvaha. Je jasné, že každý obchodník si může stanovit podmínky, koho a za jakých okolností do svého obchodu vpustí. Zaujalo mě ale, že někdo psal, že do Metra v Holandsku děti mohou. Nevím, jak jsou tyto společnosti právně provázány, ale bývala to kdysi jedna společnost. Z toho mě napadla myšlenka, jestli na tohle by nemohlo být pohlíženo mezinárodním právem jako na diskriminaci určitých národů, když podnikatelé v nich nemají možnost nákupů s dětmi a jinde ano. Stanovit si pravidla je bez debat, ale pak by měla být pro všechny stejná, nebo ne? Ošéfování podle české legislativy je jedna věc, ale tohle už je záležitost evropského práva, řekla bych… :think: Ale to už jsem se dostala úplně jinam…

Nejsem odborník na právo EU, ale bezpečnostní předpisy a normy jsou výlučně v pravomoci členských států. V Holandsku také mohou mít Makro jinak zajištěné (to ale nevím).
Mě jediné co na tom zajímá je určení té hranice 12 let, ale to tipuji, že určil nějaký úředník od stolu stylem 10 let je málo, 15 už hodně, aby se zdržoval v takových prostorech, tak to nějak zprůměrujeme na 12 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
7.10.11 21:28
JanaK88 píše:
hamika píše:
teď mě napadla ještě jedna věc, berte to prosím v čistě teoretické rovině, je to jen úvaha. Je jasné, že každý obchodník si může stanovit podmínky, koho a za jakých okolností do svého obchodu vpustí. Zaujalo mě ale, že někdo psal, že do Metra v Holandsku děti mohou. Nevím, jak jsou tyto společnosti právně provázány, ale bývala to kdysi jedna společnost. Z toho mě napadla myšlenka, jestli na tohle by nemohlo být pohlíženo mezinárodním právem jako na diskriminaci určitých národů, když podnikatelé v nich nemají možnost nákupů s dětmi a jinde ano. Stanovit si pravidla je bez debat, ale pak by měla být pro všechny stejná, nebo ne? Ošéfování podle české legislativy je jedna věc, ale tohle už je záležitost evropského práva, řekla bych… :think: Ale to už jsem se dostala úplně jinam…
Nejsem odborník na právo EU, ale bezpečnostní předpisy a normy jsou výlučně v pravomoci členských států. V Holandsku také mohou mít Makro jinak zajištěné (to ale nevím).
Mě jediné co na tom zajímá je určení té hranice 12 let, ale to tipuji, že určil nějaký úředník od stolu stylem 10 let je málo, 15 už hodně, aby se zdržoval v takových prostorech, tak to nějak zprůměrujeme na 12 let :mrgreen:

Měli dát 15 let podle občanky a trestní odpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
7.10.11 21:37

No prostě tam haranti maj zákaz vstupu a je to no.Já nevím, co je na tom pořád k řešení :-P . Hold se s tím všechny matky budou muset smířit.

• Citovat
  • Upravit
5320
7.10.11 21:42
JanaK88 píše:
Mě jediné co na tom zajímá je určení té hranice 12 let, ale to tipuji, že určil nějaký úředník od stolu stylem 10 let je málo, 15 už hodně, aby se zdržoval v takových prostorech, tak to nějak zprůměrujeme na 12 let :mrgreen:

jo, to by mě taky zajímalo :-) Taky to vidím na tip od stolu, někdy se divím, kde se na ta čísla chodí :-). To s tou občankou a trestní odpovědností je dobrý nápad, ale tu bych teda šmahem snížila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
7.10.11 21:48
andyn82 píše:
No prostě tam haranti maj zákaz vstupu a je to no.Já nevím, co je na tom pořád k řešení :-P . Hold se s tím všechny matky budou muset smířit.

haranti? Mazec 8-o
Ale to my všechny už dávno víme, že tam mají děti zákaz vstupu, taky se to už neřeší a všichni jsou smíření, dokonce i ti, co už byli smíření i předtím :wink: :lol: Nicméně děkujeme za „přínosnou“ rekapitulaci :nevim:

Příspěvek upraven 07.10.11 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.11 21:49
andyn82 píše:

Svému dítěti taky budeš říkat nebo říkáš „harant“? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky