Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak já takto první a druhy wondfo ob den , třetí dělaný včera odpoledne ten druhy včera ráno a polední dnes ráno ty dvy poslední jsou Benu
zítra zkusím ráno wondfo bude zase ob den ![]()
Ahoj holky snažilky ![]()
Hledám spřízněnou duši která se taky snaží o miminko. Máte nějaké rady, typy na podpoření otěhotnění ?
Jsem tady nová a nevím jak to tady chodí. Přeji hezký večer ![]()
@Evik99 Ahojky,já se taky snažím o miminko
. Zatím dělám testy na ovulaci,piju kontryhelový čaj a beru listovku,ale to není uplně na podporu,ale je to důležité,hlavně ta listovka
. Jinak to chci zatím zkoušet takhle bez nějakých léků na podporu a když to nepůjde déle tak pak začnu
Jinak se po MS snažíme většinou obden a před ovu denně,tak uvidíme kdy se nám to povede
😊
@Anndy9
Ahojky, to byla rychlá reakce.
Listovku beru i já. Přesně jak píšeš, taky zatím nechci používat léky na podporu, jen přeci se snažíme chvilku. A kontryhelový čaj tedy dokoupim, jen přeci tomu chci trochu jít naproti.
A jak dlouho se snažíte vy ? Popřípadě kolik ti je let ? ![]()
Přeji ať to rychle výjde ! ![]()
@Evik99 No jo jsem tu trochu pořád
No už jsme si řekli minulý rok v listopadu že se budeme snažit,ale tak nějak jsme se tomu začali pořádně věnovat v lednu,každopádně zatím nic,ale taky je to furt chvíle,takže se snažím to nehrotit i když mi to moc nejde
. Jinak je mi 23,kolik tobě? Klidně napiš do sz a můžeme pokecat
😊
@Anndy9 Ahoj, rada se k vam pridam do diskuze 🙂 My se s pritelem snazime uz pyl roku a stale nic. Mimochodem beru taky listovku a kontryhel. Ted mi ale kamaradka poradila (snazila se o mimi 2 roky) gynex. Jsou to prirodni kapicky, po kterych ona sama otehotnela do mesice 😀 🙈 a znam dalsi asi 4, co s tim maji dobre zkusenosti, tak jsem sama zvedava. 😊 samozrejme to muze mit kazdy jinak. Ale jsem rozhodnuta zkusit vsechno ❤️
@Makak1993 Ahoj tak vítej
My taky zatím stále nic,ale za pár dní bude ovulka tak se budeme snažit a snad to vyjde
Já právě zatím nic moc brát nechci,až to bude trvat nějakou delší dobu,tak se na něco podívám a podpořím to,ale zatím to chci ještě zkusit bez ničeho,zatím jenon piju ten kontryhelový čaj,měřím bazálku a dělám testy na ovu,tak doufám že se brzo zadaří
![]()
@Anndy9 jasne to chapu, taky jsem to takhle na zacatku neresila, ale uz je to pul roku a myslim, ze je nacase 😀 😊
@Makak1993 No tak to jo,to se nedivím,my tak nějak začali v listopadu,ale to jsme se o tom spíš začali bavit a ještě jsme to tak nehrotili,neřesila jsem jestli to je o ovu nebo ne,takže to počítám až od ledna,ale zatím nic,ale furt si řikám že je to krátka doba,takze tomu dám čas ![]()
Ahoj holky, sem tu nova a s pritelem se zatim snazime/nesnazime. Zatim tomu davame dost colny prubeh. Tak snad se muzu k vam pripijit i ja. ![]()
@Lagertia Ahoj,tak vítej 😊 Já ty první dva měsíce tomu taky dala volný průběh,ale pak jsem se na to víc zaměřila,ale zatím nic,tak snad to vyjde tenhle měsíc ted jsem 8DC
Jinak teda držím palce ať se zadaří co nejdříve 😊 ![]()
@Anndy9 dekuju moc
no lepsi je se na to moc nezamerovat, ale chapu, ze to moc nejde. Taky ti preju, aby to vyslo. Ale tak me uz je 28 a myslim si, ze pro prvni dite je to uz akorat.
@Lagertia No to asi je,ale mě to stejně nejde i když se snažím to moc nehrotit
Ale tenhle měsíc už jsem víc v klidu a tak moc na to nemyslím
No mě je 23 a chtěla jsem mimčo brzo a teď máme s přítelem vše,byt a pod.. takže jsme s tím začali
. A taky děkuji ![]()
@Anndy9 no pritel je zajistenej a dokaze se o nas dost dobre postarat, takze uz je cas podle me
aby to pak nedopadlo, ze by nebylo zadny
s byvalim jsme se snazili rok a pul a nic .. a pritom jsme byli oba ok. Ale to nebyl duvod rozchodu. Bylo mi 25 😀 … ted to bude lepsi
verim tomu.