Mírná výchova, protože nemlátím děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
21.7.15 22:49
@brko píše:
Připouštím, ze každé dítě je jiné a ze na každé zabere jiný způsob, pokud ten způsob není bití, placani… ja jsem kdysi zastávala stejný názor jako ty. Pak jsem přehodnotila svůj postoj a vidím, ze jsem udělaLa dobře. Každé dítě jde vychovať bez placani a biti, jen je to větší fuška..

Takže si radši na několik let odpustis koníčky, protože by to dítě kazilo ostatním lidem, pokud by nebylo rychle vychovano?

• Citovat
  • Upravit
mowla
21.7.15 22:50
@mirecekblbecek píše:
@mowla zabírá,když jo to zaslouženě, jinak se trest míjí účinkem. těch trestů musí být jako šafránu.

na mě ne. ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
3436
21.7.15 22:53

Děvčata já bych vás co obhajujete nebití poslala mezi romy, tam byste mohly vysvětlovat a vysvětlovat a vysvětlovat a vysvětlovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
21.7.15 22:54

@lucenka nevychovavej RYCHLE, ale soustavne a systematicky:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.15 22:58
@MagdaSara píše:
@lucenka nevychovavej RYCHLE, ale soustavne a systematicky:-) :-) :-)

Jo to už bych tu třeba kluka nemusrla mít. Třeba jedna situace kdy dostal na zadek: vyšli jsme z baráku (nejsou tu chodníky, rusna silnice) a on se mi vyskubl. X krát před tím jsem mu vysvětlovala proč tam musí chodit za ruku. Vysvětlování bylo k ničemu, plácnutí bylo účinnější.

• Citovat
  • Upravit
brko
21.7.15 23:03

Proč bych měla rezignovať na své koníčky? proč pořád předvídás, ze by takové dítě bylo sigr, kterého nelze nikam vzít? To je vážně nějaký tvůj blok…nevím… nebo jaký koníčky jsi měla na mysli, ze to podle tebe souvisí s výchovou? A hlavně nejde o roky navíc, ale max o týdny…

• Citovat
  • Upravit
3436
21.7.15 23:04
@lucenka píše:
Jo to už bych tu třeba kluka nemusrla mít. Třeba jedna situace kdy dostal na zadek: vyšli jsme z baráku (nejsou tu chodníky, rusna silnice) a on se mi vyskubl. X krát před tím jsem mu vysvětlovala proč tam musí chodit za ruku. Vysvětlování bylo k ničemu, plácnutí bylo účinnější.

jistě, máš pravdu. dělej to tak jak ty to cítíš, prostě ty zodpovídáš, ty rozhoduješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.15 23:09
@brko píše:
Proč bych měla rezignovať na své koníčky? proč pořád předvídás, ze by takové dítě bylo sigr, kterého nelze nikam vzít? To je vážně nějaký tvůj blok…nevím… nebo jaký koníčky jsi měla na mysli, ze to podle tebe souvisí s výchovou? A hlavně nejde o roky navíc, ale max o týdny…

Cestování, ježdění na hrady a zámky. Pro mě by třeba to, že by trvalo několik týdnů než by kluk pochopil, že se ve vlaku okolí neobtěžuje hlukem a běháním, znamenalo to, že bych tu dobu byla uveznena na vesnici, kde bych se ukousala nudou.

• Citovat
  • Upravit
1957
21.7.15 23:09

@lucenka a ted uz to neudela? Ano, ty jsi zodpovedna a mela bys predvidat, zvlast v takove situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.7.15 23:19
@MagdaSara píše:
@lucenka a ted uz to neudela? Ano, ty jsi zodpovedna a mela bys predvidat, zvlast v takove situaci.

booože, vy jste všichni tak dokonalí, mi vypadnul syn z postýlky v 7 měs. nechodil, jen stál, naštěstí jsou děti gumové a nic se nestalo, nikdo není dokonalý, dámy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.15 23:25
@MagdaSara píše:

Trefa, od té doby to neudělal. Ani když šel samostatně, tak nevbehl za míčem do silnice (už se to stalo vícekrát)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.7.15 23:27
@MagdaSara píše:

Vždyť jsem predvidala a držela ho za ruku. Kdybych nepredvidala, tak bych ho nechala volně, abych mohla pohodlněji zavřít vrata.

• Citovat
  • Upravit
1957
21.7.15 23:29

@mirecekblbecek to je o necem trochu jinde:-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.7.15 23:36

@lucenka u nás máme cyklostezku „skvěle“ udělanou, kryje se s chodníkem. abych přešla cestu musím projít po stezce napříč ke křižovatce, kluci šli předemnou a ten nejmladší se mi vytrhl a utíkalza bráchama, prostě ho srazil velmi bezohledný cyklista, který jel rychle, musel ho zaregistrovat, jenže jel rychle a neubrzdil, prostě ti, kdo tu cyklo. navrhovali měli iq tykve, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
21.7.15 23:38
@lucenka píše:
Vždyť jsem predvidala a držela ho za ruku. Kdybych nepredvidala, tak bych ho nechala volně, abych mohla pohodlněji zavřít vrata.

Te asi zklamu:-) :-) :-) to nebylo prozo, ze dostal po zadku, ale neprojel jim ten impuls,,musis tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí