Módní rady

806
7.10.21 19:57

Módní rady

Zdravím, téma pro mě na odlehčení :-)
Na módu jsem úplně levá, neumím se moc oblíkat. Třeba teprve dnes jsem se od kamarádky dozvěděla, že se nemá nosit džínová bunda s džínovými kalhotami dohromady. Nebo třeba že mám mít v šatníku bílé a černé triko a tílko, že je to základ.
Napadají vás podobné rady? Takový zaklad, co by měla znát každá? :-) Ráda se něco přiučím :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
7.10.21 20:00

Kabelka a boty nemusí mít stejnou barvu.
Pod bílé tričko/košili se nenosí bílá podprsenka (ale tělová).

Kolik ti je? Jinak může znít rada pro dvacetiletou, jinak pro čtyřicetiletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.10.21 20:02

@Karamba2020 je mi 30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.10.21 20:02

Tak asi záleží jaký máš styl, jaký jsi barevný typ, jakou máš postavu :nevim: pro mě jsou bílá a černá trička bez potisku základ, to vezmeš ke všemu. Celkově nemám ráda nápisy a nějaké obrázky na oblečení. Dzinovou bundu nenosim, ale nenosim stejně barevný vršek a spodek zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13265
7.10.21 20:03

@Katka372 a cítíš se dobře v tom, co nosíš? Protože to je asi důležitější než kdybys nosila to co se má, ale v čem se necítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.10.21 20:06

@Kriss Tina já právě styl moc nemám. Celý život se v tom taknějak plácám a nemám moc cit. V moc elegantním se třeba necítím moc dobře. Ráda bych se pro manžela třeba oblíkala líp, sukně, podpatky,… On to má rád. Ale cítím se v tom vždy strašně upjatě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.10.21 20:18

@Katka372 ono už to zase neplatí, že se nenosi dzinovy spodek i vršek :mrgreen:
Ja mam pocit, ze se smí už vše v současnosti. Dokonce i fusky do lodiček. Svět se zbláznil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.10.21 20:22
@Katka372 píše:
@Kriss Tina já právě styl moc nemám. Celý život se v tom taknějak plácám a nemám moc cit. V moc elegantním se třeba necítím moc dobře. Ráda bych se pro manžela třeba oblíkala líp, sukně, podpatky,… On to má rád. Ale cítím se v tom vždy strašně upjatě…

Tak muj tip: nikdy si nekupovat veci, ‚ktere se hodi ke všemu‘. V lepsim pripade skoncis jako basic bitch, v horsim jako šedá myš.

Kabat, kozačky, kabelka… vyberu si treba 3 prilezitosti, kam to budu nosit. A nedelam kompromis, abych to kdyztak vynesla jeste tuhle a tamhle.

Dalsi tip: ani béžová barva neni neutralni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.10.21 20:22

@Katka372 nos hlavně co je to příjemné. Já se taky necítím zrovna v kostýmku s lodickama, nebo naopak v něčem vyloženě sportovním (např tepláková souprava) nebo takových těch orientálních hadech. Ideal černé legíny nebo džíny, jednobarevné tričko a nějaký svetřík nebo kabát. Ale dneska už nemůžeš pohorsit ničím, leda bys měla sto kilo a narvala se do oblečení xs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.10.21 20:25
@Katka372 píše:

Na to si zvyknes. To je videt treba na chlapech. Kdo nosi oblek a kosile kazdy den, ten v nich vypada naprosto prirozene. A naopak, kdo si vezme oblek jen na svou svatbu, ten se za 10 minut zacne potit a chroptět :lol: proste začni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.10.21 20:25

Neviditelná (čirá) ramínka od podprdy nejsou neviditelná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
7.10.21 20:26
@Katka372 píše:

Da se za me elegance trosku odlehcit ;) napr. Plisovana sukne vyrazne barvy, tricko bila/cerna, k tomu krivak nebo dzinova bunda, tenisky (pekne, jednoduche). Jinak takovy ten dress code a la korporat je fajn, ale taky nevypada dobre vsude ;)

Podle me je treba vedet alespon trochu, co se ti libi, dnes je dovoleno v mode spoustu. A pak muzes kombinovat. Koukat na inspirace modnich “guru” nebo napr. Zalando ma cele outfity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.10.21 20:31

@Modra1 to zrovna naštěstí vím :-) nikdy jsem je nenosila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.10.21 20:32
@Kriss Tina píše:
@Katka372 nos hlavně co je to příjemné. Já se taky necítím zrovna v kostýmku s lodickama, nebo naopak v něčem vyloženě sportovním (např tepláková souprava) nebo takových těch orientálních hadech. Ideal černé legíny nebo džíny, jednobarevné tričko a nějaký svetřík nebo kabát. Ale dneska už nemůžeš pohorsit ničím, leda bys měla sto kilo a narvala se do oblečení xs :mrgreen:

Ty nezlob se, ale leginy a bile tricko je modni rada jako Brno :lol:

Pochopila jsem, ze zakladatelka chce udelat krok kupredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.10.21 20:33
@Katka372 píše:
@Modra1 to zrovna naštěstí vím :-) nikdy jsem je nenosila :-)

Já v pubertě ano :mrgreen: Je mi trapně :mrgreen: A jak to bylo ještě strašně nepohodlné, jak se to přilepilo ke kůži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková