Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže musí být z Milovic, nechat si za sex platit, buclatá mamina, která ráda zajíčky a ještě navíc neholená? No good luck při hledání
![]()
Jinak nezoufej “zpátky k přírodě” je teď začíná být zase trendy
Já teda podpaží holím, nohy občas v létě (jsem světlý typ, moc to nepotřebuju), ale dole to taky do hladka ráda nemám a upravuji jen, aby nelezlo roští z bikin ![]()
No a kde takové ženy hledat? Úplně normálně si dej inzerát a napiš tam svoje požadavky.
@Anonymní píše:
Takže musí být z Milovic, nechat si za sex platit, buclatá mamina, která ráda zajíčky a ještě navíc neholená? No good luck při hledání![]()
Jinak nezoufej “zpátky k přírodě” je teď začíná být zase trendyJá teda podpaží holím, nohy občas v létě (jsem světlý typ, moc to nepotřebuju), ale dole to taky do hladka ráda nemám a upravuji jen, aby nelezlo roští z bikin
No a kde takové ženy hledat? Úplně normálně si dej inzerát a napiš tam svoje požadavky.
No může být i 30km od Milovic, jestli bude ochotná za mnou jezdit, mamina nemusí být, mě na věků nezáleží ale musí být minimu s pár kily navíc tak +75kg. Hubený ženy a sportovkyně nemusím. No roští z bikin jo pokud chodíš se koupat do bazénu nebo koupaliště ale pokud tam nechodíš tak to je zbytečný roští stříhat. Když žena se bojí, že jí uvidí cizí lidi chlupatou, tak se může oblékat v dlouhé šaty a problém je vyřešen.
Příspěvek upraven 17.08.22 v 11:55
@KalamityJohn píše:
Holt si musíš najít gelfku.
proč? to jako chceš říct, že ještě před 50 let ženy byli gelfky? ![]()
Příspěvek upraven 17.08.22 v 11:46
Spousta „biožen“ hlásá přirozenou krásu bez výpomoci techniky nebo kosmetiky nebo žiletek.
Víc jich nejspíš najdeš třeba mezi vegankami, případně „bosochodkami“, aktivistkami proti očkování, těmi, co mají dílnu na nějakou přírodní kosmetiku a podobně. Pokud máte ve tvém okolí nějaký bezobalový obchod, můžeš zkusit štěstí tam. Takový lesany, no (bez negativního tónu).
Jinak podpaží nebo nohy asi ne, ale roští v rozkroku ti spousta žen dopřeje na požádání
i těch, které se jinak holí.
A ne, nejsi divoch, proč bys byl? Každý rád něco jiného.
@Milovice-Mladá píše:
Je normální když mě nepřitahují ženy, kteří si holí nohy, ruce, podpaždí a rozkrok? Mě strašně vzrušuje přirozená krása žen a jejích chloupky na těle. Mě třeba také vadí, když ženy používají parfémy. Já mám rád přirozený zápach těla. Jsem divoch a nenormální? Jsou vůbec nějaké skupiny žen, který vystupují za přirozenost svého těla? Kde mám takové ženy hledat na internetu?Prosím nevtipkujte o bezdomovkyních je to primitivní.
Určitě jsou ženy neholátka, ale asi v generaci 20+ nenajdeš ženu, co by nepoužívala parfém nebo aspoň něco proti pocení ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Spousta „biožen“ hlásá přirozenou krásu bez výpomoci techniky nebo kosmetiky nebo žiletek.
Víc jich nejspíš najdeš třeba mezi vegankami, případně „bosochodkami“, aktivistkami proti očkování, těmi, co mají dílnu na nějakou přírodní kosmetiku a podobně. Pokud máte ve tvém okolí nějaký bezobalový obchod, můžeš zkusit štěstí tam. Takový lesany, no (bez negativního tónu).
Jinak podpaží nebo nohy asi ne, ale roští v rozkroku ti spousta žen dopřeje na požádáníi těch, které se jinak holí.A ne, nejsi divoch, proč bys byl? Každý rád něco jiného.
Hele já si myslím, že ženy kteří nosí dlouhé šaty 360 dní v roce, tak oni se přece nemusí holit, když jím nikdo neuvidí nohy a ruce. Tím pádem jaký typy žen, nosí dlouhé šaty, kromě křesťanek? Ty jako žena možná máš představu, jaký typy žen preferují nosit oblečení celý rok aniž by ukázali nožky a ruce, pokud pomineme muslimek a křesťanek.
@Russet píše:
Určitě jsou ženy neholátka, ale asi v generaci 20+ nenajdeš ženu, co by nepoužívala parfém nebo aspoň něco proti pocení
no a co věřící ženy? bohužel já nejsem věřící. Jedině co mě přitahuje v křesťankách je přirozenost těla a skromné oblečení jako jsou dlouhé šaty. Možná znáš nějakou subkulturu žen, kteří rádi nosí dlouhé sukně celý rok pokud jsi žena ![]()
Příspěvek upraven 17.08.22 v 12:22
@Milovice-Mladá píše:
Hele já si myslím, že ženy kteří nosí dlouhé šaty 360 dní v roce, tak oni se přece nemusí holit, když jím nikdo neuvidí nohy a ruce. Tím pádem jaký typy žen, nosí dlouhé šaty, kromě křesťanek? Ty jako žena možná máš představu, jaký typy žen preferují nosit oblečení celý rok aniž by ukázali nožky a ruce, pokud pomineme muslimek a křesťanek.
Nosím dlouhé šaty a nejsem zarostlá. Ony se ženy neodchlupují jen kvůli kolemjdoucím.
@Russet píše:
Nosím dlouhé šaty a nejsem zarostlá. Ony se ženy neodchlupují jen kvůli kolemjdoucím.
Hmmm, zajímaví a kvůli čemu, jestli ne kvůli studu? Že tě uvidí chlupatou a budou si myslet, že o sebe nepečuješ. V tomhle je opravdu paradox dnešní společnosti, že muži se nemusí holit a je to v pohodě a ženy když se neoholí ochlupení tak je to „fuj fuj špindíra“ chlupy přitom jsou přirozené u obou pohlaví.
@Janli píše:
Byl jsi už letos v zoo?
Taky mě napadlo, že pavilon opic by pro něj mohl být to pravé… chlupů a přirozeného zápachu by si tam užil ažaž…
@Moringa píše:
Taky mě napadlo, že pavilon opic by pro něj mohl být to pravé… chlupů a přirozeného zápachu by si tam užil ažaž…
prosím k tématu, nikdo není zvědaví na vaše vtípečky
@Milovice-Mladá píše:
Hmmm, zajímaví a kvůli čemu, jestli ne kvůli studu? Že tě uvidí chlupatou a budou si myslet, že o sebe nepečuješ. V tomhle je opravdu paradox dnešní společnosti, že muži se nemusí holit a je to v pohodě a ženy když se neoholí ochlupení tak je to „fuj fuj špindíra“ chlupy přitom jsou přirozené u obou pohlaví.
Ty brďo ty máš vážně zvláštní názory
Věř, že většina žen se neholí kvůli svému okolí, ale kvůli sobě samotné (stejné je to například s barvením vlasů, používáním make-upu a jinými zkrášlujícími procedurami). Stejně tak, když se rozhodnou stran ochlupení zůstat přírodní, nemají důvod to zakrývat dlouhými sukněmi a rukávy. Doba je dnes už trochu jinde ![]()
Je normální když mě nepřitahují ženy, kteří si holí nohy, ruce, podpaždí a rozkrok? Mě strašně vzrušuje přirozená krása žen a jejích chloupky na těle. Mě třeba také vadí, když ženy používají parfémy. Já mám rád přirozený zápach těla. Jsem divoch a nenormální? Jsou vůbec nějaké skupiny žen, který vystupují za přirozenost svého těla? Kde mám takové ženy hledat na internetu?
Příspěvek upraven 17.08.22 v 11:53