Mladé snažilky 2018/2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
28.2.19 17:23

Ahoj holky tak já takto první a druhy wondfo ob den , třetí dělaný včera odpoledne ten druhy včera ráno a polední dnes ráno ty dvy poslední jsou Benu :) zítra zkusím ráno wondfo bude zase ob den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 18:19

Já se tak těším až se začneme snažit taky 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
16.3.19 21:02

Snažilka

Ahoj holky snažilky :srdce:
Hledám spřízněnou duši která se taky snaží o miminko. Máte nějaké rady, typy na podpoření otěhotnění ?
Jsem tady nová a nevím jak to tady chodí. Přeji hezký večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
16.3.19 21:07

@Evik99 Ahojky,já se taky snažím o miminko :). Zatím dělám testy na ovulaci,piju kontryhelový čaj a beru listovku,ale to není uplně na podporu,ale je to důležité,hlavně ta listovka :). Jinak to chci zatím zkoušet takhle bez nějakých léků na podporu a když to nepůjde déle tak pak začnu :) Jinak se po MS snažíme většinou obden a před ovu denně,tak uvidíme kdy se nám to povede :D 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
16.3.19 21:22

@Anndy9
Ahojky, to byla rychlá reakce. :D Listovku beru i já. Přesně jak píšeš, taky zatím nechci používat léky na podporu, jen přeci se snažíme chvilku. A kontryhelový čaj tedy dokoupim, jen přeci tomu chci trochu jít naproti. :D A jak dlouho se snažíte vy ? Popřípadě kolik ti je let ? :kytka:
Přeji ať to rychle výjde ! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
16.3.19 21:33

@Evik99 No jo jsem tu trochu pořád :lol: No už jsme si řekli minulý rok v listopadu že se budeme snažit,ale tak nějak jsme se tomu začali pořádně věnovat v lednu,každopádně zatím nic,ale taky je to furt chvíle,takže se snažím to nehrotit i když mi to moc nejde :lol:. Jinak je mi 23,kolik tobě? Klidně napiš do sz a můžeme pokecat :D 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.3.19 18:28

@Anndy9 Ahoj, rada se k vam pridam do diskuze 🙂 My se s pritelem snazime uz pyl roku a stale nic. Mimochodem beru taky listovku a kontryhel. Ted mi ale kamaradka poradila (snazila se o mimi 2 roky) gynex. Jsou to prirodni kapicky, po kterych ona sama otehotnela do mesice 😀 🙈 a znam dalsi asi 4, co s tim maji dobre zkusenosti, tak jsem sama zvedava. 😊 samozrejme to muze mit kazdy jinak. Ale jsem rozhodnuta zkusit vsechno ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.3.19 18:41

@Makak1993 Ahoj tak vítej :) My taky zatím stále nic,ale za pár dní bude ovulka tak se budeme snažit a snad to vyjde :D Já právě zatím nic moc brát nechci,až to bude trvat nějakou delší dobu,tak se na něco podívám a podpořím to,ale zatím to chci ještě zkusit bez ničeho,zatím jenon piju ten kontryhelový čaj,měřím bazálku a dělám testy na ovu,tak doufám že se brzo zadaří :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.3.19 21:37

@Anndy9 jasne to chapu, taky jsem to takhle na zacatku neresila, ale uz je to pul roku a myslim, ze je nacase 😀 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.3.19 22:40

@Makak1993 No tak to jo,to se nedivím,my tak nějak začali v listopadu,ale to jsme se o tom spíš začali bavit a ještě jsme to tak nehrotili,neřesila jsem jestli to je o ovu nebo ne,takže to počítám až od ledna,ale zatím nic,ale furt si řikám že je to krátka doba,takze tomu dám čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.3.19 10:01

Ahoj holky, sem tu nova a s pritelem se zatim snazime/nesnazime. Zatim tomu davame dost colny prubeh. Tak snad se muzu k vam pripijit i ja. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.3.19 10:17

@Lagertia Ahoj,tak vítej 😊 Já ty první dva měsíce tomu taky dala volný průběh,ale pak jsem se na to víc zaměřila,ale zatím nic,tak snad to vyjde tenhle měsíc ted jsem 8DC :) Jinak teda držím palce ať se zadaří co nejdříve 😊 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.3.19 10:26

@Anndy9 dekuju moc :) no lepsi je se na to moc nezamerovat, ale chapu, ze to moc nejde. Taky ti preju, aby to vyslo. Ale tak me uz je 28 a myslim si, ze pro prvni dite je to uz akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.3.19 10:30

@Lagertia No to asi je,ale mě to stejně nejde i když se snažím to moc nehrotit :D Ale tenhle měsíc už jsem víc v klidu a tak moc na to nemyslím :) No mě je 23 a chtěla jsem mimčo brzo a teď máme s přítelem vše,byt a pod.. takže jsme s tím začali :). A taky děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.3.19 10:45

@Anndy9 no pritel je zajistenej a dokaze se o nas dost dobre postarat, takze uz je cas podle me :))) aby to pak nedopadlo, ze by nebylo zadny :D s byvalim jsme se snazili rok a pul a nic .. a pritom jsme byli oba ok. Ale to nebyl duvod rozchodu. Bylo mi 25 😀 … ted to bude lepsi :)) verim tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí