Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj muž začíná tloustnout. Je mu pár týdnů 45 let. Chodí do posilovny roky, ale tak nějak normálně, není kulturista a ani posilovnou posedlý, není typ, který by se nějak přejídal, ale nyní si dává poloviční porce.
Je velmi atraktivní, ženy a slečny po něm vždy doslova šílely a bohužel by se mu nejraději nacpaly do postele snad i teď. Vypadá mladší, nešediví, má tmavé, husté vlasy.45 let by mu asi nehádal ani největší skeptik.
O svojí atraktivitě snad ví, ale když s tím někdo začne, třeba jedna paní mu v mé přítomnosti před pár dny řekla, že je chlap jak jedle a měla takové kecy, tak se jen zasmál.
Líbí se mu ženy spíše silnější a prý vždy líbily, byť vyloženě nějaké silné nikdy neměl, jeho dlouholetá milenka je vysoká, velmi útlá, subtilní.
Jeho typ je žena do 170 cm, cca 70-75 kg, která má silnější nohy, líbí se mu plochá břicha..
Jeho otec není tak atraktivní jako on a jeho bratr, ale přesto tam nějaká podoba je, po otci zdědil vyšší, urostlou postavu, husté vlasy. I když jeho matka má taky pěkné, husté vlasy, je jí 65+ a taky nešediví, jeho otec je naopak už úplně šedivý, přijde mi, že takovou tu atraktivitu má po ní, i když si nejsou vyloženě podobní a asi sklony k tloustnutí, tvrdí, že kdyby jedl to, co by chtěl, tak by byl za chvíli jak koule.
Můj milenec, ten o sebe moc nedbá, co se týče těla a přesto mě velmi vzrušuje, mů muž je krasavec, on je pro mě velmi příjemný módní doplněk, ale kdyby ztloustnul, asi by mi to nevadilo, bylo by mi to jedno. Řešíte vzhled vašich mužů a řeší vaši muži svůj vzhled?
Vzhled svého muže nijak řešit nemusím. On sám o sebe dbá, udržuje si pěknou postavu. Určitě by mi ale vadilo, kdyby se zanedbával. Hlavně co se hygieny týče.
Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak ano, resim jak muj chlap vypada. Chci mit vedle sebe pekneho chlapa.Jsem moc rada, ze o sebe dba a kdyz vyrazime ven, odchazi pekne navoneny. Kdyz pribere, taky to preziju ![]()
Vadilo by mi kdyby manžel hodně ztloustnul. Za prvé je to nezdravé, za druhé to člověka omezuje, za třetí se mi obézní lidi nelibí.
Taky by mi vadilo, kdyby chlap hodně přibral. Teď mi přijde, že je tak akorát, jen mu malinko narostl pupek, ale jemu samotnému to vadí, tak s tím něco dělá.
No a kombinace tlustej + neurdžovanej, to nééééé, to je hnus.
Hele u mě, ač je to povrchní, tak ano, na vzhledu mi záleží, nikdo nebude nikdy podle mých představ, já sama je asi ani neznám u chlapa, ale musí se mi prostě líbit, přitahovat mě, musím se vedle něj cítit, a ne se za něj stydět, to stejně mám nároky sama na sebe, že prostě chci být žena, kterou mu budou chlapi závidět, nebo alespon chválit, aby se semnou mohl chlubit, když to tak špatně řeknu, ale ne, taky nejsem dokonalá, to vůbec. nesnesla bych vedle sebe extrémy, bud uplnou ladynku, která má více parfemu a kosmetiky než já, ale ani ne uplné prase. Můj muž je naštěstí takový, jak jsem s ním spokojená, líbí se mi, přitahuje mě, pečuje o sebe, tak jako normálně, u čeho až extrémně jsou teda zuby, ale to jde vidět, rovné bílé dokonalé tesáky
, to zas jako ano, ale to není na škodu, jinak čistý, navoněný, upravený, oblečení dobré, prostě uplně v pohodě, jsem s ním spokojená. Já jsem takový typ spíše ladynky, né uplně, ale spíše jo, maluju se, koupu někdy až přehnaně, parfemu mám plnou řit, snažím se všude nějak vypadat, co nejlépe, snažím se udržovat si postavu atd. Takže asi tak. ![]()
@Yasmina21 píše: Více
přesně tak, ono se to nezdá, ale ta hygiena udělá někdy víc, než právě ta postava, pracuji mezi lidma, přišel chlap takové já jim říkám „tatulda“ prostě tílko, ledvinka, kratase, sandály, pivní pupek, styl prostě tatulda, ale ten ti tak pěkně voněl, prostě fakt přijemný, krásný dobrý parfém měl na sobě, až jsem byla překvapená, tady to je právě o tom, že ikdyž člověk prostě nemá postavu modela, a styl navrháře, prostě ne každý chlap na to je, kor když je třeba sám atd. tak alespon jde než vidět, tak cítit, že nějaká snaha tam je… to stejný u nás, ve městě, je služba chlapů, ti tak jako udržují pořádek, vynáší koše, odmetají sníh, uklízí odpadky, taky šel chlapík, takové starší, myslím že kolem 60 i víc mu bude, měl pracovní oděv, vezl ten vozík, uplně obyčejnej chlap, ale ten taky, on okolo mě prošel a taková vůně se za ním táhla, to bylo neskutečný, jsem si připadala jak někde v parfumerii, naprosto top, mě celkově se strašně líbí, když chlap pěkně voní. Ale tímto jsem jen chtěla zmínit, že i takový pohled muže být, co se právě týká té hygieny, jak píšeš, že to bývá někdy více. ![]()
Vzhled, co je to vzhled? Muz me musi pritahovat jako celek, vc. inteligence, humoru, galantnosti atd. A pokud tohle chybi “Muzi roku”, nebude me pritahovat ani za zlaty prase.
Ze vzhledu jsou pro me ale dulezite zuby a nehty, cistota a vune. Na postave mi az tolik nesejde, ale zas morbidni obezita je zu viel. A pravda, nesnesla bych dlouhovlaseho a s vousama, s tetovanim a kuraka.
@onajeblond píše: Více
Souhlasim do puntiku, taky jsem, jak rikas, ladynka, fiflenka, vzdy upravena, navonena a to same ocekavam od muze, resp. Od vsech ve sve blizkosti. Mozna je to povrchni, ale i za pratele si vybiram lidi upravene ![]()
Ano, já i muž vzhled řešíme. Vedle „standardní“ údržby (oblečení, vlasy, hygiena) řešíme hodně i postavy, oba si je tvrdě udržujeme. Pánské „pupíky“ a celkově nezpevněná těla mě odpuzují, dost by mi vadilo, kdyby manžel přestal bez pádného důvodu cvičit.
@Kockazvysocan píše: Více
Jsem ráda, že ty dlouhovlasý fousatý zbudou mně ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
děkuji za uznání, ono já právě jak v čem s tou fiflenou a tak, ale prostě, když to tak vezmu, jsou ženský prostě mastný vlasy, hodím do culíku a jdu, oškrábaný lak na nehtech, nebo třeba když je silná žena, a prostě je tak jako oblečená, že jí všude všechno leze, nebo tak, ale prostě do práce, nebo někam mě člověk neuvidí nenamalovanou, i na běh a do posilky se maluji, méně, ale maluji, miluju vůně, takže svíčky, parfémy, antirespiranty, prádlo aby vonělo, všechno
Jako takle, za mě má být žena prostě čistá, upravená a pokud možno i navonaná, je mi jasný, že po 12cti hodinové šichtě nevypadá nikdo moc echt, i já je dělám, ale přeci jen v dnešní době se s tím dá poměrně snadno i levně bojovat. Jo a prostě mě strašně vadí, když kdokoliv smrdí, at je to pot, jak je to ztuchlina, cokoliv. U chlapa bych to prostě nesnesla, neříkám, že musí být model, ale ta hygiena i něco navíc je fajn.
On ti s tím malým vyloženě fotrovatí.
Jen ti trochu poradím, tak dlouhý popis i v knize přeskakuju, uber, netlač tolik na pilu…
@Ali257 píše: Více
To tě lituju. Měl by mít tak 100kg. Jeden z mých ex měl o pár cm menší výšku a asi o 15kg méně, ale bylo to strašný a byl to jeden z důvodů, že jsem se s ním rozešla. Fyzicky absolutně nezvládal běžné věci. Sváděl všechno na svou výšku, ale co třeba hokejisté, běžně 2 metry?