Molusky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
14.8.14 22:32

Ano, snazila bych se posilovat imunitu, ale jinak bych to nechala svemu osudu.
Ono to casem zmizi tak jako tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:35

Mě se to nechce podstupovat nějaký škrábání, propichování, dezinfekce nebo tak… spíš bych nějakou byllinou nebo homeo… ale jaký homeo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:37
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
14.8.14 22:39

Homeo na to je, zeptej se v lékárně, kámoška dostala ňáký léky na kožním.. my chodili na oční tak nevím pořádně.

• Citovat
  • Upravit
1605
14.8.14 22:42

Právě mě zaráží, že všue se píše, že to je hodně na očních víčkách. my to máme na žičkách a na každý ruce jeden pupínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:46

Není.. my byli za exoty.. všichni ruky apod.. ale jsem ráda že to měl v uspání bo kámoška popisovala u výškrabu hotové peklo a držet malo(1,5 r) několikrat na tom byl prý očistec. Poptej se v lékárně, prej i českem na to pomáhá.. maložit do octu a nechat uležet a potírat..

• Citovat
  • Upravit
1605
14.8.14 22:49

Já vim že když jsem byla malá tak jsme měla bradavice na nohou a mamka mi na to dávala česnek. ten to jakoby vždyky ty kořeny vyžral a bylo po bradavici… jenže malýmu je 8,5 měsíce a toho nemůžu dopovat česnekem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.8.14 22:50

Potírat myslím jo.. a jak chceš tam malýmu dát rozpustit pod jazyk homeo :think:

• Citovat
  • Upravit
1605
14.8.14 22:51

No jasně že potírat :) nemylslea jsem že mu ho budu dávat k jídlu :DDDD no zkusim zajít zítra do lékarny pro nějaký homeo… třeba tam něco budou mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.8.14 22:54

A třeba mě napadlo co mořská sůl? naše viktorka se takhle zbavila atopáku. jedna dovolená u moře a atopák byl pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.8.14 09:13
@tikule píše:
A třeba mě napadlo co mořská sůl? naše viktorka se takhle zbavila atopáku. jedna dovolená u moře a atopák byl pryč.

To nezabira, my zijeme u more a na molusky to nemelo vliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.9.14 22:34

Dobry den, nas chlapecek chytil molusky na verejnem bazenu. Homeopatika bezne dostupna v lekatne nezabrala. Ani Molusan od K. Hadka (palilo ho to). Po cca pul roce, kdy se mu po tele rozlezli a znami se na nas uz divne koukali a bali se, aby to jejich deti nechytli, jsme nalezli MUDr. Burdovou na Smichove, Praha. Predepsala homeopatika k redeni s vodou. Nejosu bezne dostupna v CR, pakliže ano, tak stoji az trojnasobne vice nez v rakousku ci nemecku. dostali jsme Cutis Feti Masculini Gl D8, pak redeni D30. Molusky neskutecne zacali ustupovat. S nimi i atop. ekzem, který mel chlapecek po celem tele. Homeopatika bereme od prazdnin dodnes, molusky uz nemame, ted uz jen lecime ekzem, který ho trapi od cca 6 mesicu a nyní mu je 5.5 let. Fakt zazrak. Homeopatika obsahuji 10 ampuli po 1ml roztoku, naredi se vodou a po lzicce se dava cca 3 denne. Prichut zadna, jen voda.
Baleni homeopatik stoji 18-20eur.
MUDr. Burdova je zlata pani, hodna, privetiva, zadny stres pro deti. po dlouhe době něco, co skutecne zabralo, ja brecela radosti, když nam molusky zacaly ustupovat.
Mimoto jsme zacali aplikovat cca 1-2 denne par kapek Echinaceovych kapek zredenych z vodou.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
19.11.14 16:44

@tikule ahoj prosim te, dnes jsme u detske zjistili u syna 6 let, ze mame molusky, zatim teda jednu vetsi a tak 3pidi, mame mazat betadin masti, poprosim co u vas nejvic pomohlo a jake ty homeopatika jste zvolili? Diky Eva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.11.14 16:57
@Snehurenka píše:
@tikule ahoj prosim te, dnes jsme u detske zjistili u syna 6 let, ze mame molusky, zatim teda jednu vetsi a tak 3pidi, mame mazat betadin masti, poprosim co u vas nejvic pomohlo a jake ty homeopatika jste zvolili? Diky Eva :kytka:

Musim rict, ze jedine co nam pomohlo bylo propichovani kosmetickou jehlou… Zacinali jsme s jednou moluskou, kterou namna koznim vyskrabli a vydezinfikovali, z jedne jich bylo pet… Znova kozni… Znovu vyskrabnuti… A znovu molusky pribyly… Zvolili jsme jine kozni… Tam nam je vypalovali dusikem, po kterem sice nepribyvali, ale nemizeli… Ze zoufalstvi jsem procetla vse mozne a skoncili jsme u propichovani a do dvou mesicu jsme byli bez molusek… Staci kazdou propichnout jen trosku tak, aby se objevila kapicka krve… Hned ji vydezifikovat Betadinem a potom dezinfikovat kazdy den…Oni krasne zasychaji a mizi… Omlouvam se, ze pisi bez diakritiky, ale pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
19.11.14 17:25

@TERMAT v pohode, prave mam strach i z toho propichovani, aby se nam nerozsirily, z toho mam uplne panickou hruzu, kdyby se nam jeste rozsirily :roll:. Diky za radu zkusim a jak jsi osetrovala tou batadinkou, aby naahodou ta krvicka nekapla jinam a neeklo to dal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí