Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anndy9 to chapu… predtim jak sme se snazili s byvalim rok a pul to byla hruza… pak sem byla i smutna a tak… ted jsme se zacali snazit/nesnazit pred 14 dny cca teprve takze jsme na zacatku cesty… a kdyby to ted zas trvalo takovou dobu tak sem s tim nejak smirena ![]()
Ale meska mi dva dny
ale to se mi obcas stava, takze se radsi neraduju. Nic jinak zvlastniho necitim.
@Týna98 Gratuluju moc! ![]()
@Lagertia No to věřím,já jsem smutná a špatná že nám to nejde takhle chvíli,tak doufám že to brzo půjde jinak se zblázním
Tak držím palce aby ms nepříšla ![]()
Holky moc děkuji. Strašně jsem se bála, že nám to nepůjde dlouho, jelikož mám hypotyreózu, ale nakonec nám to vyšlo po 2 měsících. Věřím, že i Vám to vyjde! ![]()
@Týna98 To je super že ti to vyšlo takhle rychle a moc ti ro přeju ![]()
Holky, všem vám moc děkuju, ale až zítra jdu k doktorovi na potvrzení těhu. Docela se bojím, že bude něco špatně..
@Týna98 Neboj,určitě bude všechno v pořádku,budu držet palečky
😊
@Anndy9 tak jsem dneska byla u doktorky a rikala, ze jeste neni videt ani plod, jen ten gestacni vacek a objednala me na 1.4., takze zase dalsi dny nejistoty… ![]()
@Týna98 hlavně v klidu, nestresuj, prvního je za týden a něco, to rychle uteče ![]()
@kristencupcake no jo, jenže na dnešek jsem se objednávala v pondělí a už ty 3 dny se táhly jako celý týden ![]()
@Týna98 Ještě je brzo no,ale v klidu to uteče a vsechno bude v pohodě
Hlavně to chce se nestresovat ![]()
Už jste tady dlouho nic nepsaly.
Tak by mě zajímalo kolik vám je, holky?
Mně je 21