Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR no pokud měl před svatbou tak by mě zajímalo, co měl doma, když si ho tak vyvedla z míry
@Zdeněk IV píše:
Právě, že použil, ale prezervativ taky může prasknout. Je nejlepší mít prezervativy dva.
Ty si dej rovnou tři.
@karkarka píše:
Tebe když ta šlapka uvidí, tak ti snad i zaplatí.
To si piš, můžu ti poslat můj Instagram. ![]()
@Zdeněk IV píše:
To si piš, můžu ti poslat můj Instagram.
No, já už ho viděla a teda nic moc ![]()
@Kelsey píše:
To musí být hrozný pocit zoufalství, když chceš navštěvovat prostitutky. Ještě zavazuješ, že otěhotní.
No to by byl zoufalej každej druhej chlap…
@JanaDaR píše:
@DV_JANA on evidentně upadl do nějakého ryze osobního rozporu, protože opakoval: Tohle nejde, to nedělej, je to až moc dobrý, přestaň s tím, do hajzlu, takhle to je prostě moc dobrý, fakt je to super, přestaň… Pak to vzdal, vycouval a jednoduše mě jaksi přešoupl na záda, zalehnul a nepustil.![]()
@DV_JANA píše:![]()
to je boží… ale asi měl prostě problém s predčasnou ejakulací… když sem v 17 chodila se svým prvním klukem se vším všudy, tak taky u toho prý myslel na fotbal a ne mě se soustredil až poslední minutu, ale tak byli jsme mladí
to taky znám, občas si v myslenkach prehravam filozoficke rozhovory s Pavlem Nedveden
![]()
@MaxBlack píše:
Hele, teď vážně Zdendo. Ty bys opravdu šel za prostitutkou a nepoužil kondom?
A rozdávají je někde zadarmo? Nerozdávají. Takže setrilek Zdenda by kondom nepoužil.
@karkarka píše:
Tebe když ta šlapka uvidí, tak ti snad i zaplatí.
Aby odešel?
@Michelle_M některé věci zřejmě nelze pochopit.
Jinak to nebyl žádný primitiv, jen verbální projev během styku byl značně nezvládnutý.
@inkakřivák píše:
A rozdávají je někde zadarmo? Nerozdávají. Takže setrilek Zdenda by kondom nepoužil.
Počkej, to je v ceně! To by si Zdenda mohl vzít i jeden pro strýčka příhodu do peněženky. Některé prý dokonce i nabízí i nápoje, tím by byl pitný režim pro následující den vyřešen a zase kačka ušetřená.
@DV_JANA on evidentně upadl do nějakého ryze osobního rozporu, protože opakoval: Tohle nejde, to nedělej, je to až moc dobrý, přestaň s tím, do hajzlu, takhle to je prostě moc dobrý, fakt je to super, přestaň… Pak to vzdal, vycouval a jednoduše mě jaksi přešoupl na záda, zalehnul a nepustil.