Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já jsem byla včera v Kauflandu a oni zase mlíko o korunu zdražili. Polotučný 17,90 a plnotučný za 18,90,to je síla. tak jsem koupila venku v mlékomatu litr za 20,–.Akce by se opravdu hodila.
No to jo jako hodilo by se i kdyby jel někdo do Zlínského Makra že bych se stáhla s ním pro akční mlíko
@Sonreir píše:
Plnotučné je prý v intersparu za 15,90
Jo. Já ho tam brala v sobotu-minulou. Takže nevím do kdy a měli ho dost
Naopak mám velmi špatnou zkušenost v Albertu-tam není nikdy.Oni ho vytáhnou až skončí akce ![]()
@katula9 Zkus se zaregistrovat na kupi. cz (bez mezery), označila jsem tam výrobky, které mě zajímají a teď mi akční ceny chodí mailem ![]()
@Marka76 v Albertu v Příbrami zase mají mlíka vždycky hromadu.. U nás je problém v Kauflandu, tam už mnohdy odpoledne není
Kdyby jste byla některá kousek od Příbrami, tak až bude mlíko v akci tak se můžem domluvit a zavezla bych vám ho pak:)
Od zítřka v Penny…polotučné mléko za 12.90 a Kufland v sobotu a neděli za 13.90
@elluan parááda:).. asi půlku balíku vezmu, sice tu mám ještě jeden z albertu, ale to se neztratí:)
@Terulisekk I já beru, ale celý balík. Mám ještě plnotučné z Penny z poslednějška, ale vemu i teďkom.
@elluan no možná přemýšlím že taky vezmu celý balík.. budou vánoce a bude se hodně péct..
@Terulisekk píše:
@elluan no možná přemýšlím že taky vezmu celý balík.. budou vánoce a bude se hodně péct..
Holky.. to plnotučné z kauflandu- nekupujte zásobu… není to trvanlivé.. povětšinou ikdyž jsme ho dali hned do ledničky, tak dva dny před koncem trvanlivosti bylo zkyslý