Muž a jeho matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
28.8.17 19:51
@Anonymní píše:
Muz jehoz matka je prioritou pred vlastnim zivotem, partnerkou i rodinou. Zmeni se nekdy takovy muz? Ma smysl vubec bojovat? Jake jsou vase zkusenosti?

nezmění

• Citovat
  • Upravit
21111
28.8.17 19:52
@Malaga píše:
jak to pak vše vyzní jinak, že?

Základem každé přínosné debaty je mít přesně definovaný obsah termitů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
28.8.17 19:54
@pohledzdruhestrany píše:
Základem každé přínosné debaty je mít přesně definovaný obsah termitů :mrgreen:

Jinak je rizoto, že to skončí fiatem ;).

• Citovat
  • Upravit
5837
28.8.17 19:56

Já byla s dvouma takovýma :roll: a děkuji, už nikdy! podle mě se nezmění a pokud jsi typ ženy která to nezvládá, raději to skonči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 19:57
@Kobea píše:
Jinak je rizoto, že to skončí fiatem ;).
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.8.17 20:00

@pohledzdruhestrany Asi tak.. Dvakrát jsem se ptala na podrobnosti, odpovězeno mi nebylo, tak kdo ví, o co tu jde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.8.17 20:21
@pohledzdruhestrany píše:
Ve vedlejší diskuze je to chlap, co pomáhá svý máme 4 měsíce po smrti manžela. Základem této diskuze je, ujasnit si termín „upřednostňuje“. :lol:

Každý chlap, který má se svou matkou jiný než chladně zdvořilý vztah, je mamánek, to nevíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 20:29
@Bábrdl píše:
Každý chlap, který má se svou matkou jiný než chladně zdvořilý vztah, je mamánek, to nevíš? :lol:

Doufám, že můj syn bude tatanek, abych mu předal dostatek bezpečnostnich informací o vašem pokolení :lol:

Tchýně to mají těžký, protože snachy tusej, že jim videj az do žaludku. A proč to tusej? Protože čím nejlépe potrestas vlastní matku? No tím, že si najdeš úplně stejnou partnerku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.8.17 20:37
@pohledzdruhestrany píše: … Protože čím nejlépe potrestas vlastní matku? No tím, že si najdeš úplně stejnou partnerku :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to mi připomíná manželovu první ženu a jeho sestru. Obě se bytostně nesnášely a dělaly vše pro to, aby poukázaly jak jsou každá jiná. Přitom jsou obě stejné :mrgreen: :mrgreen: znala jsem je dříve jak jeho(manžela)přišly mi jak dvojčata a obě chtěly být na rodinných akcích tou „hlavou rodiny“,prostě dva kohouti na jednom smetišti.

Příspěvek upraven 28.08.17 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.8.17 20:37

@pohledzdruhestrany Na to by ti život nestačil :mrgreen: Nicméně se svým druhým tvrzením jsi narazil na moc dobré téma, sama si myslím něco podobného a docela jsem zvědavá, až zažiju tu druhou stranu a moje děti si přivedou partnery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 20:41

Spis tchyni vidim az do zaludku ja. Tchyne neni sama, ma manzela. Memu muzi partnerky zakazovala, v tom jedinem se vzeprel ale na jeji popud zas nemel problem partnerku opustit. Probiha to asi tak: Ona rekne, on jde, ze musi a pres to vlak nejede. Vse ostatni jde stranou. Manipuluje s nim a narokuje si vse, co je jeho a rada se nechava zivit. Debilni poznamky si odpuste. Nechtela jsem to vice rozebirat, jen me zajimalo, zda je realne aby se takovy muz zmenil.

• Citovat
  • Upravit
377
28.8.17 20:46
@Anonymní píše:
Spis tchyni vidim az do zaludku ja. Tchyne neni sama, ma manzela. Memu muzi partnerky zakazovala, v tom jedinem se vzeprel ale na jeji popud zas nemel problem partnerku opustit. Probiha to asi tak: Ona rekne, on jde, ze musi a pres to vlak nejede. Vse ostatni jde stranou. Manipuluje s nim a narokuje si vse, co je jeho a rada se nechava zivit. Debilni poznamky si odpuste. Nechtela jsem to vice rozebirat, jen me zajimalo, zda je realne aby se takovy muz zmenil.

Myslím, že nikomu nešlo o debilní poznámky. Odpověď na dotaz: V 99% se nezmění, v 1% možná ano. I ufo možná přiletí, protože možné to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 20:48

@JaimeG
@axlpol

Vždycky si mi máma a exka na sebe navzájem stěžovaly, máma delikátnějc, poučena psychologickou literaturou, exka ostrejc, a já jim vždycky na to říkal, a víš proč tě to tak se.re, no protože jsi úplně stejná, a vždycky je to strašně rozcertilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.8.17 20:56
@Anonymní píše:

Chce to trochu sebereflexe.Jak máš čisté svědomí, že se díváš na věc objektivně, tak podle mě takový vztah nemáš zapotřebí.
Já třeba když bývalému na něco poukázala(něco ohledně matky)tak nakonec vždy hádky a já byla ta zlá, nechápavá :roll: strašně mě to deptalo, protože jsem věděla, že se chovám objektivně, nedělala jsem nic se záští, ale vždycky mě obvinil. Tohle jsem fakt neměla zapotřebí na to se mám moc ráda.
Takže podle mě se nezmění nebo změní, ale s jinou partnerkou. Kdyby to mělo být s tebou už by se změnil a neptala by ses tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.8.17 21:11

@LLump :pankac: taky jsem měla první tchýni(kamarádily jsme asi 3roky)až potom náhodou mě seznámila se synem.Ted toho někdy lituje, protože chlap je protiva a ona lituje mě, že to snáším :lol: :nevim:
Souhlas tchýně na prd a partner co drží s ní za jeden provaz-to je potom taky na provaz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí