Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
6.10.11 21:37

to měla být ironie.Vždycky když někdo napíše tam a tam je něco lepší ,vychytanější bezpečnější tak mi to hold nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.10.11 21:39
Kamča.dalmatinka píše:
to měla být ironie.Vždycky když někdo napíše tam a tam je něco lepší ,vychytanější bezpečnější tak mi to hold nedá :mrgreen:

Vim, ze jsi byla ironicka :-)
Jak v Matersky skolce, vid :wink:
Napsala jsem svuj nazor a zkusenost z jine zeme. Pokud to nekomu vadi nahlaste me prispevky jako OT. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 21:55

už letim hlásit :wink: .Jak v mš mi přijde stěžovat si na každou hloupost.Děti třeba nesmí ještě na diskotéku :wink: .Budu si stěžovat když tam zrovna musim a nemám hlídání? :nevim:
Opravdu zbytečné dohady a rozčilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.10.11 21:56
Kamča.dalmatinka píše:
už letim hlásit :wink: .Jak v mš mi přijde stěžovat si na každou hloupost.Děti třeba nesmí ještě na diskotéku :wink: .Budu si stěžovat když tam zrovna musim a nemám hlídání? :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
6.10.11 22:00
Kamča.dalmatinka píše:

Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.10.11 22:04
Kamča.dalmatinka píše:
:mrgreen: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 22:05
MacíkP píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou :think:

no nic blbějšího mě nenapadlo :lol: ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.10.11 22:30
Kamča.dalmatinka píše:
MacíkP píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou :think:
no nic blbějšího mě nenapadlo :lol: ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu :lol:

Do posilovny taky. A taky do dvanácti let :nevim: Nemůže k tomu být zákonný důvod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 22:33
chuanitka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
MacíkP píše:
Kamča.dalmatinka píše:
no nic blbějšího mě nenapadlo :lol: ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu :lol:
Do posilovny taky. A taky do dvanácti let :nevim: Nemůže k tomu být zákonný důvod? :think:

nehty maj kvuli hygieně,alespon cedulka to tak naznačuje :mrgreen: .Komu se nelíbí at nechodí ale já to teda fakt ocenuju.Když už uteču od jednoho dítěte přece tam nebudu poslouchat cizí :lol:

Posilovna většinou má dětské koutky s hlídáním(aspon v tv to tak dávaj tam já nechodim) :lol: a tam je to taky určitě kvuli bezpečnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 22:34

to už jsme tu našli pár dalších podniku s diskriminací :mrgreen: kdyby někdo nevěděl na koho si už stěžovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.11 22:37
Kamča.dalmatinka píše:
JanaK88 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
:mrgreen: :huban:

Omlouvám se že vám rozbíjím vaše plácání se navzájem po ramenou holky… ale pouze jsem tady napsala dotaz, nikoho nenutím reagovat, a pokud ti Kamčo dotaz připadá hloupý a jako v mš.....neodpustím si ale…nikdo tě nenutí reagovat. :palec: Nemám ráda zlou ironii, jen pro objasnění. :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.11 22:38
MacíkP píše:
Kamča.dalmatinka píše:

To srovnání nechápu, já nic o diskotéce v dotazu nepsala… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 22:41

trochu si to pleteš.To že je to jak v mš sem nepsala já,ale bylo mi to napsáno :wink: .Jako informativní dotz mi to vubec nepřijde hloupé.Lepší než jet zbytečnou cestu,ale reagovala sem na to-já si budu stěžovat to je diskriminace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.11 22:50
Kamča.dalmatinka píše:
trochu si to pleteš.To že je to jak v mš sem nepsala já,ale bylo mi to napsáno :wink: .Jako informativní dotz mi to vubec nepřijde hloupé.Lepší než jet zbytečnou cestu,ale reagovala sem na to-já si budu stěžovat to je diskriminace :wink:

V pohodě, od baráku mám Makro kousek 8-) Stěžovat si nebudu, podle reakcí holek jsem pochopila, že to je opravdu ZÁKAZ a pokud jim vadí i dítě v manduce, s kočárkem to asi fakt neprojde :lol: Jsem popravdě horká hlava, od včerejška jsem se uklidnila :andel: Takže žádná stížnost nebude, asi bych ale moc neuspěla, chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.10.11 22:59

Dotaz je opravdu v pořádku, ale výkřiky o diskriminaci mě rozesmívají.
Zakladatelka si může zkusit stěžovat, je spousta poradenských center zabývající se diskriminací (pokud nechce jít rovnou se stížností na nějaký úřad). Já v jedné pracuji, třeba ten dotaz budu řešit, ale spíš se modlím ať ne :mrgreen:
Z právního hlediska to je snadné, bezpečnostní předpisy toto upravit mohou a diskriminační to není, neboť se jedná o prostory ve zvláštním režimu, a mimoto úraz tu oprávněně hrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí