Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkate Jo to znám, to teď už budeš mít pořád, ale musíš věřit že bude vše v pohodě
Určitě bude mít radost ![]()
@Mkate gratuluji
mě to taky nějak nedocházelo a ani nedochází, myslím že mi to dojde až po dnešní kontrole ![]()
Holky první test včera rano, druhý test včera v 6 hodin večer, a poslední dnes ráno. Přijde mi ten dnešní ranní test slabší než včerejší večerni, nebo se mi to zdá? Měli jste to taky tak? ![]()
@Mkate Zatím buď v klidu, mohla jsi třeba víc pít a tak je čárka slabší. Mě třeba čárka skoro dva týdny vůbec nesílila, pořád byla slabá, až po delší době to byla dálnice
Zkus test za dva dny ať vidíš rozdíl, je to lepší než testovat každý den ![]()
@Anndy9 uff, tak snad bude vše oka, děkuji za uklidnění
a kdy jsi se poprvé objednávala k dr.?
v pondělí si tam mám volat pro výsledky z klasické prohlídky, tak nevím jestli už ji to říct nebo ještě počkat ![]()
@Mkate Já se objednala když jsem byla cca 4tt+2 a na první kontrolu jsem šla v 5tt+2
Kolik jsi tt?
@Anndy9 tady jsem to vypočítala
jestli se to tedy počítá od poslední MS ![]()
@Mkate Jojo od prvního dne poslední MS
No tak bych klidně zavolala na gyn a domluvila se s nima, oni tě objednají. Já chtěla jit dřív než bylo srdčíko, abych věděla že to není mimoděložní ![]()
@Anndy9 tak už jsem objednaná, ale až na 13.5, takže si počkám, to se asi ukoušu
![]()
@Mkate Já teď na kontrolu čekala tři týdny
. Ono to uteče uvidíš
Ale vím že to čekaní je hrůza ![]()
@Mkate to uteče
mě čeká další kontrola příští čtvrtek a zatím mi to utíká, protože mám co dělat ![]()
@Natálie27 tak to také gratuluji ❤️️❤️️… Já Teda doufám že to u mě nebude zase biochemické ale to jsem měla jen takového ducha