Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano, snazila bych se posilovat imunitu, ale jinak bych to nechala svemu osudu.
Ono to casem zmizi tak jako tak ![]()
Mě se to nechce podstupovat nějaký škrábání, propichování, dezinfekce nebo tak… spíš bych nějakou byllinou nebo homeo… ale jaký homeo???
Homeo na to je, zeptej se v lékárně, kámoška dostala ňáký léky na kožním.. my chodili na oční tak nevím pořádně.
Právě mě zaráží, že všue se píše, že to je hodně na očních víčkách. my to máme na žičkách a na každý ruce jeden pupínek…
Není.. my byli za exoty.. všichni ruky apod.. ale jsem ráda že to měl v uspání bo kámoška popisovala u výškrabu hotové peklo a držet malo(1,5 r) několikrat na tom byl prý očistec. Poptej se v lékárně, prej i českem na to pomáhá.. maložit do octu a nechat uležet a potírat..
Já vim že když jsem byla malá tak jsme měla bradavice na nohou a mamka mi na to dávala česnek. ten to jakoby vždyky ty kořeny vyžral a bylo po bradavici… jenže malýmu je 8,5 měsíce a toho nemůžu dopovat česnekem ![]()
Potírat myslím jo.. a jak chceš tam malýmu dát rozpustit pod jazyk homeo ![]()
No jasně že potírat
nemylslea jsem že mu ho budu dávat k jídlu
no zkusim zajít zítra do lékarny pro nějaký homeo… třeba tam něco budou mít
A třeba mě napadlo co mořská sůl? naše viktorka se takhle zbavila atopáku. jedna dovolená u moře a atopák byl pryč.
@tikule píše:
A třeba mě napadlo co mořská sůl? naše viktorka se takhle zbavila atopáku. jedna dovolená u moře a atopák byl pryč.
To nezabira, my zijeme u more a na molusky to nemelo vliv ![]()
Dobry den, nas chlapecek chytil molusky na verejnem bazenu. Homeopatika bezne dostupna v lekatne nezabrala. Ani Molusan od K. Hadka (palilo ho to). Po cca pul roce, kdy se mu po tele rozlezli a znami se na nas uz divne koukali a bali se, aby to jejich deti nechytli, jsme nalezli MUDr. Burdovou na Smichove, Praha. Predepsala homeopatika k redeni s vodou. Nejosu bezne dostupna v CR, pakliže ano, tak stoji az trojnasobne vice nez v rakousku ci nemecku. dostali jsme Cutis Feti Masculini Gl D8, pak redeni D30. Molusky neskutecne zacali ustupovat. S nimi i atop. ekzem, který mel chlapecek po celem tele. Homeopatika bereme od prazdnin dodnes, molusky uz nemame, ted uz jen lecime ekzem, který ho trapi od cca 6 mesicu a nyní mu je 5.5 let. Fakt zazrak. Homeopatika obsahuji 10 ampuli po 1ml roztoku, naredi se vodou a po lzicce se dava cca 3 denne. Prichut zadna, jen voda.
Baleni homeopatik stoji 18-20eur.
MUDr. Burdova je zlata pani, hodna, privetiva, zadny stres pro deti. po dlouhe době něco, co skutecne zabralo, ja brecela radosti, když nam molusky zacaly ustupovat.
Mimoto jsme zacali aplikovat cca 1-2 denne par kapek Echinaceovych kapek zredenych z vodou.
Zuzana
@tikule ahoj prosim te, dnes jsme u detske zjistili u syna 6 let, ze mame molusky, zatim teda jednu vetsi a tak 3pidi, mame mazat betadin masti, poprosim co u vas nejvic pomohlo a jake ty homeopatika jste zvolili? Diky Eva ![]()
@Snehurenka píše:
@tikule ahoj prosim te, dnes jsme u detske zjistili u syna 6 let, ze mame molusky, zatim teda jednu vetsi a tak 3pidi, mame mazat betadin masti, poprosim co u vas nejvic pomohlo a jake ty homeopatika jste zvolili? Diky Eva
Musim rict, ze jedine co nam pomohlo bylo propichovani kosmetickou jehlou… Zacinali jsme s jednou moluskou, kterou namna koznim vyskrabli a vydezinfikovali, z jedne jich bylo pet… Znova kozni… Znovu vyskrabnuti… A znovu molusky pribyly… Zvolili jsme jine kozni… Tam nam je vypalovali dusikem, po kterem sice nepribyvali, ale nemizeli… Ze zoufalstvi jsem procetla vse mozne a skoncili jsme u propichovani a do dvou mesicu jsme byli bez molusek… Staci kazdou propichnout jen trosku tak, aby se objevila kapicka krve… Hned ji vydezifikovat Betadinem a potom dezinfikovat kazdy den…Oni krasne zasychaji a mizi… Omlouvam se, ze pisi bez diakritiky, ale pisu z mobilu…
@TERMAT v pohode, prave mam strach i z toho propichovani, aby se nam nerozsirily, z toho mam uplne panickou hruzu, kdyby se nam jeste rozsirily
. Diky za radu zkusim a jak jsi osetrovala tou batadinkou, aby naahodou ta krvicka nekapla jinam a neeklo to dal? ![]()