Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jak to presne probiha?
Kdybys ho mela u sebe a dala mu mleko pri prvni znamce buzeni, tak se stane co…?
Skákat na míči, nosit v šátku, nositku, vozit doma přes práh v kočárku..? Zkoušela jsi? Já vím, že je to na palici a člověk je unavený, ale přejde to. Teď bych zkoušela vše možné, aby se lidi okolo tebe vyspali.
Ještě mě napadá hacka, to by taky mohlo fungovat dobre.
A i když se ti zdá, že prdi normálně, i kaka, přesto ho to bříško bolet může. I tak bych večer při koupeli nahrivala a před spaním cvičila ještě nožičkami, tím nic nezkazis.
Moje holky byly taky takové, jediný hodný byl kluk
a vyrostly z toho.
Jak já vám rozumím… VYDRŽTE! Vydržte..
Přes den u nás fungoval jen kočár ( za špatného počasí nebo veliké unave jsem ho vozila přes práh) a v noci zase puštěná varná konvice. Když jsme zkusili aplikaci, moc dobře to prokoukl
. Žádné prášky bych nedávala..
Vzhledem k tomu, ze jste na UM, tak hlady asi nerve. Muj tip je take brisko, zkus nasadit probiotika, pokud je jeste nemate. Ja s malym v sestinedeli taky po nocich pochodovala. Prejde to, neboj.
Tak dneska to zalomil kolem 7 ráno, hrůza.
Zkoušela jsem nosit, mlíčko, povozit, vysavač, uvázat do zavinovačky ale jak jsem psala tak to je pak zle. Teplota nebyla. Kaka hezky, bříško má měkký a prdi jak má ( dáváme espumisan 5kapek )
Od půlnoci jen pláč a když nebrecel tak zvatlal což byla aspoň na chvilku lepší varianta. Snad nic nepomáhá. Je mu mesic a půl, napadlo mě jestli se nějak brzo neozyva prořezávání zoubků. Všimla jsem si dneska že i víc slinta najednou a snaží si rvat ručičku furt do pusy. Uvidíme jaká bude dnešní noc teda..
Ahoj, zkus zajít s malou na Osteodynamiku, může to být Kiss Syndrom(nemusí mít všechny příznaky, stačí jeden, můžou být viditelné až trochu později), kdy je tříměsíční kolika spojená s dlouhým pláčem ve stejnou dobu zaměňována právě za Kiss Syndrom. My byli také a ze dne na den přestala plakat. Nám vždycky od 17-20:00. Zkus ji dát spinkat do úplně měkkého, nejlepší péřová zavinovačka
Ahoj, u nás zlobil espumisan. teda prvních zhruba 10 dní fungoval tak jak má, a prckovi ulevil, ale pak už dělal spíš neplechu. vysadili jsme a malý byl jak vyměněný… třeba je u vás příčina jinde, ale vím jak člověk zkusí cokoliv aby bylo miminko aspoň trochu spokojený…