Mš Jílovská nebo Mš Němčická

Anonymní
11.5.17 15:04

Mš Jílovská nebo Mš Němčická

Ahoj,
prosím o radu ty, které mají zkušenost s těmito školkami…
V jaké školce dítě máte a jak jste spokojené? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
11.5.17 15:13

Mám syna v MŠ Jílovská, od září (doufám) tam nastoupí i dcera. Spokojená jsem velmi. Syn byl nejprve v Kuřátkách, nyní chodí do Koťat, kde zejména paná učitelka Olinka je zlato! Předtím jsme chodili do soukromé školky, mohu srovnat jen tyto dvě, kvalitativně velmi podobné, rozdíl finanční značný. V MŠ Jílovská bych snad jen vytkla stravu, která pro mne není úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
2.3.19 09:16

Dovolím si obnovit diskuzi. Máte někdo z Prahy zkušenosti s tou nebo onou školkou? Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
2.3.19 09:55

Deti chodili do ms Jilovska, naprosta spokojenost, skvele ucitelky, reditelka, pripravka do skoly, maji hezkou zahradu, hlavne syn chodil na spoustu vyletu mimo skolku - pani ucitelka byla velice akcni a dokazala vymyslet bohaty program za minimum penez. Je. Videt ze reditelka si tam vychovala a udrzovala skvely kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.21 12:03

Máte někdo zkušenosti s MŠ Němčická? Jde mi hlavně o přístup učitelek. Jestli jsou hodné, nutí je do jídla nebo do úkolů, které zrovna oni v danou chvíli nepreferují. Zda si mohou vybrat jesti dělat to či ono atd. Zatím chodíme na Pankrác do
4 Pastelek, ale tam vůbec spokojeni nejsme. Příprava pro předškoláky dobrá, ale ne v případě, že dáváte odklad z důvodu, že si vaše dítě potřebuje více hrát než se připravovat na školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
6.3.22 17:15

Ahoj, máte někdo prosím zkušenost z poslední doby? Také váhám mezi těmito školkami. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin