Miminko nemůže do Makra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bobina5
16.11.13 18:11

Děti do Makra nesmí a podle mě je to jen dobře. Je to obchod pro podnikatele, kteří nakupují ve velkém do kšeftu, drtivá většina z nich prostě na firemní nákupy děti nebere.
Je to jediný obchod kde je klid a kde nepobíhají cizí děcka, 99% matek v jiných obchodech hledí do regálu a děcko poletuje kolem, pochybuji že by to v Makru bylo jinak. Každý si tam chce nakoupit a pokud možno rychle a ne ještě dávat pozor na cizí děcka, na to není čas a nikdo na to není zvědavej.
Je dost jiných obchodů, navíc dítě není podnikatel že jo, je to obchod pro podnikatele. Ještě si můžete stěžovat třeba na pouti u některých atrakcí kam nesmí malé děti z bezpečnostních důvodů, anebo u asi stovky dalších věcí. Diskriminace, to už jsem se slouho tak nepobavila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11565
17.11.13 10:07

@Damael Ale jo, může, ale nepočítá se s tím, že si je bere do práce, myslím.

Jinak v Makru má cenu jezdit jen na akce, stejně jako jinam, nebo pro velký balení masa, ryb atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.11.13 11:09

Do Makra deti nesmi zadny zpusobem… pracovala jsem v jednom rok a pul na recepci u vstupu a sama jsem tyto matky „vyhanela“… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.11.13 14:09
@Monny píše:
Do Makra deti nesmi zadny zpusobem… pracovala jsem v jednom rok a pul na recepci u vstupu a sama jsem tyto matky „vyhanela“… :oops:

proč ten stydící smajlík? dobře že aspoň jeden obchod je bez uřvanců :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bnwegsdjhkajsmx
18.11.13 14:22

souhlas :D

@bobina5 píše:
Děti do Makra nesmí a podle mě je to jen dobře. Je to obchod pro podnikatele, kteří nakupují ve velkém do kšeftu, drtivá většina z nich prostě na firemní nákupy děti nebere.
Je to jediný obchod kde je klid a kde nepobíhají cizí děcka, 99% matek v jiných obchodech hledí do regálu a děcko poletuje kolem, pochybuji že by to v Makru bylo jinak. Každý si tam chce nakoupit a pokud možno rychle a ne ještě dávat pozor na cizí děcka, na to není čas a nikdo na to není zvědavej.
Je dost jiných obchodů, navíc dítě není podnikatel že jo, je to obchod pro podnikatele. Ještě si můžete stěžovat třeba na pouti u některých atrakcí kam nesmí malé děti z bezpečnostních důvodů, anebo u asi stovky dalších věcí. Diskriminace, to už jsem se slouho tak nepobavila. :lol:

naprosto souhlasím, cítim to stejně :D oni ty mimina musí cpát všude, at žije Makro!!! :srdce: :dance: :srdce: :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure