Molusky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
13.3.14 19:49

Taky jsem bojovala u dcery zabralo propíchnutí a betadin u syna to moc nezabíralo a rozsévaly se další a další, koupila jsem molusan a než dorazil tak tady na diskusi mi kamarádka poradila, že něco jiného léčila imazolem na jejich problémy to nepomohlo ale s moluskama zatočilo.

Tak jsem vyzkoušela a opravdu vysychají a mizí, mažu zhruba týden večer a ráno a jsou skoro pryč 8o takže molusan jsem ani neotevřela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
15.3.14 11:58

Ahojte syn 11 let tím trpěl 1 rok, zkoušela jsem seškrab, propichávání a tímto se jen množily a množily. Zabral částečně molusan a nejvíc asi z lékárky Alivictus česnekový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tatianatatiana
24.4.14 09:11

Ahojte, my sme sa trapili s moluskami viac ako pol roka. Vdacne posluzim radou. jedine co pomohlo, bolo KOLOIDNE STRIEBRO a posilnovanie imunity (homeopatika, vitamin C…). Mali sme mastičky, zasypy, agresivne tinktury, jablčny ocot, prepichovali sme…dokonca sme boli uz na cakacke do nemocnice, nakoniec sme to zrušili. Stoji za to si ho zohnat, popr. viem s tym pomôct, nie je to drahé. mozete napisat: tatiana. bohmerova@gmail.com.

KOLOIDNE STRIEBRO (obyčajná voda obohatená o striebro). nic len kazdy den, 1-3× natierat vatou postihnute miesta. bradavice sa zmensia a vstrebaju. neskutočné, ale veľmi efektívne. velmi velká ulava, kedze sme sa toho nevedeli zbavit a nevyzeralo to bohvie ako na teličku maleho dieťatka… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1605
14.8.14 21:52

Holky já věděla že tady najdu nějaké informace. chci se zeptat nemáte nějaké foto těch molušek… já jsem vložím foto co jsem dnes vyfotila malýmu, tak jestli mi potvrdíte že to jsou molušky… příští týden jdeme na kožní… snad to tam uvidíte dobře… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.8.14 22:10

@tikule Jo jo, je to ono. A ne „molušky“, ale molusky. Nas prostredni jich mel asi padesat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:14
@Klementyna píše:
@tikule Jo jo, je to ono. A ne „molušky“, ale molusky. Nas prostredni jich mel asi padesat :jazyk:

bože tak co s tím??? na kožní jdeme až příští týden :( aháá já myslela molušky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:15

Jinak mi jich máme asi jen 9… ale holky vy tu píšete o 50ti 80ti kusech :O 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.8.14 22:20

@tikule Ono se to strasne rychle rozliza, potvory!
Ale co se tyce lecby, my to na radu doktora nelecili nicim, do roka to samo sleze, at to lecis nebo ne.
Je na to tisice babskych rad a kazdy doktor na to doporuci neco jineho, ale stejne mam pocit, ze kazdy to pul roku az rok leci, pak to samo sleze a kazdy si mysli, ze na to zabralo to co zrovna pouzival, a proto tolik rad co s tim :)

Takze za me - ja radim nechat to byt a cekat, az to sleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:20

Holky a jak je to infekční? on ty pupínky co jsou na tý fotce už má delší dobu ale až ted se mu udlali další. je mi divný že to nemá starší dcera nebo já nebo chlap…? vždyt se s nim normálně mazlíme, nosíme ho, viktorka si s malým hraje koupou se spolu a ona nemá nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:23

@Klementyna a jak s ostatními dětmi? kamarádky se kterými se navštěvuju mají miminka… :/ tak aby něco nechytli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.8.14 22:23

Nejake postupy lecby jsou i dosti bolestive pro dite, ruzne propichovani a tak podobne. Malemu jsem podle navodu propichla jednu (myslim ze se to nejak potrelo desinfekci, propichlo a zase potrelo desinfekci, a dite se nesmi hybat, protoze ta vodicka co z toho vytece jak se dotkne okolni kuze, tak tam hned naskacou dalsi molusky), a ten chudak brecel tak, ze jsem se na to vyprdla a dobre jsem udelala, stejne to vubec nepomohlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.8.14 22:25
@tikule píše:
@Klementyna a jak s ostatními dětmi? kamarádky se kterými se navštěvuju mají miminka… :/ tak aby něco nechytli..

Kdyz to mel nas prostredni, mela jsem v te dobe uz tri deti - a ani jeden to od nej nechytil… A to se spolu koupali, dotykali se a tak, tomu proste nejde zabranit. Takze roznos a infekcnost je pro me tez zahadou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:25

Jj otom propichování jsme četla. ale příjde mi že když to propíchnu tak ta vodička přece musí být agresivní a nakažlivá na tu okolní kůžičku, proto si myslim že se topak rozseje ještě víc.. no píchat do toho nebudu… ještě jsem něco četla že to má oslabená imunita… tak jestli třeba nekoupit nějaká homeo…? :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:28

Syn je chytil na plavání se školkou od jedný holčičky ze školky co to měla v podpaží po špatně opraných věcech ze sekáče.. měl je na víčkách a kolem očí. Dělá se to nejvíc při oslabené imunitě, takže posílit.. Byl na vyškrabávání 6× v narkóze a nic nepomáhalo, homeopatika, nic.. až od kamarádky domácí mast z konopí :oops:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
14.8.14 22:31
@tikule píše:
Holky a jak je to infekční? on ty pupínky co jsou na tý fotce už má delší dobu ale až ted se mu udlali další. je mi divný že to nemá starší dcera nebo já nebo chlap…? vždyt se s nim normálně mazlíme, nosíme ho, viktorka si s malým hraje koupou se spolu a ona nemá nic…

Infekční to je.. pozor na společné koupání apod.. nesmíte na bazén.. rozlízá se to velmi rychle. Od kamarádky malé se to dělalo jen pod plínkou.. ale měla zadeček a až skoro vchod prcky posetej jednu vedle druhé..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML