Může se mnou otěhotnět prostitutka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
15.1.22 15:17

@DV_JANA on evidentně upadl do nějakého ryze osobního rozporu, protože opakoval: Tohle nejde, to nedělej, je to až moc dobrý, přestaň s tím, do hajzlu, takhle to je prostě moc dobrý, fakt je to super, přestaň… Pak to vzdal, vycouval a jednoduše mě jaksi přešoupl na záda, zalehnul a nepustil. :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
434
15.1.22 15:20

@JanaDaR no pokud měl před svatbou tak by mě zajímalo, co měl doma, když si ho tak vyvedla z míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 15:21

@DV_JANA tak to už nevím vůbec. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
56505
15.1.22 15:28
@Zdeněk IV píše:
Právě, že použil, ale prezervativ taky může prasknout. Je nejlepší mít prezervativy dva.

Ty si dej rovnou tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
15.1.22 16:30

Tebe když ta šlapka uvidí, tak ti snad i zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
15.1.22 16:34

Karkarka

@karkarka píše:

To si piš, můžu ti poslat můj Instagram. ;-)

• Citovat
  • Upravit
8709
15.1.22 16:45
@Zdeněk IV píše:
To si piš, můžu ti poslat můj Instagram. ;-)

No, já už ho viděla a teda nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.1.22 17:31
@Kelsey píše:
To musí být hrozný pocit zoufalství, když chceš navštěvovat prostitutky. Ještě zavazuješ, že otěhotní.

No to by byl zoufalej každej druhej chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
15.1.22 19:30
@JanaDaR píše:
@DV_JANA on evidentně upadl do nějakého ryze osobního rozporu, protože opakoval: Tohle nejde, to nedělej, je to až moc dobrý, přestaň s tím, do hajzlu, takhle to je prostě moc dobrý, fakt je to super, přestaň… Pak to vzdal, vycouval a jednoduše mě jaksi přešoupl na záda, zalehnul a nepustil. :D :lol:
:mrgreen: :mrgreen: To je bizár :mrgreen: Jsi prostě nepoužitelná, až moc dobrá milenka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 19:35
@DV_JANA píše: :mrgreen: :mrgreen: to je boží… ale asi měl prostě problém s predčasnou ejakulací… když sem v 17 chodila se svým prvním klukem se vším všudy, tak taky u toho prý myslel na fotbal a ne mě se soustredil až poslední minutu, ale tak byli jsme mladí :mrgreen:

to taky znám, občas si v myslenkach prehravam filozoficke rozhovory s Pavlem Nedveden :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
15.1.22 19:40
@MaxBlack píše:
Hele, teď vážně Zdendo. Ty bys opravdu šel za prostitutkou a nepoužil kondom?

A rozdávají je někde zadarmo? Nerozdávají. Takže setrilek Zdenda by kondom nepoužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
15.1.22 19:41
@karkarka píše:

Aby odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.1.22 19:57

@Michelle_M některé věci zřejmě nelze pochopit. :lol: Jinak to nebyl žádný primitiv, jen verbální projev během styku byl značně nezvládnutý.

• Citovat
  • Upravit
150066
15.1.22 20:01

:mrgreen: :mrgreen: já z vás lidi zdechnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
15.1.22 20:05
@inkakřivák píše:
A rozdávají je někde zadarmo? Nerozdávají. Takže setrilek Zdenda by kondom nepoužil.

Počkej, to je v ceně! To by si Zdenda mohl vzít i jeden pro strýčka příhodu do peněženky. Některé prý dokonce i nabízí i nápoje, tím by byl pitný režim pro následující den vyřešen a zase kačka ušetřená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová