Moc křičím a jsem nervní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
19.7.18 22:13
@misuled píše:
@Dojcanis vidis, my taky ne a deti k tomu placat nepotrebujem. Ale to ti tezko budu vysvetlovat, kdyz jsi ani nepochopila muj prispevek.

Ne, ty mi radsi nic nevysvetluj.Ja reagovala na zakladatelku a ne proto,aby na me reagovala nejaka pipi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
19.7.18 22:20

@Dojcanis tak ja reagovala na tvou blbou radu, ze ma dite mlatit, aby z nej nebyla nervni.
Zakladatelko, zkus ji vic naslouchat, vic s ni v klidu mluvit a kdyz te vytaci, uklidni se v jine mistnosti. Snaz se vnimat to, ze byt dvouletym ditetem, ktere ceka prichod sourozence, neni taky uplne snadny. Jinak cim vic budes nervni, tim vic bude dite vysirat. Maj na to radar. Ver mi, ze vim, o cem mluvim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.7.18 22:23

@misuled rada si vybarvujes omalovanky vid? Trosku si pribarvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
19.7.18 22:28

@Dojcanis jj, rada, je to fajn relax.
Jen nesouhlasim s davanim na zadek ani jakymkoliv jinym fyzickym trestem, tot vse. Je to diskuze, muzu s tebou nesouhlasit, ze jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.7.18 22:30
@misuled píše:
@Dojcanis jj, rada, je to fajn relax.
Jen nesouhlasim s davanim na zadek ani jakymkoliv jinym fyzickym trestem, tot vse. Je to diskuze, muzu s tebou nesouhlasit, ze jo. ;)

Tak se k nim vrat.Co clovek,to nazor.Nemusela si hned na mě útočit,kdyz s něčím zrovna ty nesouhlasis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
19.7.18 22:32
@Anonymní píše:
@anupati haha to je presny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeji nadšení z toho jak mě vytáčí :potlesk:
Ale jinak tohle se teď snažím dělat dřív jsem věci řekla stopadesatkrat a pak ječela ze bych sama sebe zavřela do blázince.. ted se snažím zavést metodu počítání do tří.. něco řeknu, neposlechne, řeknu znova a pak počítám.. zatím bud nechápe nebo nechce chápat a tak jak píšeš ji capnu a jdem ale co ji capnu tak Hysterak… Hysterak že když jsem to jako bezdětná viděla u jiných „smradu“ říkala jaem si ze tu mamu nechápu, ze MOJE dítě si tohne nikdy nedovolí protože by dostalo tak na prdl… No co vám všem budu povídat… Na tu prel jaem taky dala, pomáhá vyhrožovat a ječet nekdy ani to ne.. někdy zavřu do pokojíčku a až se vyvzteka ať přijde.. no už jsem z toho na prášky… Alw jinak dcera je vcelku zlatá, hrozně šikovná, pomáhá, dokáže si i sama hrat.. ale většinou jak není po jejím je zle…A třeba se i snažím si uvědomit ze je malá a ue je to normální ale když to idelat dvacetkrát za den už jen slyším fnuknuti a stojej mi vlasy.. co budi proboha dělat až tu bude řvoucí miminko? :lol:
Jinak snažím se že když se neco povede hidner chválím, učím ji, umí několik písniček, rikanekz, hrajem si, delame i blbosti, obcas se ji i zastanu trsba před tátou at ví že má i ve mě oporu, mazlime se…
Ale to řvaní… A nejlepší jsou hlaskyt nedělej to! Ale budu to dělat!!!
Dej to prosím na stůl.. nedám to na stůl!!! A to je taky několikrát za to i dostávala ale efekt nula… :think:

Jo,je to normalni.Nic si z toho nedelej,ze ti to obcas leze na nervy.Me ted leze na nervy,jak se derou a hadaji porad mezi sebou :roll: Mladsi ma prave pres dva roky,tak predvadi,co tvoje.Ja chytnu a kdyz teda zacne hysterak,tak reknu podle situace…Chces jit sama?Jooooooo.Dobre dam te na zem,ale pujdes.Polozim…kdyz ok,dobry.Kdyz zacne zase zdrhat nebo si sedne na zem a nechce jit vubec,tak reknu nejdes,tak te beru…a opakuju dle potreby v ruznych obmenach :mrgreen: Hlavne si prosim te vycisti nekdy hlavu.Nevim,jak to mas s hlidanim,tatinek zapojeny…kdyz budes mit pravidelne cas i pro sebe,tak to taky budes zvladat lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 22:47

Jako bys to psala o mě.. Kluk 3r úplně stejný.. ukňučený kvůli každému prdu apod.. Vážně na něj nemám kolikrát nervy.. A jsem právě dost horlivá, uječená, nervní.. Takže když mi tohle dělá třeba v obchodě nebo venku, pěkně se mnou škubou čerti :cert: :cert: Takže nejsi v tom sama. Snažím se být v klidu, ale to si bohužel nenechá ani vysvětlit :nevim: Když mluvím klidně, pořád ječí, neposlouchá mě a tak se ho víceméně snažím překřičet. Tohle mám po své mamce :D ta je stejně uřvaná jako já :D Ale já vím, že si dobývá pozornost kvůli ml. bráškovi :oops: To je pořád ® nechej ho! ® ukliď to… apod a malý nic :) Ten ještě nic neumí :D

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
19.7.18 22:57

Jak to tady pročítám..tak děti jsou věrným zrcadlem svých matek … tak co byste od nich chtěly ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.7.18 23:00
@3HE píše:
Jak to tady pročítám..tak děti jsou věrným zrcadlem svých matek … tak co byste od nich chtěly ? :mrgreen:

Já znám jen matky, co ječí, a pak ty, co jim děti skáčou po hlavě.
Takové ty vyklidněné s extra chápavými dětmi, jsou jen v příručkách pro rodiče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
19.7.18 23:03

@Bábrdl já znám i ty matky, které jsou někde „mezi“ těmi vašimi, které znáte vy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 14:34
@Bábrdl píše:
Já taky ječím
Většina matek ječí. :mrgreen:
Tady je to vysvětlený moc hezky.https://www.youtube.com/watch?…

V tom se poznavam! Akorat mam dve a jeden neposloucha a druhy jeci, takze jsem vystresovana jeste vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.7.18 14:41
@Bábrdl píše:
Já taky ječím
Většina matek ječí. :mrgreen:
Tady je to vysvětlený moc hezky.https://www.youtube.com/watch?…

bože jo, to je přesný, i s tím klidem ksichtem dcery se slovy no jo, vždyť se obouvám :mrgreen: Smradi :cert: Ale oni jim to jednou jejich děti vrátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí