Mírná výchova, protože nemlátím děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24857
22.7.15 12:35

@MagdaSara

Ne pracovne, ale nafurt a uz dlouho. A zvykej si a nevykej mi :lol:, pokud jsi nemyslela celou rodinu :). Vyka se jenom kralovi, to ja nejsem a zivot jak v pohadce to taky neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 12:42
@stock píše:
Na rec se vykasly, i tady se domluvis rukama a nohama. Oni nejsou az tak neandrtalci. A ted uz si zvykaji pomahat vsem, co nerozumi svedsky :mrgreen: :roll:. A ze je jich tu dost :roll: A ta zima neni tak hrozna. Je tu v zime tepleji nez v Praze. Celej svet se zblaznil :nevim:A s migrenou se tu taky vyporada :D Jsou na migrenu tady zvykli, polovina Svedska ji ma :lol: A kdyz mu bude po koupani zima, muze vlezt do sauny :)

já myslela dojezd, jezdíme na blind, je jediný řidič. s cestovkama je to drahé pro 5.Natrvalo néééé, mám ráda více teplo než zimu.ty noci plné světla, to by byl mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
22.7.15 12:43

@stock jo ja tak myslela, ze jste cela rodina…necekam zivot jako v pohadce na to jsem proskolena:-) praci se dalo najit? Nevim jak se ptat :lol: aby to nebylo nevhodny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
22.7.15 12:55

@stock uz dekuju :) vsechno jsem zjistila na ambasade:-) ale kdybys popsala trochu bezny zivot, byla bych vdecny ctenar:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
22.7.15 12:56

@BohunkaP jako rýpání to neberu… je to nějaké potvrzení toho, že to, na co jsem ji opakovaně upozornila, myslím vážně.
Nevhodné chování je někdy důsledek vzteku, někdy nevázaného veselí, v rámci kterého do někoho šťouchá a šťouchá i když je dotyčným x-upozorněna aby s tím přestala.
Vysvětlíme si příčinu a následek.
Příčina vzteku je obecně v tom, že něco, co si umane není podle jejího přání, protože by to omezovalo někoho jiného.
Někdy teda ještě když mluví sprostě, tak ji prvně upozorním, jestli tak doma mluvíme a pokud s tím provokuje dál, symbolicky ji plácnu přes pusu.

Ano byla by jsem ráda, kdyby se chovala jako slečna. Myslím, že i to jednou bude, až líp zvládne svoje emoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
22.7.15 13:11
@evi3 píše:
Ano byla by jsem ráda, kdyby se chovala jako slečna. Myslím, že i to jednou bude, až líp zvládne svoje emoce

Tak… slečna z ní bude, ať se bude chovat jakkoli. Výrazem „slečna“ jsem nehodnotila způsob chování, ale věk a fakt, že už je to bytost, se kterou se dá normálně mluvit, která začíná mít svoje názory, představy, je schopna o nich diskutovat a přemýšlet. Mně osobně připadá divné a degradující takhle velké dítě plesknout, ale to je samozřejmě přesně o tom „sto lidí, sto názorů“.

Jinak díky za reakci - mně šlo právě o to, jestli to děláš úmyslně (že v tom ten smysl vidíš) nebo jestli bys to raději řešila jinak a jenom v tu chvíli nervově selžeš a nedokážeš reagovat jinak. Mně se právě tohle druhé občas stává (zažité vzorce chování jsou potvory), ale vždycky, už v tu chvíli vím, že takhle jsem to neměla řešit a že mi ujela ruka (a vždycky se za tu ránu omluvím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.7.15 13:12

@mirecekblbecek

To verim, ze pro 5 to musi byt pekelne drahy. Ale chudak ten jeden, co ridi. A ty cely svetly noci jsou az na severu a tam maji dobry zatemnovaci rolety, nebo jak se tomu rika :D. Zkratka ve lete dlouho pracuji a v zime, kdyz je cely den noc, to zni ale blbe, se flakaji. Tady ve Stockholmu je v noci tma jak v tom.. :mrgreen:Tedy ted, touhle dobou. V polovine cervna to bylo horsi.Ted se jenom pozdeji stmiva a drive rozedniva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
22.7.15 13:17

@BohunkaP taky z toho nejsem unešena, ale až po tomto „aktu násilí“ si to vše jakoby uvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 13:27
@stock píše:
To verim, ze pro 5 to musi byt pekelne drahy. Ale chudak ten jeden, co ridi. A ty cely svetly noci jsou az na severu a tam maji dobry zatemnovaci rolety, nebo jak se tomu rika :D. Zkratka ve lete dlouho pracuji a v zime, kdyz je cely den noc, to zni ale blbe, se flakaji. Tady ve Stockholmu je v noci tma jak v tom.. :mrgreen:Tedy ted, touhle dobou. V polovine cervna to bylo horsi.Ted se jenom pozdeji stmiva a drive rozedniva.

manželovi řízení neva, jen má problém s tou mig. když řídí třeba 4 h, začne to krční páteří a už to jede.byli jsme na den v něm. odjezdil 1200km, celou zpát. cestu s mig, chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.7.15 13:36

@MagdaSara

A Ty se sem fakt chystas? Nevim, co ti rekli na amb., ale s praci to moc vesely tady neni. Jasne, ze se da sehnat. Zalezi ale na tom, co chces delat. Asi nam nekdo brzy vynada, ze tu neresime pohlavky, ale zivot :mrgreen:Jsme tu cela rodina. Napul ceska a napul svedska. Jedno dite jsem si kdysi davno privezla, druhe se tu, taky davno, narodilo.Cili zivot s ditetem, zadny problem. Nevim, co by Te zajimalo. Nechutny chleba, zadna hruba mouka, alkohol jenom ve specialnich obchodech, spousta ovoce a zeleniny a spousta vegetarianu a veganu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 13:41
@stock píše:
A Ty se sem fakt chystas? Nevim, co ti rekli na amb., ale s praci to moc vesely tady neni. Jasne, ze se da sehnat. Zalezi ale na tom, co chces delat. Asi nam nekdo brzy vynada, ze tu neresime pohlavky, ale zivot :mrgreen:Jsme tu cela rodina. Napul ceska a napul svedska. Jedno dite jsem si kdysi davno privezla, druhe se tu, taky davno, narodilo.Cili zivot s ditetem, zadny problem. Nevim, co by Te zajimalo. Nechutny chleba, zadna hruba mouka, alkohol jenom ve specialnich obchodech, spousta ovoce a zeleniny a spousta vegetarianu a veganu :roll:
říká se že v těchto státech lidé trpí ve zvýšené míře na deprese, jak to vidíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.7.15 13:44

@mirecekblbecek

Hele, muj starsi syn mel presne tyhle problemy kdyz ridi. Ale existuje takovej"previt", co se „posadi“ za krk a je po bolesti. A 12oo kilaku je na jeden zatah je desna porce. Omlouvam se, jestli mi tam skacou blby pismena. Nejak si ta klavesnice zije vlastnim zivotem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
22.7.15 13:51

@stock hledam kam a premyslim, nechci tady zustat. Prace je zaklad, muzu se zivit rukama i hlavou. Nepiju skoro vubec a ovoce zelenina je super. Nejdriv ale sehnat praci, to je zaklad. Ale pryc chci v tom mam jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 13:52

@stockzrovna dodělávám koblihy a potírám je rumem a cukrem, to by byl asi problém, co? ják hodnotíš úroven zdravotnictví? jaký je tam systém školství? za jak dlouho si člověk pořídí vlastní byt? jaká je minimální mzda? Jaký je tam sociální systém? co vím ze školy-obrovské daně, přídavky všem paušálně,.cena potravin, myslím, že je hodně vysoká? může rodinu uživit v pohodě jeden průměrný plat? platby za zdravotnictví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 13:55
@stock píše:
Hele, muj starsi syn mel presne tyhle problemy kdyz ridi. Ale existuje takovej"previt", co se „posadi“ za krk a je po bolesti. A 12oo kilaku je na jeden zatah je desna porce. Omlouvam se, jestli mi tam skacou blby pismena. Nejak si ta klavesnice zije vlastnim zivotem :twisted:

prosím, prosím zjisti mi co je to ten „prevít“,kde ho seženu, byly bychom zachráněni, teda hlavně chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí