Moltex 2. jakost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?

Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
13.2.09 12:01

Dneska mi došly vázačky Disany (s pošťákem už se známe perfektně :-) ), no to jsem teda zvědavá, jak to já hrábloruká budu vázat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.09 12:19

A jojojo, ten prodávala Llevelyn, že? Nikdy jsem ho neviděla, už se dlouho neprodává, já bych v něm byla vyblité zelí. A nesekla, jestli jsi drobná, tak nesekla. To budeš mít pětku akorát, šestka je hodně dlouhá.
Můj chlop naštěstí je větší a těžší než já za každých okolností (i při těch přibraných dvaceti kilech :evil: jsem měla slušnou rezervu). Aspoň že tak!
Ono ani není dobré, kupovat dlouhý šátek kvůli manželovi. To jsem takhle prodávala ten šátek od Pimpy, protože jsem v něm byla mumie hadr. Koupila jsem pak stejný, o celý metr kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.2.09 13:36

Tak tak, já to nebyla. Měla jsem jen jeden šátek v životě a to ten, co ho koupila Lentilka.
Ale zato prodávám Didymosí kapsu zateplovací :lol: .
Jinak ta hnědá Manduca se mi fakt líbí, ale stejně na ni nemám, takže ať se klidně vyprodá :evil: .

Lentilko zvláštní, já si jména tvých dětí taky pamatuju, dokonce i toho třetího :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 16:00

Zvrtlo se vám to tu v dobrou diskuzi :lol:

Suviku, já mám vázačky HHS a jde to, i když teď s sebou děsně mele, tak je má málo. (už jsem i uvažovala, že šňůrky ustřihnu a koupím snapi sponku). Ale jinak se mi zavazovačky moc líbí a uvidíš, že ten správný gryf získáš hned.

Mmch, já nevlastním jediný šátek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.2.09 16:06

Noo pravda od Moltexek jsme se trochu vzdálily :roll: . To mám nejradši, otevřu diskuzi, že se něco dozvím a baby tam krafou o něčem úplně jiným :lol: :lol: . Pokud to někoho zajímá, tak sehnat druhojakostní Moltexky už skoro nejde. Oni je vozí totiž už jen mimo EU, neprodávají se prý ani v domácím Německu.

(no a ještě k šátku, jo byla to Llevelyn) (a k vázačkám, ty HHS jsou tááák hezký :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 16:09

Zkus ty Alany z DM, jsou dobré, cena fajn. Před vánocema měli slevové kuponky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.2.09 16:36

Nooo zase uznejte, že jsme tu pěkně zašitý :wink: . Komu by mohlo vadit, že se na 4 stranách nerozebírají pouze Moltexky 2. jakost 8) .

S vázačkama jsem se moc nezkamarádila, ale to asi proto, že jsem je kupovala na větší dítě kdysi. Na miminko budou dobré, měkké, velikost přizpůsobitelná…

Pátrám po té hnědé Manduce, akorát když se mi nepodaří prodat svou, tak mám smolíka :oops: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.2.09 16:43

Jo, to je dobrý, že je aspoň ještě jiná možnost (jako ty Alany).

Já se snad jdu na tu vaši hnědou Manducu podívat nebo co… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.09 20:54
Knoflice píše:
Zvrtlo se vám to tu v dobrou diskuzi :lol:

Suviku, já mám vázačky HHS a jde to, i když teď s sebou děsně mele, tak je má málo. (už jsem i uvažovala, že šňůrky ustřihnu a koupím snapi sponku). Ale jinak se mi zavazovačky moc líbí a uvidíš, že ten správný gryf získáš hned.

Mmch, já nevlastním jediný šátek …

A prosím tě, jak tu havěť uspáváš? Mně to jinak nespí. Zrovna před dvěma týdny jsem si pochvalovala, že jsem staršího v tomhle věku uspala jedině na hřbetě, zato mladší hezky hajinečká, a ono prd prd, mám teď to samé (s tím rozdílem, že Štěpán šel sundat, kdežto Mikuláš nejde :twisted: ).

Pimpo - co blbneš? Manducu prodáš lusknutím prstu. Na MMB stabilně visí cca 5 poptávacích inzerátů :idea: .
Jo a jména - no to asi ani já nejsem takové pako, abych měla Silvestra :lol: , to už radši po tatínkovi.
Btw to multimateřství se na tobě začíná neblaze podepisovat - toto je strana 3, slovy tři :lol: .

Mně zavazovačky šly nádherně na Štěpána celou dobu. Absolutně jsem nechápala, jak Anka (Pohořálková - pozn. redakce) jednou psala, že je v půl roce pietně naskládala do krabice. No už chápu :twisted: , ale já se nedám. Přišlápnu, přilehnu a vždycky to nakonec nějak jde 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.2.09 22:23
Len-til-kah píše:
toto je strana 3, slovy tři :lol: .
No vidíš a já měla pocit, že vidím čtyři (4) :nevim: .

Dnes jsem právě na MMB vlítla, našla jednu zájemkyni, zájem by měla, ale za míň. Což si zase nemůžu dovolit, moc doplácet. Äle asi to nevzdám, když mužou šátkařky kupovat a prodávat, proč bych nemohla já :evil: .

Naše Linda má právě období, kdy je často problém na ni nainstalovat i nějakou snadnozapínací plenu. Nicméně jsem koukala na tohle , mohlo by se to používat příjemně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.09 23:32

Tak si dej sama inzerát, lidi po tom vysloveně pasou. Já třeba na poptávací nemám odvahu, kdo ví, co by se mi mohlo ozvat :roll: .

Na dítě nenainstaluju pomalu ani bodyno :-) , každé přebalování a oblíkání je na desetkrát, protože ho na každý kousek musím extra nahánět. Než sáhnu pro něco dalšího, už je fuč. Příp. teda držím za nohu a on rotuje a ječí.
Simultánního nahánění mám už úplně plná zubiska :roll: . To mi není jasné, jak tolika havěti naoblíkáte vy mnohodětné (asi děti samy, že… tož třeba se taky dočkáme, v osmnácti např.).

Z Bundles jsem teď objednávala nějaké věci, ale trojhránek ne, tak nevím. Jenom by to mohlo být krapítek levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.2.09 23:56

Už ho mám, otázka je, jestli mi někdo zbaští tu cenu. Ale co, zlevnit můžu vždycky :oops: .

S oblíkáním je to tak, že dva starší už sami, ale bundu, čepici a šálu ještě pomáháme. Někdy ještě té starší mladší pomůžu i s oblékáním, leckdy bych se totiž nemusela dočkat :twisted: .
No a mlaďochy oba strojím - i tříleťáka. Ten je sice snaživý, ale to je zatím asi vše :lol: .
Ale jde nám to už celkem rychle, skoro bych řekla, že oblékání jednoho dvou dětí mi kdysi trvalo déle. Jediný co mi dokáže dost rozhodit je Lindin vřískot, kupodivu jsem si za ten rok nezvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.2.09 11:57

Jsem se ještě chtěla zeptat…teď jsem tady chvilku brouzdala po youtube a koukala se na různý videa, jak dávat plenu (chtěla jsem mrknout na ty Disany, ty jsem ale nenašla) a našla jsem vícevrstevné.

Věděla jsem zatím jenom, že se dají dát normálně složený na rovno přes švy a na to třeba ty Disany, to je jako jasný, ale taky jsem tam viděla, že je dávají jakoby do skladu, že to udělá nohavičky kolem nohou mimina a sepne se to snnapi sponkou. To jste taky tak dávali? Jako myslím třeba jen vv a na to hned svrchňáky?

tady je kdyžtak odkaz, aby bylo jasný co myslím. Nemám tu zvuk, tak nevím, jestli k tomu i něco říká :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

a pak

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
14.2.09 13:11

Suviku myslím že ty vv půjdou zamotat jakoby do skladu jen na menší dítě. Můžu to ale vyzkoušet, až se malá probere.
Jinak když jsem je používala na starší holku, tak už jen na rovno a přes ně kalhotky. Na miminko mě to nikdy motat nenapadlo, škoda, mohlo to být šikovné řešení v začátcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.2.09 14:00

No, nedokoukala jsem to sice do konce, ale nerozumím, proč cpou látkovku přes papírovku 8O a v tom druhém jsem si říkala, jestli mu tu plínku neutáhlo moc přes bříško, že ho to muselo tlačit 8O

No a mám dotaz: snapi sponky jsou origoš od které firmy? Byla jsem přesvědčená, že od haipa daipa. Ale asi ne, co?

Lentilkah: Děcka jsem uspávala na rukách, dost blbé co? No ale nikdy jsem neměla na to je nechat vyřvat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí