Mladé snažilky 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5241
24.9.18 14:31

Tady je zase pulka hrdinek anonymnich :mrgreen: Pro me za me, at si ma kazdy deti, kdy uzna za vhodne. Pokud zenska splasi dobre vydelavajiciho chlapa a ma touhu se rozmnozovat hned, tak prosim, kdyz ji tohle k rozmnozovani staci. Jen bych ale vsem doporucila nejdriv par dni sledovat zdejsi diskuze a cist si ty vesele pribehy o tom, jak zenska na rodicaku tre bidu s nouzi, protoze partner ji nedava penize, jak nemuze odejit od partnera, protoze nema penize a nikde ji nezamestnaji, protoze ma deti (a pripadne nic neumi, protoze otehotnela hned po skole), ze partner odesel za zelenejsi travou a jak to sama s detma utahne a tak. Za me nejdriv vysoka skola, pak slusna prace, neco nasetrit a pak teda hura na dite. Ale to uz proste pred tricitkou moc nevychazi :mrgreen: Kor kdyz clovek nechce po skole hned veskere penize syslit, ale ma treba financne narocneho konicka, nebo cestuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
25.9.18 06:34

Zdravim. Me je 24 jsem 11 tt a musim rict, ze v cekarne u lekare si pripadam kolikrat jako šílenec :lol:. Starsi maminky na me koukaji jako na zbouchlou 16nactku :D (bohuzel vypadam mladší no)…, ale vite co?!? Nekdo mozna rekne, ze jsem zlomyslna, ale me to prijde normalni mit dite kolem 20-25 let tak si kolikrat v duchu reknu jak jsou oni zase starsi. Mam tetu co mela kluka v 38 letech a sama mi rika, ze mit dite nad 30 ci 35 je uz silene. Ja jsem rada, ze jsem mlada, jelikoz mam diky starsimu priteli (29) dost starsich pratel (35, 30..) a tam presne vidim, ze i kdyz sice chteji treba deti az ted, ale uz je videt jak zivot berou bez legrace. Na horach mi rekli ze jsem jako mala kdyz jsem si sla stavet snehulaka a víte co?!? Ja jsem rada, ze mam natolik energie jeste si toho snehulaka s ditetem postavit. Lepsi nez vycerpane tahnout kocarek, strcit diteti tablet ci hracku a rict hraj si, stav si sam apod… Starsi zas zbroji proti nam, ze mame treba malo zkusenosti, tak proc to tu neříct na plnou hubu, co si zase myslime my o nich. :D Nic mene, zenska muze byt vyborna matka i kdyz ma dite ve 21,25, ale i 35…je to o cloveku a ne veku. A rekla bych, ze to je i touhle dobou internetu apod. Driv se nemeli kde dohadovat o takovych vecech, ale meli zase vic casu na dite. Takze ja mazu ucet a jdu se ridit instinktem a venovat uzitecnejsim vecem. Mejte se, smejte se. Vsem preji spousty stesti pri snazeni a je jedno v jakem veku. Adios :palec:

Příspěvek upraven 25.09.18 v 06:49

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.18 06:46

@Lendie souhlasím s tebou úplně ve všem ;)

• Citovat
  • Upravit
7355
25.9.18 11:32

Dámy, slečny, mladé maminky. Nedovolila bych si nikomu posmívat, mladým, ani těm starším. Neznám životní příběh a rozhodně mi nepřísluší někoho soudit.
Jste mladé, máte jasno - s chutí do toho. Pravda je, že ženy s pár rokama navíc mívají těch zkušeností více, jak pracovních, tak partnerských, nehledí na vše takovým naivním způsobem.
Mládí bývá takové trochu ještě „nedotažené“ nebo jak to říct, nafoukané, nabubřelé. Tak trochu uberte a bude to fajn 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.9.18 22:50

Je mi 35+ a čekám první dítě. Je mi úplně šumák, jestli je prvorodicce 20, 30, nebo 40. Důležité je, aby se malé mělo dobře. Nikdy nemůžete vedet, čím si budoucí maminka prošla, aby se dostala k vysnenemu mimču. Chces dite ve dvaceti, klidne ho měj, co zalezi na tom co si ostatní myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
29.9.18 00:13

@Afrikana Né vždy je pokročilejší věk zárukou kvalitního partnera, nebo lepší připravenosti na mateřství. Znám i ženy které se vdaly až po třicítce, mají VŠ, měly našetřeno. Pak jim to nešlo, nakonec všechny úspory daly za léčbu a pak jim manžel frnknul za mladšim modelem. Stejnějně tak znám mamky 40+ co mají vše úplně snový (kariéra, děti, bydlení). Znám i mladé maminky, co už mají dítka ve škole, během mateřské si rozjely podnikání a s partnerem se nemají špatně a klape jim to. Znám i mladé maminky, co na to šly hopem a občas si vyčítají, že měly trochu posečkat. Ať má každý dítě kdy uzná za vhodné, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Btw. my se začali snažit když nám bylo 22, bohužel se zadařilo až ve 26, ale zpětně to vnímám, že to přišlo v ten pravý čas. S manželem jsme 9. rokem, až seženeme pozemek začneme stavět, práci máme oba a náš turbo chlapeček je to nejlepší, co nás kdy potkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
29.9.18 20:21
Ahojky, je to složitý a každý ma na toto jiný názor :) Mě je 25 a i tak mi moje maminka řekla, kam spěcham, že chci už rodinu.. A to mám bydlení, manžela a i finanční rezervu, jedno ZT za sebou.. Takze sice nespadam do kategorie mladých maminek kolem 20let ale pořád si přijdu mladá a pokud je mladá dívka žena, přípravena na mimčo aby mu byla ochotna obětovat vše a ma zázemí, přítele, tak proč by ne :) Nemyslim si, že 20leta maminka = nevyzrala maminka :) Mam kamarádku, tak otěhotněla v 17letech a je to nejlepší maminka jakou znám (krom te mé :oops:) Takže pokud jste tak rozhodly s partnerem, tak s chutí do toho :) A držím palce :)
@Anonymní píše:
Ahoj :oops: připadám si jako blázen…Proč se na holky ve 20 kouka skrz prsty když chtějí mít miminko…prostě dodělám školu a chci miminko…dnes je takových hodně..Mám vše co k tomu potřebuji včetně rozumu a chlapa :roll: jaký má to máte názor pojďte diskutovat! :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
4.10.18 06:45

Ahoj tak já měla první ve 21 takže skoro hned po škole do práce jsem odchodila jen půl roku. No ne za by bylo úplně planovany, ale když se stalo pryč bych jo vzivote nedala a to priteli bylo jen o rok víc. No z kraje nám trochu pomohli rodiče pak chlap kmitala jak mohl aby nás finančně zabezpečil. Teď se mu rozjelo podnikání a my si nemůžeme na nic stěžovat. Jíst máme co, bydlení taky máme svoje a nemusím řešit jestli mám dát co dětem do pusy nebo jestli ji mužů koupit nové boty. Spíš naopak trochu jsme ji rozmazlili. No mě je teď 23 příteli 24 a když vidíme jak mají druzí kolem nás problemi z otěhotněním tak si říkáme jak jsme rádi že jsme ji měli brzo než nikdy. Jinak mě třeba az sní zacal život konečně úplně bavit a mám pocit že až sní začal dávat naky smysl a mě pocit že jsem konečně užitečná. No do dneska si každý den užívám a teď máme na cestě druhý a to už bylo plánovaný a chlap je úžasnej. Udělá vše aby nás finančně slušně zabezpečil a zároveň se k nám krásně chová a jak může tak se nám věnuje. Takze si myslím že se ve 20 můžeš postarat a zabezpečit dítě pokud k tomu máš tu pravou oporu. Takže jestli to tak oba cítíte tak proč ne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.10.18 08:52

@Tejy
to je hezké, tak hodně štěstí, rodinko.
Jenom malá zmínka - nemusí být vždy problém s otěhotněním ve starším věku, mě se to povedlo po 30 hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
4.10.18 10:36

@dedrichov Neříkám že je vždy problém a ani to nebylo mířeno na věk mám stejně starou kamarádku a nemůže mít děti moje sestra taky nemůže otěhotnět a to už se snaží x let a je jí daleko přes třicet. Jen jsem to myslela tak že mi přijde že v dnešní době je čím dál větší problém s otěhotněním a přibývá páru kterým se to nevede asi je to dnešní dobou těžko říct takže jsmetim chtěla říct že jsme rádi že nám i když u první neplánované teď po druhý skoro hned to šlo samo a nemusíme řešit naky uměli oplodnění prostě to beru jako dar. Tak jen aby to nevypadalo že mám něco proti starším maminkám taky mám kamarádky přes třicet a teď mají první podle mě ma mít každá žena dítě ve chvíli kdy ona k tomu dojde a cítí že je ta správná doba a je na to připravena jen někdo to cítí ve 20 někdo v 25 někdo ve třiceti nebo dýl. Proto mi přijde že se nedá jednoznačně říct jaký vek je správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
4.10.18 14:49

@Tejy My měli velké problémy a bylo nám 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
5.10.18 19:39

Pokud do toho jde člověk taky zodpovědně proč ne. Mě je 24, v lednu končím inženýra, nastoupím do práce a v létě bychom už chtěli začít. Když by šlo vše dobře a hned, narodilo by se mi v 26 letech. Do té doby doufám, splašíme s manželem vlastní domek. Už se poohlížíme. Doktorka mi ale řekla že s otěhotněním a hlavně s udržením miminka budu mít asi problém, ať počítám se samovolnými potraty a pak zřejmě i s předčasným porodem a to ještě pravděpodobně císařem. Má maminka mě měla ve 23 letech, avto vlastně ještě předtím v 5 měsíci potratila.

Super vyhlídky co. Aspoň víme na čem jsme a tak to nebudem příliš odkládat.

ps: @Lendie když jsem byla nedávno na gyn. pohotovosti v 10 večer kde se to hemžilo pomalu rodícími maminkami, taky jsem se cítila divně. Obvzlášt když jsem vůbec těhotná nebyla. Setřička přišla, požádala o průkazku. Podávám průkazku zdravotní pojištovny. „Tu ne, těhotenskou průkazku. " Já nejsem těhotná“ „tak co tady děláte?“ … v tu chvíli bych tu sestřičku přiklepla. no to člověk nemůže na pohotovost přijet s jinými bolestmi? Přišlo mi, že se na mě ty maminky co přišly po mě pak dívaly jako kdybych je zdržovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
5.10.18 21:31

@Pennya kaslete na pohledy druhych :D ja uz se to tez ucim. :D

• Citovat
  • Upravit
12.11.18 09:30

Zdravím :) . Ja třeba po dítěti touzim uz od 19-20 let. Bývaly přítel na to ale bohužel nebo teď uz spíše bohudik nebyl. S nynějším přítelem miminko plánujeme. Snad bychom se mohli začít snažit další léto, nejdřív si chci jeste doplatit nějaké věci a chceme jeste něco nasetrit. Bydlení mame, oba praci mame, takže si myslím ze to půjde. Jen to nechci zakriknout, aby se pak něco nepokazilo :nevim: . Jinak ja teda proti mladým maminkam nic nemám, naopak. Člověk ma víc energie se dítěti věnovat naplno, ale každého věc kdy miminko chce/plánuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.11.18 14:46

@kristencupcake tak snad se sejdem ve skupině snažilek - těhotných 2019 :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí