Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@tinkerbelll píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale pro mě má monitor dechu stejný význam jako autosedačka. Povětšinou je to zbytečnost, ale nejednou to dítěti zachrání životpro ty, které argumentují tím, že jako děcka jsme taky neměli sedačky, jeli byste dnes bez sedaček?? Určitě ne, protože je to povinné
vemte si z toho co chcete…
No jo, o tom žádná, ale máš monitor dechu pod dvouletým dítětem?
@Anonymní píše:
Ahoj,
Píšu anonymně protože si asi i tak připadám jako blázenMalej s námi spí v posteli od narození, néé proto, že by byl závislí, ale protože jsme závislí my na něm jenže už má 2 roky pryč a bude mít brzy vlastní pokojíček rozdělený pouze příčkou takže bude s námi v místnosti noo k dotazu:
Uvažuju že koupím monitor dechu bojím se že ho prostě neuslyším dýchat vedle sebe a mam strach aby se mu něco nestalo myslíte že ve 2 letech je to učinné?
No a teda k tématu ![]()
Nemají monitory nějaký zátěžový limit?
…jako od narození je v posteli, ale ve dvou letech chcete koupit monitor?
nějak tu závislost nechápu.. ![]()
@tinkerbelll píše:
@petraw už jsem přidala příspěvek k tématu
Podle mě zakladatelka sama za pár dní pochopí, že se zbytečně bála. Ono se není čemu divit, pokud má dítě od narození dva roky u sebe. Je to doufám jen pocit, který za pár dní odezní až zjistí jak báječné je se ve své posteli rozvalovat ![]()
@petraw chválím
naší dceři zachránil život min. 3×, kdy byla promodralá a nedýchala…
plus nespočet alarmu, které mohly, ale nemusely být falešné ![]()
@natyber píše:
Podle mě zakladatelka sama za pár dní pochopí, že se zbytečně bála. Ono se není čemu divit, pokud má dítě od narození dva roky u sebe. Je to doufám jen pocit, který za pár dní odezní až zjistí jak báječné je se ve své posteli rozvalovat
Můj chlap spí úhlopříčně, neprovokuj
![]()
Já ho u první dcery neměla a byla jsem tenkrát v klidu. Jenže teď jsem ho pořídila kvůli předčasně narozenému a dlouho jsem byla vynervovaná, jestli to funguje jak má a často jsem se chytla u toho, jak jsem pozorovala blikající kontrolku. Děsilo mě jak občas blikala rychle a jindy hodně pomalu. Na devíti měsících jsem ho vyndala a týden jsem nemohla spát jak jsem byla ve střehu
Ale svůj účel to určitě splnilo.
@tinkerbelll píše:
@petraw chválímnaší dceři zachránil život min. 3×, kdy byla promodralá a nedýchala…
plus nespočet alarmu, které mohly, ale nemusely být falešné
No vůbec mě nestraš
. Já doufám, že každý případný alarm bude zbytečný. Probůh proč nedýchala? A co jsi v tu chvíli dělala?
@tinkerbelll píše:
@petraw chválímnaší dceři zachránil život min. 3×, kdy byla promodralá a nedýchala…
plus nespočet alarmu, které mohly, ale nemusely být falešné
fíha to mě by asi kleplo. Je dobře, že je dnes tato možnost.
@tinkerbelll píše:
Můj chlap spí úhlopříčně, neprovokuj![]()
@petraw píše:
No vůbec mě nestraš. Já doufám, že každý případný alarm bude zbytečný. Probůh proč nedýchala? A co jsi v tu chvíli dělala?
No dvakrát byla poblitá a ležela zrovna na zádech, takže se nemohla vykuckat. Potřetí byla „jen“ našedlá, ale rozhodně nedýchala, myslím si ale, že by ji alarm probral. Byla jsem u ní totiž hned jak začal jenom upozorňovat (monitory nehoukají hned, předtím je několikasekundové upozornění slabým pípáním), alarmy předtím jsme spali. Známe zemřel sedmiměsíční syn ve spánku, měl epilepsii. Zní to hrozně, ale kdyby měla monitor… ![]()
@natyber píše:Tak to bych vraždila
Ten můj spal taky na šikmo a já jsem tak dlouho naléhala až se naučil spát rovně. Nejvíc mě vytáčelo jak si lehal na můj polštář
![]()
Znáte to, jak si na ve spaní boku zastelete mezi nohy peřinu a hodíte přes ní nohu??? Tak takhle si on furt zastýlá mě
to jsou pak v noci boje…
@tinkerbelll píše:
No dvakrát byla poblitá a ležela zrovna na zádech, takže se nemohla vykuckat. Potřetí byla „jen“ našedlá, ale rozhodně nedýchala, myslím si ale, že by ji alarm probral. Byla jsem u ní totiž hned jak začal jenom upozorňovat (monitory nehoukají hned, předtím je několikasekundové upozornění slabým pípáním), alarmy předtím jsme spali. Známe zemřel sedmiměsíční syn ve spánku, měl epilepsii. Zní to hrozně, ale kdyby měla monitor…
ježíš to je hrozné. No hlavně, že to pokaždé dobře dopadlo. No asi budu sedět půl roku u postýlky nebo co…úplně mě mrazí ![]()
@petraw píše:
ježíš to je hrozné. No hlavně, že to pokaždé dobře dopadlo. No asi budu sedět půl roku u postýlky nebo co…úplně mě mrazí
No jo holky, a čím jsou straší, tím jsou sami sobě nebezpečnější ![]()