Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud bych měla soudit dle svých zkušeností, tak bych od č. 2 utíkala co nejdále. Ono jde taky o to…děti máš - jak staré? Když se člověk nemusí koukat i kolem sebe, může zkoušet víc.
A co laska…? Co ti rika srdce…?
Za me ani jeden, radsi byt sama a pockat si na okamzik, kdy to bude to „ono“.
@Anonymní píše:
S tím prvním už jsem si hodně prožila a pokud to nemá padnout, musím to posunout dál. Ten druhý se do toho tak nějak přimotal, když došlo k určitému zvolnění s tím prvním (a nadchnul, no)…
Takže toho prvního podvádíš s tím druhým? Ví o tom, že máš víc chlapů?
Určitě bych zvolila toho prvního. Od druhého bych utíkala co nejrychleji.
Když se zde potřebuješ poradit, znamená to, že do budoucna krachnou oba vztahy. S prvním budeš naštvaná, že s tebou věčně není a ten druhý ti nejspíš bude časem zahýbat. Musíš si uvědomit, co se stane, až spolu začnete bydlet a narodí se mimčo. Jeden furt v práci a druhej někde venku, když je tak společenský a navíc bude chtít půjčovat peníze, protože zábava něco stojí. Vztahy tak na max. 5 let. Ale třeba se mýlím.
@Anonymní píše:
S tím prvním už jsem si hodně prožila a pokud to nemá padnout, musím to posunout dál. Ten druhý se do toho tak nějak přimotal, když došlo k určitému zvolnění s tím prvním (a nadchnul, no)…
Ten druhý, protože je vidět, že ty taky asi vzor věrnosti nebudeš…
Píšeš, že první chce dítě, ty ne, tak proč by s tebou měl ztrácet čas. Nech si toho druhého, chceš ho víc.
@Anonymní píše:
To je můj životní úděl - buď není nikdo nebo jsou dva… Musím se rozhodnout pro jednoho, dál to jinak nejde a vůbec netuším.První - introvert, někdy zabejčený, někdy špatná domluva, spíš samotář, hodně v práci, ale finančně zabezpečený, všechno platí, nic není problém, dostávám velké dárky, ale jsme schopni pokecat, jezdit na dovolené, výlety, pobyty…
Druhý - extrovert, komunikativní, má o trochu víc času než ten první, ale je totálně bez peněz, hrozí, že ho budu zčásti živit, má dost kamarádů, riziko nevěr, ale hodně akce, jiné než s tím prvním, více společenské…
První je taková jistota, ale domluva je někdy na zabití, někdy trochu nuda, když se zasekne, tak přes to vlak nejede, druhý chytl za srdíčko, jsou tam lákavé aktivity, ale ty peníze a ty baby a občas psychika…
Děti už mám, rozhodně je neplánuju ani s jedním, první by chtěl (nedokážu si představit), druhý ani náhodou.
No není to 100% ani s jedním, vím…
pro rýpalky - třetí v dohledu není, že bych to vyřešila takto.
Babo, raď, bojím se, že udělám chybu, které budu litovat.
Když se musíš ptát Epipi, tak žádného. Děti už sis s nějakým exotem vyrobila, nemáš kam spěchat.
@Anonymní píše:
Jsi jistá, že tě chytnul za srdíčko? ![]()
@Anonymní píše:
To je můj životní úděl - buď není nikdo nebo jsou dva… Musím se rozhodnout pro jednoho, dál to jinak nejde a vůbec netuším.První - introvert, někdy zabejčený, někdy špatná domluva, spíš samotář, hodně v práci, ale finančně zabezpečený, všechno platí, nic není problém, dostávám velké dárky, ale jsme schopni pokecat, jezdit na dovolené, výlety, pobyty…
Druhý - extrovert, komunikativní, má o trochu víc času než ten první, ale je totálně bez peněz, hrozí, že ho budu zčásti živit, má dost kamarádů, riziko nevěr, ale hodně akce, jiné než s tím prvním, více společenské…
První je taková jistota, ale domluva je někdy na zabití, někdy trochu nuda, když se zasekne, tak přes to vlak nejede, druhý chytl za srdíčko, jsou tam lákavé aktivity, ale ty peníze a ty baby a občas psychika…
Děti už mám, rozhodně je neplánuju ani s jedním, první by chtěl (nedokážu si představit), druhý ani náhodou.
No není to 100% ani s jedním, vím…
pro rýpalky - třetí v dohledu není, že bych to vyřešila takto.
Babo, raď, bojím se, že udělám chybu, které budu litovat.
Ti dva o sobě navzájem ví?
A ví ten první, že s ním dítě nechceš ani náhodou?
Upřímně bych ti nedoporučila ani jednoho. Pro život je určitě lepší ten první, ale pokud bude chtít děti a ty už ne, bude to problém a je velká pravděpodobnost, že to vztah nestojí. Druhý by byl dobrý milenec, ale ne partner do života. V tvé situaci bych udržovala milenecký poměr s druhým a hledala dál.
Druhy chytil za srdicko, lebo si naozaj potrebujes tym prejst - znovu si nabyt drzku VYBEROM deb. lneho chlapa! Lebo 2ka ta pritahuje iba preto, ze v sebe mas bolest, smutok, tak ta to zase taha k chlapovi, co ti to dopraje. A ja ti to „vyvestim“ uz teraz - v tom vztahu si vela radosti neuzijes.
Ty naozaj nevidis ze mas aj dalsiu moznost? Nie len tieto extremy - nudaaa a vzrusenie s moznostou podvadzania - mas moznost byt sama, upratat si v sebe a spoznat solidneho chlapa, ktory ten volny cas bude raad travit aj s tebou a vobec to nebude nuda. Pokial ty dokazes pestovat v sebe radost, vyrovnas sa s minulostou.. bla bla bla.. proste to co v
SEBE nosis, to si do zivota pritahujes. Schvalne to vyskusaj a sleduj aky vztah budes mat s 2kou, lebo ked ta to srdcom k nemu taha, tak je to asi osud, nie? No nie. A ked sa rozhodnes, ze mas bolesti plne zuby, zacnes pestovat fajn kamaratske/ rodinne vztahy, robit AJ to co ta bavi.. potom moze prist to chrumkave, peknee aj vo vztahu. Mozno.