Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andyn82
7.10.11 21:53

Ježiš holky, samozřejmě neříkám dětem haranti.To bylo myšleno ironicky na zlehčení situace.

• Citovat
  • Upravit
50186
7.10.11 21:59
hamika píše:
JanaK88 píše:
Mě jediné co na tom zajímá je určení té hranice 12 let, ale to tipuji, že určil nějaký úředník od stolu stylem 10 let je málo, 15 už hodně, aby se zdržoval v takových prostorech, tak to nějak zprůměrujeme na 12 let :mrgreen:
jo, to by mě taky zajímalo :-) Taky to vidím na tip od stolu, někdy se divím, kde se na ta čísla chodí :-). To s tou občankou a trestní odpovědností je dobrý nápad, ale tu bych teda šmahem snížila :wink:

Třeba na těch 12 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
7.10.11 22:19
MUFICE píše:
hamika píše:
JanaK88 píše:
Mě jediné co na tom zajímá je určení té hranice 12 let, ale to tipuji, že určil nějaký úředník od stolu stylem 10 let je málo, 15 už hodně, aby se zdržoval v takových prostorech, tak to nějak zprůměrujeme na 12 let :mrgreen:
jo, to by mě taky zajímalo :-) Taky to vidím na tip od stolu, někdy se divím, kde se na ta čísla chodí :-). To s tou občankou a trestní odpovědností je dobrý nápad, ale tu bych teda šmahem snížila :wink:
:palec: Klidně, vždyť ty děti jsou v tom věku dneska už úplně jinde než jsme byly my (teda nechci nikoho urazit, jakože je už „starý“) :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
7.10.11 22:26
hamika píše:
MUFICE píše:
hamika píše:
JanaK88 píše:
:palec: Klidně, vždyť ty děti jsou v tom věku dneska už úplně jinde než jsme byly my (teda nechci nikoho urazit, jakože je už „starý“) :jazyk:

Přesně, dneska už jsou snad v pubertě v 10 letech :-) Co si oni dovolí na ZŠ, tak to my bychom si nikdy nedovolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.10.11 23:29
No ja bych teda vyuzila
jine oznaceni pro deti treba parchanti, hajzlici a podobne. Co obcas vidim pred barakem na lavickach tak to je des a hruza. Je jim od deseti let a kouri cigarety a ty starsi uz huli travu . A to ze je tam dana vekova hranice 12 let to souvisi hodne s nasimi zakony. Jako ze dite do 12 let musi sedet v autosedcce, nebo ze na motorku jako spolujezdec muze dite taky od 12 let. A to vse kvuli bezpecnosti a tak to zavedli i tam :nevim: :nevim:
andyn82 píše:
Ježiš holky, samozřejmě neříkám dětem haranti.To bylo myšleno ironicky na zlehčení situace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
8.10.11 08:42

Ty jo šůa jsem okolo na procházku,á zrovna tam byla devítka s prvńákama,a jak se prvnáci chovali k devetákum hruza des se koukat,rychle jsem odesla :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
8.10.11 09:58

Diskuzi budu dočítat … Zrovna včera jsem byla v Makru s tchánem a že tam děti nesmí je jedině dobře, nikdo tam na ně neni zvědavej, lidi chtějí mít na nakupování klid, ne hlídat a dávat pozor na otravující a řvoucí děti. Na jednu stranu se tím chrání i personál, někde už o tom bylo psáno. Pokud jdu nakupovat do Počernic do Gimbornu věci pro psa, beru ho s sebou, pokud jedu vybírat něco do Puntanely pro malou neteř, beru ji s sebou, pes je doma a má hlídání, pokud jedu do Makra, kam nesmí psi ani děti, jsou doma a oba mají hlídání. Jednoduché. Holt nemuže být člověk jednou pr.elí na dvou místech.

• Citovat
  • Upravit
238
8.10.11 10:07

Já s tím souhlasím. Možná do 12 let mi přijde třeba hodně , ale malé děti, kojenci a batolata určitě..
Prostě se holt musí ta rodina nějak zařídit a nebo jít jenom mažel nakoupit a manželka počká s dítětem někde v parku, doma, v koutku atd..
Opravdu tam jezdí s vysokýma vozíkama. Známý tam pracoval a říkal, že kolikrát neviděl ani dospělé, přes ty palety.. je to ochrana i pro ty co tam pracují..Nějak si nedovedu představit běhající třeba 3 leté děti a něco, že by tam někdo dojel s kočárkem nebo tahal vajíčko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.10.11 14:08

to mi připomnělo, jak jsem nedávno v IKEA sledovala 2 maminky ponořené do rozhovoru a jejich pobíhající ratolesti a čekala, kdy uslyším zvuk rozbíjejících se hrníčků :roll: skladová část ikea asi taky nebude nejbezpečnější pro děti :-)naštěstí tam mají ten dětský koutek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.10.11 16:30

My byli předevčírem v makru a musím říct, že si tam opravdu nedovedu představit běhat dítě, se všemi těmi projíždějícími ještěrkami. Málem mi přejeli i muže, neb čuměl jak puk a nechápal, že když se ho paní ptá zda by mohl jít stranou, že tam co stojí potřebuje zajet, tak má uhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
12.10.11 17:21

Takže v jiných obchoděch si musí dávat pozor zaměstnanci a v Makru zákazníci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.10.11 19:03
Jak už tu někdo psal Makro je velkosklad a ve vekoobchodě a celkově v obchodech nemaj co zaměstnanci co pohledávat na place s elektrickým či jiným vysokozdvižným vozíkem kvůli bezpečnosti :palec:
MacíkP píše:
Takže v jiných obchoděch si musí dávat pozor zaměstnanci a v Makru zákazníci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
13.10.11 07:37
mysicka5 píše:
Jak už tu někdo psal Makro je velkosklad a ve vekoobchodě a celkově v obchodech nemaj co zaměstnanci co pohledávat na place s elektrickým či jiným vysokozdvižným vozíkem kvůli bezpečnosti :palec:
MacíkP píše:
Takže v jiných obchoděch si musí dávat pozor zaměstnanci a v Makru zákazníci :mrgreen:

Teoreticky to chápu, ale prakticky tam mají stejné podmínky jako bauhaus atd. Velkosklad to není. Jen prodávají po kartonech, určitě ne po paletách. No hold vydělávají asi i tak, takže si mohou vymýšlet své podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.10.11 08:24
kdyz na to podnikatel ma tak si muze objednat i paletu. Od toho tam maj rozvoz zbozi podnikatelum co na to nemaj cas . Kamarad tam pracoval a kdyz mel treba zakaznika Letiste Ruzyne tak se s autem otocil az 5 . Tam si objednavaji zbozi po paletech. A makro ma zarovem sklad je prodejna. jine misto na skladovani zbozi tam nemaji.
MacíkP píše:
mysicka5 píše:
MacíkP píše:
Teoreticky to chápu, ale prakticky tam mají stejné podmínky jako bauhaus atd. Velkosklad to není. Jen prodávají po kartonech, určitě ne po paletách. No hold vydělávají asi i tak, takže si mohou vymýšlet své podmínky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
13.10.11 08:29

Hlavně Makro je velkoobchod, takže si může diktovat podmínky, nějáká rovná práva spotřebitele mu můžou být někde, Makro je určené pro podnikatele ne spotřebitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí