Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak moje zkušenost
je že mimco jsme plánovali a po 5 dnu vynechání jsem si dělala test a už byla dálnice. ![]()
Myslím, že je ještě brzo, 26 den…od začátku minulého cyklu. Vytrvej a stejně pravda se ukáže sama. Navíc jdeš i na gyndu, takže tam to vyresite.
Byl by anovulacni cyklus i kdyz jsem měla pozitivní ovulační test? ![]()
Díky, uvidím a zkusím testnout jindy…:)
Ahoj. Nechci aby jste věštily ž křišťálové koule
chci Vás požádat o vaše zkušenosti:)
Ms mívám pravidelnou a vždy chodí po 26 dnech, tentokrát jsem před ms nepociťovala pms, nebolely mě prsa jako vždy, atd. Jen píchani(různé se stehstěhovalo) podbřišku a sem tam v kříži.
Ms (tedy chápejte spíš občasné zašpiněni)přišlo tři dny po termínu ms. Ten den jsem si dělala TT ale ani náznak druhé čárky. Stěží se to dá počítat za menstruacni krvácení když jsem celé dny mohla chodit bez tamponu. Neměla jsem žádné ms křeče jako vždy, jen jsem stále slabě cítila podbřišek. „MS“ skončila po 4 dnech. Ještě před příchodem špinění jsem cosi chytla (ucpany nos, bolest hlavy)
Má otázka zní. Máte některá podobnou zkušenost s tím, že jste nakonec až po dalších dnech zjistili těhotenství? Že jste měli tt pozitivní až třeba 14 dní po termínu ms? Nebo to třeba může být jen tím nachlazení, či by naopak to nachlazení vám signalizovalo těhotenství?
Nevím zda má cenu testovat znovu. 27.10 jsem objednana na gyndu na klasickou prohlídku, takže se nato dr určitě zeptám.
Díky za konstruktivní odpovědi a vaše zkušenosti:)