Mladé snažilky 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2217
6.6.19 19:59

@Mkate Děkuju :) :srdce: Teď mi to vychází na 12.12. :) Určitě budeš mít všechno v pořádku, pak dej hned vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
13.6.19 18:50

@Mkate Ahojky byla si na té kontrole? Jak si dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
15.6.19 09:47

@Anndy9 ahoj :* výsledky dopadli všechny dobře, krom toho ze mam otočenou delohu :think: prý by se to do 17tt mělo srovnat, když ne, tak půjdu císařem :think: a velký UZ mě čeká cca za 10 dnů :) a jak se daří vám? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
15.6.19 18:07

@Mkate
Ahoj, jee tak snad se ti to srovná, ale hlavně že jinak je vše v poho :) Já byla v poradně tak vše dobrý, už rosteme a jde to pěkně vidět, už mám docela pupek :) Dostala jsem těhotenskou průkazku a teď budou kontroly jednou za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.6.19 08:49

@Anndy9 průkazku už mám také, a do poradny jdu také až za měsíc :) jen mě čeká teď ten UZ. A břicho začíná taky růst, už to nezatahnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.6.19 18:58

Holky. Zdravím. Mám 5. dní do ms a už 3.dny mě pálí žáha jak blázen (ani soda nepomáhá). Do toho asi 4 dny opravdu velké množství bílého výtkou, který se teď mění na trochu jako bílkovou konzistenci. Dnes mě začínají lehce pobolivat prsa. Měla jste to některá jako příznak těhu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
18.6.19 10:17

Bodavá bolest v levém podbříšku

Ahoj holky, mám na vás dotaz. Nevím jak dlouho, ale asi zhruba 5 den mě pobolívá levá strana podbříšku. Nejdřív jsem to pociťovala, ale nic vážného. Ale včera při sexu to šlo fakt dost cítit. Musela jsem naši chvilku přerušit. Přišlo mi, že nejspíš při drcnutí do čípku to fakt dost píchne. Ale to píchání jsem citila už i předtim. Cítím tam takový tlak, nevím jak lépe to popsat. Taky se snažíme s přítelem o dítě, jsem první měsíc po vysazeni ha. Jsem rok po zamlklém těhotenství. Ms mi skončila 4.6 a měla by se vrátit zhruba za 8 dní. Ovulaci nehlídám. Promiňte za slohovku a děkuji za rady :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.6.19 11:08

@DollyDominika Můžou to být příznaky a taky nemusí, já si třeba první měsíc příznaky vsugerovala, je lepší počkat do MS a moc to nezkoumat, mluvím z vlastní zkušenosti :) Já když už jsem fakt byla těhotná, tak jsem žádné příznaky neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
19.6.19 15:45

@Anndy9 @DollyDominika jako by mi Andy mluvila z duše, první měsíc po vysazení mi bylo snad všechno, zaha, výtok, bolest prsou, zad, břicha, chtělo se mi zvracet a nic z toho nebylo, opravdu jen vsugerovane, a druhý měsíc když jsem tehu už byla, tak opravdu nic, a je fakt že do teď (13tt krom silné bolesti prsou a vynechání MS) bych nepoznala, že tehu jsem :D samozřejmě tim nechci říct, že nejsi tehu, budu držet palce aby to klaplo, ale tak zkus testik a budeš mít jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
19.6.19 15:47

@Aanneett1 těžko říct, tím že se léčím s endometriozou, mám bolestivý sex pořád, takže nedokážu říct, jestli to byl příznak tehu nebo ne :( asi to bude chtít vydržet do termínu MS :) budu držet palce ať to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
20.6.19 20:25

@Mkate Jsem 8 měsíců po mimodeloznim :(. Snazim se už přes půl roku a proste už to nejde. První otěhotnění bylo hned druhy měsíc. Mám strach ze mi to s tím jedním vejcovodem neklapne :,(. Já prave nejsem taková co by si něco vsugerovala, fakt se cítím jinak, test zatím negativní, mám 2 dny do ms, ale myslím ze to stejne neklaplo :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.6.19 16:44

@DollyDominika tak to mě moc mrzí. :( budu moc držet palce, dej vědět, jestli to klaplo, když ne, určitě se dočkás, není všem dnům a měsícům konec :) co se týče té vsugerace, tak určitě jsem to nemyslela nějak zle, jen jsem mluvila z vlastní zkušenosti. A byla jsi u dr. Zda je vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
24.6.19 07:59

@Mkate tak druhy den zpoždění. Test negativní :(. Tak já nevím. Začínám se bát dalšího mimodelozniho. Když sem to takhle měla, tak už jsem šla za dva tydny pod kudlu :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.7.19 15:38

@DollyDominika tak jak jsi dopadla? Je vše v pořádku? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.8.19 13:05

@Mkate bohužel :,( miminko s toho nebylo. Už sem zoufalá, mám ještě měsíc snažení a pak doktorka začne řešit. Bojím se, ze ten jeden vejcovod co mám je špatný. No uvidíme. Nepřestavame se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí