Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, téma pro mě na odlehčení ![]()
Na módu jsem úplně levá, neumím se moc oblíkat. Třeba teprve dnes jsem se od kamarádky dozvěděla, že se nemá nosit džínová bunda s džínovými kalhotami dohromady. Nebo třeba že mám mít v šatníku bílé a černé triko a tílko, že je to základ.
Napadají vás podobné rady? Takový zaklad, co by měla znát každá?
Ráda se něco přiučím
díky
Kabelka a boty nemusí mít stejnou barvu.
Pod bílé tričko/košili se nenosí bílá podprsenka (ale tělová).
Kolik ti je? Jinak může znít rada pro dvacetiletou, jinak pro čtyřicetiletou.
Tak asi záleží jaký máš styl, jaký jsi barevný typ, jakou máš postavu
pro mě jsou bílá a černá trička bez potisku základ, to vezmeš ke všemu. Celkově nemám ráda nápisy a nějaké obrázky na oblečení. Dzinovou bundu nenosim, ale nenosim stejně barevný vršek a spodek zároveň.
@Katka372 a cítíš se dobře v tom, co nosíš? Protože to je asi důležitější než kdybys nosila to co se má, ale v čem se necítíš.
@Kriss Tina já právě styl moc nemám. Celý život se v tom taknějak plácám a nemám moc cit. V moc elegantním se třeba necítím moc dobře. Ráda bych se pro manžela třeba oblíkala líp, sukně, podpatky,… On to má rád. Ale cítím se v tom vždy strašně upjatě…
@Katka372 ono už to zase neplatí, že se nenosi dzinovy spodek i vršek ![]()
Ja mam pocit, ze se smí už vše v současnosti. Dokonce i fusky do lodiček. Svět se zbláznil ![]()
@Katka372 píše:
@Kriss Tina já právě styl moc nemám. Celý život se v tom taknějak plácám a nemám moc cit. V moc elegantním se třeba necítím moc dobře. Ráda bych se pro manžela třeba oblíkala líp, sukně, podpatky,… On to má rád. Ale cítím se v tom vždy strašně upjatě…
Tak muj tip: nikdy si nekupovat veci, ‚ktere se hodi ke všemu‘. V lepsim pripade skoncis jako basic bitch, v horsim jako šedá myš.
Kabat, kozačky, kabelka… vyberu si treba 3 prilezitosti, kam to budu nosit. A nedelam kompromis, abych to kdyztak vynesla jeste tuhle a tamhle.
Dalsi tip: ani béžová barva neni neutralni ![]()
@Katka372 nos hlavně co je to příjemné. Já se taky necítím zrovna v kostýmku s lodickama, nebo naopak v něčem vyloženě sportovním (např tepláková souprava) nebo takových těch orientálních hadech. Ideal černé legíny nebo džíny, jednobarevné tričko a nějaký svetřík nebo kabát. Ale dneska už nemůžeš pohorsit ničím, leda bys měla sto kilo a narvala se do oblečení xs ![]()
@Katka372 píše:
Na to si zvyknes. To je videt treba na chlapech. Kdo nosi oblek a kosile kazdy den, ten v nich vypada naprosto prirozene. A naopak, kdo si vezme oblek jen na svou svatbu, ten se za 10 minut zacne potit a chroptět
proste začni
@Katka372 píše:
Da se za me elegance trosku odlehcit
napr. Plisovana sukne vyrazne barvy, tricko bila/cerna, k tomu krivak nebo dzinova bunda, tenisky (pekne, jednoduche). Jinak takovy ten dress code a la korporat je fajn, ale taky nevypada dobre vsude ![]()
Podle me je treba vedet alespon trochu, co se ti libi, dnes je dovoleno v mode spoustu. A pak muzes kombinovat. Koukat na inspirace modnich “guru” nebo napr. Zalando ma cele outfity..
@Kriss Tina píše:
@Katka372 nos hlavně co je to příjemné. Já se taky necítím zrovna v kostýmku s lodickama, nebo naopak v něčem vyloženě sportovním (např tepláková souprava) nebo takových těch orientálních hadech. Ideal černé legíny nebo džíny, jednobarevné tričko a nějaký svetřík nebo kabát. Ale dneska už nemůžeš pohorsit ničím, leda bys měla sto kilo a narvala se do oblečení xs
Ty nezlob se, ale leginy a bile tricko je modni rada jako Brno ![]()
Pochopila jsem, ze zakladatelka chce udelat krok kupredu
@Katka372 píše:
@Modra1 to zrovna naštěstí vímnikdy jsem je nenosila
Já v pubertě ano
Je mi trapně
A jak to bylo ještě strašně nepohodlné, jak se to přilepilo ke kůži ![]()