Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mohu se zeptat. Kdybych byla těhotná jsem 3+4 nebo 3+0,ale těhotenský test je pořád negativní, tak to mám brát, že těhotenství se nekoná?
@niky67 píše:
Ahoj, mohu se zeptat. Kdybych byla těhotná jsem 3+4 nebo 3+0,ale těhotenský test je pořád negativní, tak to mám brát, že těhotenství se nekoná?
Těhotenské týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace, takže jsi spíš tak 5+0, pokud vůbec. Pokud testuješ před očekávanou menstruací, ani negativní test není jistý a musís počkat.
Je to vypočítaný i s těmi dny(od prvního dne poslední menstruace).
Ahoj, těhotenství 3+0 znamená, že jsi měla nechráněný sex před týdnem = test ti nic neukáže, ale těhotná být můžeš. Týdny se počítají se dvěma před movulací. Počkej ještě týden a udělej si nový test, pak čekej měsíc a jdi na gynekologii. Dřív nechod, nebylo by ještě srdíčko. Když půjdeš okolo toho 8-9tt, tak bude srdíčko a některý gynekolog už rovnou vystaví i těhu průkazku.
Držím palce ![]()
@niky67 píše:
Je to vypočítaný i s těmi dny(od prvního dne poslední menstruace).
Tak to teprve můžeš ovulovat. Test něco ukáže nejdřív(!) tak 10 dní po oplození. Testuj až ti vynechá ms.
@Litta @chs.jasmin
Poslední menstruaci jsem měla 11.8. a styk 26.8. a krvácet(mimo MS) jsem začala 30.8. a 1.9. mi gynekoložka řekla, že těhotná být nemohu, tak to beru z 26.8. nebo 30.8. a v tom výpočtu se moc neorientuji, jen to mám z výpočtu kalkulačky.
@niky67 joooo, tak to je jina, kdyz to mas z kalkulacky… To urcite jsi 3+4 a test je spatnej a keca a gynekolozka by mela odevzdat diplom ![]()
@niky67 od 26.8. uz by byl pozitivni test. Ze ti gyndarka rekla par dni po styku, ze nemuzes byt tehotna, to bych na rozdil od @Nymphetamine az tak vazne nebrala, mne to rekli dva gynekologove taky a dneska mi tu spi trimesicni dukaz, ze se mylili
ale po mesici uz bys mela pozitivni test.
@FenekUsaty ja poslouchala od 16let, ze nebudu mit vlastni deti a kdyz sem pak po x letech prisla, ze sem tehotna, doktorka mi rekla, ze to neni mozny- dneska mam temer 3letou dcerku. Ono co se ma stat, to se stane ![]()
@niky67 píše:
Tak počkám a uvidím zda jo nebo ne.
A co jiného by se dalo dělat, kdyby ses tu nezeptala? ![]()
@Litta
Já bych se pořád testovala a nervovala
, ale teď i počkám s testováním a uvidím, tak za měsíc zda něco bude či nikoliv(na testu) a pokud ne, tak je to jasné, že nejsem v tom.