Líbí se mi učitel, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
17.5.19 00:51

Učitelé se s námi bavili dost běžně. Zvlášť u těch mladších nebylo nijak výjimečné. Takže si nemyslím, že je úplně na místě hned vyvozovat, že v tom bylo něco víc. A v dnešní době má učitele v přátelích spousta studentů. Možná si změnu jeho chování jen namlouvas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 17:05

Zamilovaná do učitele

Ahoj holky, jsem už přes rok zamilovaná do učitele nebo se mi aspoň minimálně dost líbí. Ví to jen jedna moje kamarádka, které to přijde směšné. Není to tak, že bych se kvůli němu nemohla soustředit na učivo spíše naopak. Pozorně poslouchám každé jeho slovo a snažím se být v jeho předmětech nejlepší. Není nijak starý je mu asi 27. Nevím co s tím dělat

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.4.21 17:12

No tak se uč a nic s tím nedělej. nejsi jediná kdo je do něj ve vaší škole zabouchnutá. Pokud by se ti ho podařilo ulovit, tak mu to nejspíš zničí kariéru.

Využij to jako motivaci ke studiu a jinak to neřeš. ber to jako vedlejší efekt hormonů co jsi jimi zaplavená v rámci dospívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
24.4.21 17:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem už přes rok zamilovaná do učitele nebo se mi aspoň minimálně dost líbí. Ví to jen jedna moje kamarádka, které to přijde směšné. Není to tak, že bych se kvůli němu nemohla soustředit na učivo spíše naopak. Pozorně poslouchám každé jeho slovo a snažím se být v jeho předmětech nejlepší. Není nijak starý je mu asi 27. Nevím co s tím dělat

Jsi na střední škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 17:16

@truelly ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.21 17:17

@Ou nemyslím si že by se líbil více holkám. Ostatní děvčatům je spíše k smíchu

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.4.21 17:22
@Anonymní píše:
@Ou nemyslím si že by se líbil více holkám. Ostatní děvčatům je spíše k smíchu

není jenom vaše třída. Mladí pedagogové na střední bývají lovná zvěř. Ti lepší to ustojí, ti horší tím ubližují.

To že máš na někoho crush, fakt neznamená že to je něco, co musíš realizovat. V tomhle případě to fakt není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
24.4.21 17:23
@Anonymní píše:
@truelly ano

Znám osobně jednu, co začala chodit se svým učitelem koncem 4.ročníku, před maturitou. Vydrželo jim o i přes její vysokou a v současnosti jsou manželé, mají tři děti. Takže nic není nemožné.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 17:25

@Ou Nechci si s ním asi nic začít vždyť bych mu tím zničila život jenom se té hloupé zamilovanosti musím nějak zbavit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.21 17:26

@truelly To zní hezky ale já vím že ten on mě určitě zájem nemá navíc se bojím že mu tím zničím celou kariéru

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.4.21 17:49
@Anonymní píše:
@Ou Nechci si s ním asi nic začít vždyť bych mu tím zničila život jenom se té hloupé zamilovanosti musím nějak zbavit

no prostě se zaměstnej něčím, co ti bude připadat zajímavé a zatím ti to moc nejde a budeš k tomu potřebovat věnovat se tomu pravidelně a zlepšovat se. Ideálně aby to bylo něco, co budeš dělat i s dalšími lidmi, nejlépe i s mladými muži. Ano v rámci pandemie je to složitější, ale zase je daleko víc věcí on–line, což je jednodušší se zapojit, než přijet někam mezi lidi naživo.

Čím méně pozornosti té zamilovanosti budeš věnvat, tím rychleji tě to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
24.4.21 18:06

Až bude doba o něco víc přát tomu vyrazit někam mezi lidi, seznamis se s klukem ve svým věku a na učitele zapomenes :D Ne, vážně, není to dobrý nápad začínat si něco s učitelem na střední. Určitě existují i výjimky, ale v naprosté většině případu fakt ne. A věřím ze nějakou platonickou zamilovanosti si prošla v tomhle věku spousta holek. Ale nejpozději po maturitě, až ho nebudes vídat, už to nebude aktuální. Nebo jestli ano, tak už každopádně budeš dospěla a pryc ze školy a bude to zas o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
24.4.21 18:10
@Anonymní píše:
@truelly To zní hezky ale já vím že ten on mě určitě zájem nemá navíc se bojím že mu tím zničím celou kariéru

tak nepřemýšlej nad blbostmi a najdi si kluka vhodného tvému věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.4.21 19:23

Kluka si najdi v jiných vodách holka.. Pochybuji že by si učitel nicil kariéru kvůli zakyni.. 😊Někdy tě to přejde, soustřed se na učení a máš to 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
24.4.21 19:34

Hele z toho vyrostes, nejsi první ani poslední :)
Ses rozumná, ze víš, ze by to asi neklaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová