Moje problematická pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
19.3.12 06:29

Zajdi si k obvoďákovi a nech si předepsat Zynerit nebo Dalacin T. Je to sice ATB vodička, potírají se jen postižená místa, ale mě to na to Tčko dost pomáhá, i když mám rozházené hormony. Oboje stojí do 200,– Zynerit mi pomáhá trochu víc a balení je na 7-8 týdnů. Taky jsem se teď doslechla o propolisové tinktuře a krému, tinktura cca 70,– krém cca 140,– prý je to zázrak, tak si to během týdne zkusím taky koupit, i kosmetička mi to schválila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 07:14

Ke kožařce půjdu určitě nenalíčená, ale chodím tak často, takže pokud bych nenalíčená nevylézala z domu, odlíčím se někde tam na WC, ale to zase ta pleť nebude ve zcela klidném stavu… takže asi určitě bez líčidel je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zanet jak
3.4.13 18:47

S make-upem nebo BEZ?

Ke koznimu bez rozhodne nenalicena ale pokud jsi vazne hodne nespokojena s pleti a netroufnes si jit nenalicena tak si dej trosku makeupu pouze na nos a na polovinu licek a v cekarne, na zachodku nebo pred budovou tve kozni si tu trosku makeupu odlic. Tam uz se uvolnis a lidi si toho ani nevsimnou protoze jim bude jasne proc tam asi jdes :) ja jsem to poprve taky tak udelala a pak uz jsem chodila i nenalicena a opuchla :) ja pouzivam krem duac na predpis a je super nedavno me dal doktor dalacin t ale ten me pokozku strasne vysusil a malinko zhorsil ale zalezi na pokozce ale ten duac si i kamosky chvali ten me stal 270 kc a z toho me pojistovna uhradila pouze 30kc takze me vysel na 240kc, ale pozor je to jen 15g a staci dat na cistou pokozku jen male mnozstvi nejlepsi je si vzdy precist pribalovou informaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 01:28

Zdravim zajimali by me jestli nektera z vas „podstoupila“ :mrgreen: diagnostiku pleti?? Uz se nevyznam v tom jakou mam plet, spoustu kremu make upu k nicemu :zed: tak premyslim ze zajdu do dermacentra a necham si zjistit typ pleti, ale zjisti to ten pristroj na 100% :oops: :oops: :?:

• Citovat
  • Upravit
1143
15.5.14 09:27

@jerryna84 ahoj, ja po nekonečném hledani a zkoušení drahých kremu jsem zkusila Niveu :-) : novinka zklidnujici deni krem, redukuje : zacervenani, napjatou pleť, vysušovani, zatim celkem ujde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková