Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je velmi oblíbeny, ale já ho dávám nerada, dělá bordel a dítě je vždy na převlečení ![]()
Doma mame kineticky pisek 5kg, min by bylo fakt malo a mame to ve vanicce na kocici zachodek. Zakoupene jen na ten pisek ![]()
Presne, naopak ten pisek zavrenej byt nesmi!!!musi byt na vzduchu. Mame ho otevrenej od rijna a je furt stejnej.
@viky23 píše:
Presne, naopak ten pisek zavrenej byt nesmi!!!musi byt na vzduchu. Mame ho otevrenej od rijna a je furt stejnej.
zas pred prodejem je taky zavreny a evidentne je to v poho.. asi to bude fuk
@Lama Lama je tam přímo varování, že zavřenej býtnemá, tak to asi má svůj důvod, v tom abolu nevíme co tam pouští aby se tomu nic nestalo ![]()
Tahle jsem našla : V obou píscích není obsažena voda, proto nikdy nevyschnou. Oba písky si drží stále stejné vlastnosti po celou dobu používání, pokud však nejsou mechanicky znečištěny např. prachem. Oba druhy písků skladujte např. v krabici s víkem tak, aby mohly „dýchat“ a aby se na ně neprášilo.
takže zavírat a nechat třeba škvíru ![]()
@viky23 Taky ho nezavíráme ve školce…je v přepravce (šuplíku) a zasune se do skříňky…myslím si, že je to z důvodu plísní…přeci jen, nový je uzavřený (asi vzduchotěsně) a čistý…tím pádem může být zavřený v obalu někde v prodejně a je to ok…po rozbalení se do něj dostanou bakterie, drobečky, kousky kůže z rukou, sem tam nudle z nosu
…množí se v tom bůh ví co, že jo? Hračky můžu omýt, vydesinfikovat, vyprat…písek NE…takže by to mělo větrat.
Ahoj, holky, ráda bych dětem k Vánocům pořídila písek na doma. Pročítám si vaše příspěvky a jistě zužitkuji. Jen bych se ráda zeptala, který se vám opravdu osvědčil a pro začátek kolik kg mám nakoupit. Děkuji. ![]()
@Voltiček píše:
Ahoj, holky, ráda bych dětem k Vánocům pořídila písek na doma. Pročítám si vaše příspěvky a jistě zužitkuji. Jen bych se ráda zeptala, který se vám opravdu osvědčil a pro začátek kolik kg mám nakoupit. Děkuji.
nám určitě kinetickej. máme dva, kinetickej a kouzelnej, a kinetickej o hodně lepší. ten kouzelnej dostali od babi, je takovej hrubej na ruce, jak peeling, a dělá větší bordel. my máme 3 kila, vloni jsem využila akci 2,5kg+0,5kg zdarma, a jako stačí nám to, se 3 dětma…i když se doporučuje víc.
@Voltiček máme taky kinetický, dostala ho malá teď k 2.narozkám 2,5kg.No,pop pravdě, jsem z toho trošku divoká, a tak jsem ho dala zatím do skříně
Holky, děkuji, když vezmu stránku kouzelnypisek.cz, jaký je rozdíl mezi dynamickým a kinetickým?
Á, už to čtu…kouzelný viz dynamický, takže vítězí kinetický. Díky moc
Popravdě, máme venku na místním hřišti písek, ale ty výkaly koček a psů…hrůza…Snad to drobotina ocení…
Prosím, nemáte někdo zkušenost - dynamický versus kinetický? Oba mají na kouzelnypisek.cz…původně jsem chtěla kinetický, u dynamickýho píší, že je lepší pro děti, zkoukla jsem video a ten dynamický mi teda přijde spíš jako lepivý těsto, že snad ani bábovičky nemohou jít vyklopit…ach jo, já snad nevyberu ![]()
@Adinka_2012 píše:
Prosím, nemáte někdo zkušenost - dynamický versus kinetický? Oba mají na kouzelnypisek.cz…původně jsem chtěla kinetický, u dynamickýho píší, že je lepší pro děti, zkoukla jsem video a ten dynamický mi teda přijde spíš jako lepivý těsto, že snad ani bábovičky nemohou jít vyklopit…ach jo, já snad nevyberu
Mame kineticky. Je to hezke do ruky, rada se v tom hrabu. Babovky a hrady jsou super, i kulicky z toho jdou. Ale ten bordel, co kluci s tim nadelaji! Paradne se to na ponozkach roznasi po celem byte..
Ale to jsi cist nechtela, vid? ![]()