Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
5.10.11 20:23

…je to tak a je to informace stará minimálně 11 let, kdy jsem měla druhé dítko…a přesně byla důvodem bezpečnost…tak chlapi buď pohlídají doma nebo pojedou nakoupit…mě to zase až tak netrápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
5.10.11 20:23

Zase az by vam tam na dite neco spadlo tak by jste rikali ze nedavaji pozor, maji to tam nebezpecne a mají to mít nejak ohlidane… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.10.11 20:25

Já osobně moc nevidím důvod proč děti do obchoďáku tahat, my stejně co jde, řešíme tak, že buď nakupuje manžel, nebo já… :think: Protože s prckama to je občas pořádně na budku v klidu nakoupit… TAkže mi to zase tak moc diskriminační nepřijde, makro není obchod, kam by se nutně musely podnikat rodinný expedice… Ale je to jen muj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.10.11 20:29

Nemůžou tam děti do 12 let. Je to z bezpečnostních důvodů, pt je to tam spíš jako ve skladu :-) Nám to ani neva, jezdíme tam jednou za čas, tak nám vždycky někdo dítě pohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
5.10.11 20:30

Hele, tak ono by bylo asi těžký říct, miminka do šesti měsíců ano, lezoucí a balotala už ne a pak zas od 10 let ano :nevim: :nevim: Tak já to chápu, že to zakážou od miminek.. :kytka:
Viděla jsem tam tuhle rodinku a měli na ně prodavači kecy právě kvůli miminku a pak měli s sebou ještě chlapce cca 8 let a u toho řekli, že tohohle by ještě tolerovali, ale to miminko ne, že by na něj mohlo něco spadnout… :nevim:
Už to beru, že to tak je a nevadí mi to :kytka: Je to pro živnostníky, tak to beru :palec: Diskriminace to není, takových míst je, kam nesmí děti :wink:

• Citovat
  • Upravit
30316
5.10.11 20:31

Mě tyhle zákazy taky zrovna nevadí. Stejně když jedeme kolem Makra tak většinou i se psem tak stejně manžel hlídá psa, časem mu k němu přibude i dítě nebo se vyměníme, ale to nechci ten nákup vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.10.11 20:32
Andrejka__20 píše: . Nechápu jaký je rozdíl mezi mnou - dospělým člověkem procházejícím se v uličkách mezi paletama a miminem které leží v kočáru a já ho vezu před sebou :nevim: Sry, to byl jen takový můj výlev, pochopila jsem že děti opravdu do Makra nesmí :twisted:

No treba takovej, ze kdyz spadne bedna s mlikama na hlavu Tobe, tak to mozna prezijes :mrgreen: , kdyz Ti spadne do kocaru ..... :think:
Jinak pro me je to taky novinka, zejmena proto, ze jsem tam v zivote nebyla a ani se tam nechystam.

A pochopila bych i ten klid - narazila jsem v posl.dobe parkrat v katalozich cestovek na hotely, kam se nemuze s detmi do 12let. Ja to chapu. Kazdy nechce poslouchat na dovoleny od rana do vecera jeceni od bazenu. Ale to uz jsem OT, omlouvam se.
To byl takovy muj vylev :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.10.11 20:35

já jsem pracovala pro makro v Karlovych Varech jeste nez se otevrelo a bylo nam receno ze tam nesmi kvuli tomu ze jsou vysoko naskladany palety a kdyby to nahodou spadlo ci co..ale ted me to tu taky zrazilo kdyz jsem to tu cetla..uplne sjem na to zapomnela a klidne bych tam malyho vzala :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
5.10.11 20:39
jo je to pravda, nás tam s kočárem nepustili.. jsem jim říkala, že jsou malému 4 týdny,a le prostě ne.. tak jsme odešli.
Myslím, že se pak třeba nechtěj dohadovat, co máš v kočáře, jestli člověk něco neukradl a tak.. jinak fakt nevím.. nebo že bych mohla něco shodit s tím kočárem.. no prostě je to naprd..
barca.hrosik píše:
ano je to pravda deti do 12 let tam nesmi :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.10.11 20:43
nakukovatelka píše:
Andrejka__20 píše: . Nechápu jaký je rozdíl mezi mnou - dospělým člověkem procházejícím se v uličkách mezi paletama a miminem které leží v kočáru a já ho vezu před sebou :nevim: Sry, to byl jen takový můj výlev, pochopila jsem že děti opravdu do Makra nesmí :twisted:

No treba takovej, ze kdyz spadne bedna s mlikama na hlavu Tobe, tak to mozna prezijes :mrgreen: , kdyz Ti spadne do kocaru ..... :think:
Jinak pro me je to taky novinka, zejmena proto, ze jsem tam v zivote nebyla a ani se tam nechystam.

A pochopila bych i ten klid - narazila jsem v posl.dobe parkrat v katalozich cestovek na hotely, kam se nemuze s detmi do 12let. Ja to chapu. Kazdy nechce poslouchat na dovoleny od rana do vecera jeceni od bazenu. Ale to uz jsem OT, omlouvam se.
To byl takovy muj vylev :mavam:

Jaký klid? To srovnáváš „klid“ v obchodě a dovolenou v hotelu?? No promiň tedy… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
5.10.11 20:45

Jenze to je zasadni rozdil mezi obchody jako tesco, lidl a pod. a makro.. jestli si tam nekdy byla tak to musis uznat… neni to zadny obchod pro beznou spotrebu je to velkoobchod navic je to vedené jako sklad.. mas pocit ze je tam stejna bezpecnost jako v tescu nebo lidlu? Kolikrat mam sama strach kdyz jdu kolem vysokodvizneho voziku ktery vyndava paletu z nejhornejsiho patra.. a ted si predstav ze tam nekdo necha kocarek a zajde si nakonec ulicky a ridic voziku ho tezko uvidi protoze z nej je spatne videt.. Opravdu nevidis rozdil mezi bezpecnosti v tescu a makru? Navic te preci nikdo nenuti tam chodit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
5.10.11 20:47

a co se tyce klidu, no myslim ze se to da normalne srovnat klid na dovolene a klid v obchode pro podnikatele… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.10.11 20:48
Andrejka__20 píše:
nakukovatelka píše:

To byl takovy muj vylev :mavam:
Jaký klid? To srovnáváš „klid“ v obchodě a dovolenou v hotelu?? No promiň tedy… :lol: :mavam:

Ne, to bylo k tomu, jak tu nekdo psal, ze zivnostnici chteji mit pri nakupu klid. Byl by to divnej duvod, zrovna u toho nakupovani, ale pripomnelo mi to to, co pisu vyse - ze se proste vsude s malyma detma chodit nesmi, a muze to byt taky jeden z duvodu, ze tam proste behajici a jecici deti nechtej. I kdyz jako hlavni duvod by to bylo podivny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
5.10.11 20:49

Je to kvůli bezpečnosti, z těch vysokých stání bohužel občas něco spadne, když vozík z druhé strany protlačí paletu příliš daleko. U nás padala paleta corn flaků, jinde sklo. Navíc děti běhají a jsou méně ohlídatelné, mohly by vběhnout právě pod vozík. Prodejní plocha je zároveň sklad, proto je tam omezený pohyb. Dovnitř pouští dle benevolence ředitele konkrétního Makra, obvykle pouze zlaté zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.10.11 20:51
kačka25 píše:
No nepusteji, je to opravdu kvuli bezpecnosi. Ale byli jsme v Chorvatsku v Metru a tam jsme s deckama mohli!

Tak treba v Metru ve Francii je vstup detem zakazan taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí