Mladé snažilky 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
24.2.19 09:37

@Niki Ku já mám srovnání, protože mám o 14 let mladšího bráchu. Máma ho měla v 35 letech a on v tom je opravdu rozdíl. Myslím že jsem měla v něčem hezčí dětství než on a to i přesto, že naši neměli prachy a tolik zkušeností, atd. Tenkrát jsem se zařekla, že dítě chci brzy. Otěhotněla jsem ve 23 letech a nelituji. Jsem možná v něčem infantilní, ale na druhou stranu budu malé stačit. Například miluju pohádky od Disneyho, takže konečně budu mít důvod na ně s ní chodit do kina a nebude to pro mě taková otrava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
24.2.19 09:48

@hanullllka jo na pohádky z Disney se taky těším :D taky si myslím, že čím větší je věkový rozdíl, tím míň si rozumí. A navíc ten pocit, že v 50 budu mít dá se říct klid, některé maminy, v 50 budou ještě řešit školní povinnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
24.2.19 10:00

Moje mamka měla ségru ve 35 a mě ve 42 a můžu říct, že kolikrát byla tak strhana a tak unavená, že mi ji bylo hrozně líto. Pořád se snažila, ale prostě jsem na ni viděla, že už nemá energii. Myslím si, že když je člověk mladý má víc energie a daleko více se z dětma vyblbne. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.2.19 10:07

Ještě bych dodala, že rodič nemusí být dokonalý a bezchybný, ale dítě by se nemělo bát k němu přijít a svěřit se nebo tak. Můj táta je o deset let starší než mamka a je to hrozně vidět na názorech. S mamkou k sobě máme blíž. Máme podobný vkus na hudbu, podobné názory a když potřebuji poradit s malou, tak je stále ještě v obraze, protože spousta jejich kamarádek má malé děti. Navíc i ona má jako babička vcelku energii a vím, že až bude hlídat, tak mi dítě neprosedí celý den u tv, ale udělá mu program. Když vidím svou babičku, která celá vyšťavená hlídá děti strejdy, tak se jí ani nedivím, že jim zapne telku a j ráda, že má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.2.19 13:30
@hanullllka píše:
@Atisia tak přeji hodně štěstí :kytka: . Jinak všeobecně si myslím, že je důležitější do čeho se dítě narodí než kdy. Ale pokud jsou vhodné podmínky pro miminko, tak je zas lepší spíš dřív než později. Ono podle mě nemá cenu honit kariéru, když se jí stejně s odchodem na mateřskou dočasně vzdáte :nevim:

Mě o karieru teda nejde. Spíš nebyly ty podminky. Práce, bydleni, zodpovědnost. Pokud by ve dvaceti bylo všechno včetně partnera asi bych chtěla na par let svobodu a poznávat svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.2.19 14:31

@Atisia to je otázka priorit. Já dítě nevidím jako překážku. Kór než začne chodit do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.2.19 15:46
@hanullllka píše:
@Atisia to je otázka priorit. Já dítě nevidím jako překážku. Kór než začne chodit do školy.

Každého rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 16:20

Holky vidíte tam něco? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
294
24.2.19 16:26
@Anonymní píše:
Holky vidíte tam něco? :nevim:

Já jo, ale zvolila bych citlivější test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 16:31

je to právě 10tkovej test od pepina dneska odpoledne.
no uvidim, treba to byl vadnej test :roll:
ale diky moc, alespon vidim ze to nemam jen vsugerovany :zed:

• Citovat
  • Upravit
294
24.2.19 17:51
@Anonymní píše:
je to právě 10tkovej test od pepina dneska odpoledne.
no uvidim, treba to byl vadnej test :roll:
ale diky moc, alespon vidim ze to nemam jen vsugerovany :zed:

Záleží vážně na testu. Já si udělala podobný a taky jsem blbla jestli jo nebo ne. Pak jsem si udělala mamatest a ten vyšel jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.2.19 17:53

Pro názornost, tohle jsou testy dělané v ten samý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 19:19

@hanullllka na dalším testu jsem neměla nic, tak zkusím ještě ráno, ale moc tomu nedávám :roll:

• Citovat
  • Upravit
294
24.2.19 20:01
@Anonymní píše:
@hanullllka na dalším testu jsem neměla nic, tak zkusím ještě ráno, ale moc tomu nedávám :roll:

Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.2.19 17:00

Ahoj holky, s pritelem se snazime uz cca pul roku o mimi. Tento mesic se mi stalo, ze me uz cca 14 pred MS poboliva v podbrisku, jako kdyz to mam dostat. Do toho prsa a zacala jsem mit I vytok. Je bily, ale na kalhotkach pak zezloutne, nepachne. Bolest v podbrisku neni nijak silna, ale vim o ni. Trva behem celeho dne, obcas se vzbudim I v noci. A take mam I jakoby takovy tlak. Menstruaci bych mela dostat 4.3 tedy v pondeli. Nemate nektera zkusenosti, myslite, ze by mohli jit o tehu?
Dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital