Moje pečlivost a tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
11.8.14 14:35

Pozooor bakteerieeeeeeeeeeeeee

• Citovat
  • Upravit
26093
11.8.14 14:36
@sonakrhounek píše:
Máš prostě úplně jiné hygienické návyky, než jiní. Každý jsme zvyklí na něco jiného. Nemusíš se hned „vysmívat“ těm, co to dělají jinak. Ty sama sebe popisuješ jako že to, co děláš Ty a Tvoje rodina, je nejlepší (nebo to aspoň pro mě tak vyznívá). Ale jsou lidi, kteří to vidí jinak. A kdo má pravdu? Ta je přece relativní…

A proč tady můžou lidi, kterým se to nelíbí psát, jak je to nechutný a hnusný a já nevím co a ti, co jim to přijde relativně normální, nemají psát nic? Ti holt nad tím „přeháněním“ nezvrací, ale mají z toho tak trochu srandu… :nevim:

Mně je to osobně fuk, ať si každej řeší, co chce… Samozřejmě se doma snažím, aby kluci měli každej svou skleničku a aby z ní pili, ale co nadělám, když mladší v okamžiku, kdy nekoukám, stejně vypije obě dvě…? :zed: :mrgreen: Extrémně to řeším jen když je jeden z kluků nemocnej, aby si to zbytečně nepředávali furt dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
11.8.14 14:38
@Krakatice88 píše:
Myslím si, že se psem a králíky máš pravdu, umýt ruce je správné. I když, nestane se pravděpodobně nic, když ruce umyté nebudou ;) Se 17letou dcerou to asi bude složitější, nebo to naopak vůbec není složité, holka je ráda, že má klid a ty to moc řešíš jen kvůli tomu, že ti na tchánovcích už vadí skoro všechno.Ovšem co nechápu, je to řešení okusování jídla po někom. V čem je jako problém? Například můj dvouletý syn musí ochutnat všechno, co jí druzí. Dojde, otevře pusu a dělá ááá a čeká, že dostane kousnout. To mám říct, že nebude kousat po někom a mám jít udělat jídlo vlastní? On třeba ani nemá hlad, takže by svoje jídlo nesnědl, chce prostě jen ochutnat :nevim: Nebo když dítě jí zmrzlinu a jí ji pomalu a málem mu teče po rukou na oblečení, co jiného, než olíznout dokola zmrzlinu, mám udělat? To mu ji mám vzít a zahodit, abych mu ji náhodou neolízla? Místo mě si tam dosaďte babičky a dědečky, protože i ti ho občas hlídají, kdybyste chtěli oponovat tím, že od maminky je to něco jiného..
:palec:
Jestli tam jezdite max. dvakrat do mesice, tak krome myti rukou(a to vyres treba desinf. ubrousky) to neres, neprud xhudaky tchanovce, ze se male venuji jinak nez si predsravujes.Vidi ji malo a chteji si to uzit a ji to vynahradit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.8.14 14:45

@Spokojení já se po vlastním dítěti neštítím olíznout zmrzlinu, ani dojíst rohlík, já už mám svou imunitu dotvořenou a mám jistě dost bakterií v ústech. Ale malé dítě ještě nemá úplně dovyvinutou imunitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
11.8.14 15:08

@sonakrhounek já taky neříkám že ty to ze sebe děláš.

To co píšu není mířeno na konkrétní osobu. Jetli je někdo vztahovačnej a má pocit že je to mířeno proti němu, tak za to já už nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 15:16

No hele řeknu ti to tak, pokud chceš půjč si moje tchánovce. moje tchýně má dva čokli kteří ser. u doma a co hůř ona ty hovna překročí a nezájem, jednou ještě teda jsme neměli holku měli hovvno v obyváku týden než ho někdo uklidil!! všude bordílek špinavé hadry, záchody u nich vypadají jak veřejné záchodky a to nejsou žádní sociálové, tchán doktor a ona inženýrka. ale hovada najvětší. když jsem se jí ptala jestli má smeták tak ona že neví prý asi ne! když k nim jedu tak normálně se savem, sanytolem a snažím se to tam trošku zkorigovat, z toho záchodu je mi na blití. a co hůř, tchýně mi tvrdí že jsem moc cimprlich a prý bych měla méně uklízet a více se věnovat manželovi. okna nemyla za 10 let co bydlí na baráku ani jednou, prý okna se špiní do určité fáze a pak už se nešpiní, okna to by člověk přežil ale ty hory mrtvých much na parapetu mňaminka!! ještě si myslíš že tvý tchánovci jsou čuňata? :mrgreen: radši napíšu anonymně, leze tu švagrovka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
205
11.8.14 15:20

@Spokojení Btw. mně by ani nevadilo, kdybys o mně napsala, že jsem citlivka (i když jsem pochopila, že to myslíš obecně), páč podle Tvých měřítek jsem. To stejný mi řekla i jedna mamka v šalině, když jsem dceři řekla, ať neolizuje zábradlí, kterého se před ní drželo x lidí (včetně bezďáků apod.) a já si stejně myslím svoje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.14 15:27
:mrgreen: :mrgreen:

jéé, já bych chtěla mít občas takovéhle starosti. Jsi úzkostlivá, dcera je zjevně spokojená a šťastná, tak proč jí to chceš zkazit? Aby o tobě za pár let nezakládala diskuse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.8.14 15:52
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen:jéé, já bych chtěla mít občas takovéhle starosti. Jsi úzkostlivá, dcera je zjevně spokojená a šťastná, tak proč jí to chceš zkazit? Aby o tobě za pár let nezakládala diskuse ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
11.8.14 15:53
@sonakrhounek píše:
@Spokojení Btw. mně by ani nevadilo, kdybys o mně napsala, že jsem citlivka (i když jsem pochopila, že to myslíš obecně), páč podle Tvých měřítek jsem. To stejný mi řekla i jedna mamka v šalině, když jsem dceři řekla, ať neolizuje zábradlí, kterého se před ní drželo x lidí (včetně bezďáků apod.) a já si stejně myslím svoje :mavam:

to uz je extrem, v tramvaji zabradli…diskuse zacala spis o prirodnich vecech

• Citovat
  • Upravit
205
11.8.14 15:55

@KackaDoup Máš pravdu, odbočila jsem do extrému :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.8.14 15:56
@sonakrhounek píše:
@KackaDoup Máš pravdu, odbočila jsem do extrému :lol:
:mrgreen: mesto je fuj, vseobecne, venkov je super :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
205
11.8.14 16:03

Je pravda, že příroda je tzv. „čistá špína“, já bych ale nemohla žít na venkově… Jsem městský člověk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.8.14 16:06

Ja tady doma v horach neresim nic…ale jak jsem ve meste kde jsou tisice lidi, tak to uz je jina..to resim kde co, dopravni prostredky a wc hlavne…

Příspěvek upraven 11.08.14 v 16:06

• Citovat
  • Upravit
1301
11.8.14 16:06

Tak jako olizovat zábradlí to už opravdu ne. Taky to má svý určitý meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí