Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ženy a dámy, chtěla bych se zeptat na dotaz který už tu jistě byl ale chtěla bych znát váš názor prosím.
Před měsícem týden před menstruaci jsem měla s partnerem pohlavní styk oba jsme byli opilý ale naštěstí jsme meli styk s kondomem bohužel kondom ale prasknul. Pro prášek po jsem si nešla protože mam strach aby mě to nerozhazelo cyklus který mam ted konečně pravidelný. Týden na to jsem mela dostat menses ktery se ovsem dostavil o pět sní pozdeji nez mel a trval asi dva dny ve velmi slabe podobě. Teď po měsíci jsem strašně unavená, mam veliké chutě pořád bych něco jedla, je mi celé dny strašně zle. Tehu test jsem si nedělala protoze mám strach kvuli příteli který nechce dítě tak ja nevim.
Co si o tom myslíte vy??
Děkuji za odpovědi
Ze za tu dobu psaní příspěvku jsi mohla mít hotovy test a vědět na čem jsi
Test nebo křištálovou kouli - nic jiného nepomůže
Neudělat si test ze strachu, co na to přítel, mi přijde úsměvné. Z toho, že si ten test uděláš neotěhotníš. Těhotná už prostě jsi, nebo nejsi
Jistota je jistota.
Jo ty si nechces rozhazet cyklus, tak radeji budes nechtene tehotna
to je logika
@Marianka123 píše:
Ahoj holky, ženy a dámy, chtěla bych se zeptat na dotaz který už tu jistě byl ale chtěla bych znát váš názor prosím.
Před měsícem týden před menstruaci jsem měla s partnerem pohlavní styk oba jsme byli opilý ale naštěstí jsme meli styk s kondomem bohužel kondom ale prasknul. Pro prášek po jsem si nešla protože mam strach aby mě to nerozhazelo cyklus který mam ted konečně pravidelný. Týden na to jsem mela dostat menses ktery se ovsem dostavil o pět sní pozdeji nez mel a trval asi dva dny ve velmi slabe podobě. Teď po měsíci jsem strašně unavená, mam veliké chutě pořád bych něco jedla, je mi celé dny strašně zle. Tehu test jsem si nedělala protoze mám strach kvuli příteli který nechce dítě tak ja nevim.Co si o tom myslíte vy??
Děkuji za odpovědi
To fakt ty kondomy tak často praskají? Prosím, pokud sis prášek nevzala a test si dělat nechceš, tak asi budeš muset čekat jak to dopadne, nebo co chceš jako vědět??? test si snad můžeš udělat, aniž by to přítel musel vědět a když si ho neuděláš a nakonec těhotná budeš, tak co budeš potom dělat? Není lepší to zjistit hned??
![]()
@Marianka123 píše:
Před měsícem týden před menstruaci jsem měla s partnerem pohlavní styk oba jsme byli opilý ale naštěstí jsme meli styk s kondomem bohužel kondom ale prasknul. Pro prášek po jsem si nešla protože mam strach aby mě to nerozhazelo cyklus který mam ted konečně pravidelný. Týden na to jsem mela dostat menses ktery se ovsem dostavil o pět sní pozdeji nez mel a trval asi dva dny ve velmi slabe podobě. Teď po měsíci jsem strašně unavená, mam veliké chutě pořád bych něco jedla, je mi celé dny strašně zle. Tehu test jsem si nedělala protoze mám strach kvuli příteli který nechce dítě tak ja nevim.Co si o tom myslíte vy??
Děkuji za odpovědi
Rozhodně si test nedělej!! Jestli přítel dítě nechce, tak v žádném případě. Dokud si neuděláš test, těhotná být nemůžeš.
Pockej 9m co z toho bude. Boha jeho
Dojdi do lekarny a chtej tehotensky test. My ti do delohy nevidime.
Naštěstí jsme měli styk s kondomem bohužel kondom ale prasknul
![]()
Možná pitomá možná ne
![]()
Ne sorry jako.. ale tohle je fakt logika
![]()