Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zajdi si k obvoďákovi a nech si předepsat Zynerit nebo Dalacin T. Je to sice ATB vodička, potírají se jen postižená místa, ale mě to na to Tčko dost pomáhá, i když mám rozházené hormony. Oboje stojí do 200,– Zynerit mi pomáhá trochu víc a balení je na 7-8 týdnů. Taky jsem se teď doslechla o propolisové tinktuře a krému, tinktura cca 70,– krém cca 140,– prý je to zázrak, tak si to během týdne zkusím taky koupit, i kosmetička mi to schválila ![]()
Ke kožařce půjdu určitě nenalíčená, ale chodím tak často, takže pokud bych nenalíčená nevylézala z domu, odlíčím se někde tam na WC, ale to zase ta pleť nebude ve zcela klidném stavu… takže asi určitě bez líčidel je to lepší.
Ke koznimu bez rozhodne nenalicena ale pokud jsi vazne hodne nespokojena s pleti a netroufnes si jit nenalicena tak si dej trosku makeupu pouze na nos a na polovinu licek a v cekarne, na zachodku nebo pred budovou tve kozni si tu trosku makeupu odlic. Tam uz se uvolnis a lidi si toho ani nevsimnou protoze jim bude jasne proc tam asi jdes
ja jsem to poprve taky tak udelala a pak uz jsem chodila i nenalicena a opuchla
ja pouzivam krem duac na predpis a je super nedavno me dal doktor dalacin t ale ten me pokozku strasne vysusil a malinko zhorsil ale zalezi na pokozce ale ten duac si i kamosky chvali ten me stal 270 kc a z toho me pojistovna uhradila pouze 30kc takze me vysel na 240kc, ale pozor je to jen 15g a staci dat na cistou pokozku jen male mnozstvi nejlepsi je si vzdy precist pribalovou informaci.
Zdravim zajimali by me jestli nektera z vas „podstoupila“
diagnostiku pleti?? Uz se nevyznam v tom jakou mam plet, spoustu kremu make upu k nicemu
tak premyslim ze zajdu do dermacentra a necham si zjistit typ pleti, ale zjisti to ten pristroj na 100%
![]()
@jerryna84 ahoj, ja po nekonečném hledani a zkoušení drahých kremu jsem zkusila Niveu
: novinka zklidnujici deni krem, redukuje : zacervenani, napjatou pleť, vysušovani, zatim celkem ujde ![]()