Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
26.7.16 15:26
@Hermio píše:
@SlecnaSally Ahoj, my dávali klasický kočkolit, písek pro kočky, morčata hodně čurají a ten kočkolit udělá takovou hrudku když se počurá, a není to mokrý, takže vezmeš jenom lopatku a hrudku vyjmeš a nasypneš suchý kočkolit :palec: Morče tak bude v suchym. Pořiď mu domeček ať se muže někde schovat. Zkuste pomaličku na chvilku denně mazlit. A krmte přes klec nebo v ruce okurkou, mrkvičkou, no zkus co mu bude šmakovat ;)

Jakou značku? Dávám hobliny, smrdí mi 3. den. Teď máme superdrahej Asan a smrdí mi za stejnou dobu, přitom každý píše, že vydrží dýl…
@Pipet A co kočkolit a na to hobliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.7.16 15:34

@LucaLuca my dáváme pelety, zatím jsme nepřišli na lepší variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.7.16 15:48

@kaja00 Kde se to kupuje? Ve zverimexu asi ne? A co ty otlaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.7.16 17:09

@LucaLuca hornbach, vetroplus. Otlaky ani jeden z dvou kraliku nemeli, ani morce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.7.16 14:43

My jsme měli nejdřív morče, pak jsme si pořídili psa a ten nám morče kaousnul, takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.7.16 17:17

Tak morče jí z ruky, ale pořád je líné. Uteče do domečku rychle, ale i když ho dám na zahradě doprostřed trávy, tak se ani nehne třeba hodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.7.16 18:57

@SlecnaSally Protože se bojí :nevim:
Venku ho dej do malého prostoru, nejlíp i s tím domečkem… než si zvykne.

@Kačkyss A to sem píšeš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.7.16 10:33

@kaja00 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.8.16 11:01

Morče

Ahoj maminy,
Potrebovala bych radu, mame dva samecky jednomu jsou 4 mes, a druhemu 2 a pul. Mame je spolu uz par tydnu a nikdy nemneli problem ze by se prali nebo tak ale dneska rano jsem je sla nakrmit a ten maly mnel pod okem prokousnutou kuzi az do masa :? Tak sem je hned oddelila ale nevim co stim? Bojim se aby si to nerozskrabal nebo aby neoslepl :,( a kdyz je oddelim treba na dva tydny jestli si na sebe jeste potom zvyknou? Nemate nekdo zkusenoust?
Moc dekuji

PS : nejsou ze stejneho vrhu ani nijak pribuzni ale jsou docela partaci az na tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.8.16 11:04

@Beata 68 Řekla bych, že jdou do puberty a ten starší začal být agresivní. :( Doporučují se např. bráškové nebo pak dvě samičky. Třeba někdo bude mít radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.8.16 11:08

@LucaLuca kazdopadne dekuji za kazdou radu  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.9.16 11:16

Ahoj holky, byla jsem ve zverimexu koupit morčákům granulky. Až doma jsem si všimla, že na obalu je králík a ne morče, takže jsou pro králíky. Je to od firmy Nutrin. Vadí to hodně? můžu to zkrmit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
14.9.16 20:50

Holky mate nekdo morce k malemu ditku? Dceri jsou dva roky, na zviratka je jinak moc hodna. morce chci teda spis kvuli sobe ale zajimalo ny me jak na nej male deti reaguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.9.16 21:13

@Clabitic Proč by ne, max bych koupila jedno balení morčecích a míchala to.

@tvetinka Líbí se jim je krmit :lol: a jak pískají. A hladit… jen nenechávat bez dozoru. Syna strašně fascinovala jejich ouška, pořád by za ně tahal :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.9.16 13:48

@tvetinka Děkuju, prostě s dvouletým ve zveráči, byl to chaos :mrgreen: @tvetinka joo, mám k dvouletýmu dva morčecí kluky a super. Trochu to bylo horší ze začátku, než se morčata trochu rozkoukaly, tak si jich nesměl moc všímat a nemohl se zapojovat do péče. Ale jakmile se naučily marčata samy vracet do klece, tak je to super.Kluk ráno sám vyklízí klec, já to po něm předělám a je klid, on je spokojenej, že se zapojil, já mám ráno půl hodiny na rozkoukání. Akorád je větší bordel, když jim uklízí klec sám, ale hlavně že se zabaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný