Může člověk umřít při čekání na miminko?

5.3.16 10:00

Může člověk umřít při čekání na miminko?

Holky, poraďte mi. Co dělat když smí člověk jen ležet popř. sedět. Nic netahat, nedělat, nenosit těžkého a není právě fanda televize? :roll: O knihách se vám už i zdá a pokud nechci umřít nudou a na deprese je čas se zabavit. Ráda bych něco vytvořila, ale zaprvé ať nemusím strávit týdny než v tom budu dobrá a za druhé natolik pěkného, zajímavého aby to neskončilo v šuplíku, na půdě či sklepě. Máte nápady? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
434
5.3.16 10:02

Já se zamilovala do háčkování, když jsem byla těhu :) na youtube jsou i docela dobrý návody jak začít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
5.3.16 10:05

Kamaradka hackovala. miminku deku :-) myslim ze se muze udelat uplne jednoduchym vzorem a navpdy urcite najdes. Mne samotny se to moc libilo a az budu nekdy cekat prcka, tak bych mu to.taky.rada udelala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

Jen co budu mít čas, budu si šít plínky - nejsem moc šikovná, takže jen savé vkládačky - budem pozžívat látkovky. aještě si ušiju asi i něco dalšího - ale jednoduchého. - nepropustnou přebalovací podložku, čepičku…

uspořádat si fotky a udělat si fotoknihu ze společných dovolených s partnerem, ze svatby…

uvařit si zásoby do mrazáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

Uč se nový jazyk. Mně by pár týdnů ležení bodlo, konečně bych vytáhla svoji ruštinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.3.16 10:09

@Prvorodička1
Název tématu tedy vypadá hrozně. :oops:

• Citovat
  • Upravit
12743
5.3.16 10:11

@Prvorodička1 já háčkovala miminku. Deky, oblečky, hračky… všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 10:12

Holky jste šikovné, moc vás obdivuji. Háčkovala jsem dříve ve škole, měli jsme to povinné, nebylo to špatné, akorát mám babičku která to bere jako své poslání mě vyháčkovat celý byt, a tak nemá smysl ji „konkurovat“. To by asi skončilo právě v tom šuplíku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 10:14

@Fjodorka Omlouvám se, měla jsem asi přidat slovo „nudou“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
5.3.16 10:15

Záleží, kolik ti je, možná mou radu totálně odsoudíš a nejen ty, ale když jsem já takhle zafňukala kamarádovi, odpověď byla: dohrála jsi Dragon Age? Neverwinter´s night? Baldur´s gate? Zaklínače? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.3.16 10:17

Já jsem si teď oblíbila relaxační omalovánky pro dospělé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 10:18

@sakota Ano to je velké pokušení, možná na to jednou přijde já bych ale něco chtěla přeci jen vytvořit, abych měla dobrý pocit, že jsem ten čas „nepromarnila“. @Fjodorka Jazyk se už učím, mám ráda italštinu, dělám si slovíčka, ale na celý den to nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.3.16 10:22

Ahoj, taky lezim. Mam tu ale k tomu 18 měsíčního syna :D takze kdyz ho zrovna nesundavam z garnyze tak: čtu, hraju wow nebo hon, kreslim, jim, vybírám vybavicku a hlavně zkousim odpočívat, pac pak uz to fakt nepůjde. Ruční prace nemuzu ani cítit, takze v tom neporadím - ale jednoduché je pletení a da se přitom pololezet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
5.3.16 10:29

Taky nesmím skoro nic, ležím „na fleku“ už 5 celých měsíců a to mám ještě 2,5 do porodu, ale zvládám to, tv nadšenec nejsem, takže sbírám informace na internetu, hodně toho přečtu a ono plánování a vybírání výbavičky atd taky zabere dost času :) a ikdyž jen ležím tak mi to neskutečně utíká, lepší než být zavřená ve špitálu ;) pak už se nikdy nudit nebudeme! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
5.3.16 10:34

Přidávám se k háčkování, sice nejsem na rizikáči a můžu se hýbat normálně, ale za poslední týdny jsem naháčkovala hromádku hraček :D na netu jsou návody na hodně jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí