Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
to měla být ironie.Vždycky když někdo napíše tam a tam je něco lepší ,vychytanější bezpečnější tak mi to hold nedá ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
to měla být ironie.Vždycky když někdo napíše tam a tam je něco lepší ,vychytanější bezpečnější tak mi to hold nedá
Vim, ze jsi byla ironicka ![]()
Jak v Matersky skolce, vid ![]()
Napsala jsem svuj nazor a zkusenost z jine zeme. Pokud to nekomu vadi nahlaste me prispevky jako OT.
![]()
už letim hlásit
.Jak v mš mi přijde stěžovat si na každou hloupost.Děti třeba nesmí ještě na diskotéku
.Budu si stěžovat když tam zrovna musim a nemám hlídání? ![]()
Opravdu zbytečné dohady a rozčilování.
Kamča.dalmatinka píše:
už letim hlásit.Jak v mš mi přijde stěžovat si na každou hloupost.Děti třeba nesmí ještě na diskotéku
.Budu si stěžovat když tam zrovna musim a nemám hlídání?
Kamča.dalmatinka píše:
už letim hlásit.Jak v mš mi přijde stěžovat si na každou hloupost.Děti třeba nesmí ještě na diskotéku
Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
MacíkP píše:Kamča.dalmatinka píše:Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou
no nic blbějšího mě nenapadlo
ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu ![]()
Kamča.dalmatinka píše:MacíkP píše:no nic blbějšího mě nenapadloKamča.dalmatinka píše:Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou
Opravdu zbytečné dohady a rozčilování.ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu
Do posilovny taky. A taky do dvanácti let
Nemůže k tomu být zákonný důvod? ![]()
chuanitka píše:Kamča.dalmatinka píše:Do posilovny taky. A taky do dvanácti letMacíkP píše:no nic blbějšího mě nenapadloKamča.dalmatinka píše:Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou
Opravdu zbytečné dohady a rozčilování.ale třeba k mé nehtařce je taky zákaz vstupu
Nemůže k tomu být zákonný důvod?
nehty maj kvuli hygieně,alespon cedulka to tak naznačuje
.Komu se nelíbí at nechodí ale já to teda fakt ocenuju.Když už uteču od jednoho dítěte přece tam nebudu poslouchat cizí ![]()
Posilovna většinou má dětské koutky s hlídáním(aspon v tv to tak dávaj tam já nechodim)
a tam je to taky určitě kvuli bezpečnosti ![]()
to už jsme tu našli pár dalších podniku s diskriminací
kdyby někdo nevěděl na koho si už stěžovat ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
JanaK88 píše:Kamča.dalmatinka píše:
Opravdu zbytečné dohady a rozčilování.![]()
Omlouvám se že vám rozbíjím vaše plácání se navzájem po ramenou holky… ale pouze jsem tady napsala dotaz, nikoho nenutím reagovat, a pokud ti Kamčo dotaz připadá hloupý a jako v mš.....neodpustím si ale…nikdo tě nenutí reagovat.
Nemám ráda zlou ironii, jen pro objasnění.
![]()
MacíkP píše:Kamča.dalmatinka píše:Hmm to je srovnání, nákup a diskotéka. Sem si zrovna říkala, že Makro je jediný místo kam nesmí dítě - pokud vyloučím místa zakázané zákonem či vyhláškou
To srovnání nechápu, já nic o diskotéce v dotazu nepsala…
![]()
trochu si to pleteš.To že je to jak v mš sem nepsala já,ale bylo mi to napsáno
.Jako informativní dotz mi to vubec nepřijde hloupé.Lepší než jet zbytečnou cestu,ale reagovala sem na to-já si budu stěžovat to je diskriminace ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
trochu si to pleteš.To že je to jak v mš sem nepsala já,ale bylo mi to napsáno.Jako informativní dotz mi to vubec nepřijde hloupé.Lepší než jet zbytečnou cestu,ale reagovala sem na to-já si budu stěžovat to je diskriminace
V pohodě, od baráku mám Makro kousek
Stěžovat si nebudu, podle reakcí holek jsem pochopila, že to je opravdu ZÁKAZ a pokud jim vadí i dítě v manduce, s kočárkem to asi fakt neprojde
Jsem popravdě horká hlava, od včerejška jsem se uklidnila
Takže žádná stížnost nebude, asi bych ale moc neuspěla, chichi ![]()
Dotaz je opravdu v pořádku, ale výkřiky o diskriminaci mě rozesmívají.
Zakladatelka si může zkusit stěžovat, je spousta poradenských center zabývající se diskriminací (pokud nechce jít rovnou se stížností na nějaký úřad). Já v jedné pracuji, třeba ten dotaz budu řešit, ale spíš se modlím ať ne ![]()
Z právního hlediska to je snadné, bezpečnostní předpisy toto upravit mohou a diskriminační to není, neboť se jedná o prostory ve zvláštním režimu, a mimoto úraz tu oprávněně hrozí.