Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude to fungovat na systému že si budeš platit za každou odpověď.
Tady je něco málo o tom jak to funguje:
Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.
Příspěvek upraven 13.08.25 v 10:20
@Anonymní píše: Více
Zdravím, pred nedávnom som tam bol: MoreDates zoznamka a aj na YoungFlirts, presne cez kopírak len iné pozadie a mám z kruhov polície, že ide o podvod!!! Podozrivú skupinu ľudí alebo jednotlivcov cez Holandsko. Majú na to vymakaný systém, niečo ako AI len modernejšie. Nevravím, že tam nie sú všetci takí len vravím, že celková tá stránka je podozrivá a len cucia peniaze od ľudí za nezmyselnosť ako je platba za správy, to som ešte nezažil a vrazil som tam sám nie malú finančnú čiastku, tak vravím aj z vlastnej skúsenosti a našťastie som sa zobudil z tohto zlého sna… Berte moju celú správu ako chcete ale je to pravda, či chcete alebo nie. Ďakujem a prajem krásny deň.
Ahojte…chtěl bych se zeptat na moredates seznamku aplikace přes facebook. Je to fake? Tahají z Vás peníze, nebo tato seznamka funguje a vše je legální?