Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Zástavanda přát někomu nemocné dítě? To snad ne
Já jsme taky proti inkluzi a nevidím na tom nic špatného? ve výsledku to odnesou zdravé ale i ty nemocné děti ![]()
@Bábrdl píše:
Teda, nejsem pověrčivá, ale tohohle bych se bála říkat. Stačí drobná nehoda a taková věta už nemusí platit.
neboj, zaklepala jsem na dřevo ![]()
Přijde mi, že buď lžeš, nebo si jen vyrábíš obětního beránka z maminky postiženého dítěte. Tolik lidí ti tu napsalo, že ona za nic nemůže, že je to problém ředitelky, která musí zajistit novou asistentku, nesmí t rdit, že nepřijme 10 dětí kvůli autistovi, když to není pravda…
@jahuhudka tak třeba jde taky o ten její podpis, že souhlasí, no já bych se teda neskládala ani náhodou
@jahuhudka Ona takhle pani reditelka opravdu obchazi predpisy a vsem nam to na zacatku rekla a do ted s tim vsichni souhlasili…
@Monchichik píše:
@jahuhudka tak třeba jde taky o ten její podpis, že souhlasí, no já bych se teda neskládala ani náhodou
Skolka proste nepotrebuje souhlas vsech rodicu k aktivitam. A je jedno jestli jde o keramiku,divadlo nebo pracovni listy ci vylet. Nemusi se ptat vsech rodicu jestli umozni cinnosti. Jen je povinna zajistit aby deti co se neucastni byli pod dozorem
@nada 17 píše:
@jahuhudka Ona takhle pani reditelka opravdu obchazi predpisy a vsem nam to na zacatku rekla a do ted s tim vsichni souhlasili…
@nada 17 Nechápu dotaz, ale nečetla jsem diskuzi až do konce
Moje dítě se neúčastní ničeho..Keramika, malování, tvoření, malování prstíkama, plavání..prostě nechce.. Takže keramiku a plavání neplatíme, ale kouká se na ostatní nebo jezdí s ostatními a platíme třebas jen za dopravu (na plavču si hraje v herně)
Jen proto, že se nechce dítě učastnit, nebo nedej bože nechce rodič, aby se dítě něčeho účastnilo, přece nebudou ostatní děti trpět nebo sedět na zadku a koukat do zdi ![]()
Příspěvek upraven 19.06.18 v 18:41
@nada 17 píše:
A proc musi vsichni souhlasit? Tyhle stada slepic, co se neumi zlobit na toho, kdo obchazi predpisy, jsou peklo skolnich maminek.
@Monchichik píše:
@jahuhudka Ani když si to musí zaplatit?
Oni nemusi nic platit protoze se nemusi ucastnit. Proste kdo zaplati ucastni se kdo ne,dela jinou aktivitu.
@Zástavanda píše:
@Doe_Jane Každému přeju co si zaslouží
Já ani nevím o čem.je diskuze pořádně,mě trefila do oka diskuze tebe s @Doe_Jane teda ne úplně taktně napsala ,co si myslí.aw ty jsi teda drsná.asi máš doma autistu.ale i matky jakkoliv nemocných dětí by si měly zachovat zdravý rozum a nahlížet na situace objektivně.Mne se třeba inkluze taky nelíbí.dle mě není přínosem ani pro zdravé ,ani pro „nemocné“.jsem přesvědčená,že autistum by bylo mnohem lépe vs speciálních školách a školkách,kde by se jim věnoval školený personál.na tom přece není nic spatneho,nic ke studu,…nebo proč je na to tolik matek citlivých?já mám dceru,která třeba není ve školce vůbec,jelikož má zdravotní problém,který snad tedy postupně vymizí a vyřešíme ho.jen kdybys mi chtěla za tento příspěvek psát něco o tom,že snad sama nikdy nic vážného s dítětem nezaziju.
Nečetla jsem vše, ale co kdyby tam bylo další dítě, kterému by to rodiče nezaplali? Třeba by nato neměli peníze. Taky by jste je paní učitelko pomlouvala a dělala jim zle u ostatních rodičů? S vámi bych rychle vytřela podlahu. Dokážu si vás živě představit, jak stojíte mezi dveřmi a hned jak přijde nějaký rodič, tak pomlouváte a stěžujete si na tu maminku
@nada 17 píše:
Je celkem realne,ze az nastoupi v zari nove deti/rodice a nebude jich chtit vic. Ja slyset musis tak bych nesouhlasila ![]()
Tak pokud se slozi ucastnit se prece nemusi ,skolka ma zaplaceno a hotovo. Nam kdysi domluvili anglictinu 10 lekci 3500 kc dopo skolka. Odmitla jsem . K cemu kdyz ve skole maji cizi jazyk od 3 tridy. No skolka se nezborila ,chodily ostatni deti