Můžu být těhotná? HCG negativní

5.8.21 17:11

Můžu být těhotná? HCG negativní

Ahoj. Dneska mám přesně týden zpoždění, mám už půl roku úplně pravidelný cyklus 21 dní. Dneska bylo HCG negativní, ale sex byl i 2 dny před očekávanou menstruací… myslíte, že ještě můžu být těhotná? Vyšel tu někomu test později? Kolegyně říká, že ji třeba vyšlo těhotenství až za 3 týdny zpoždění… Miminko bych si moc přála. Když jsem byla poprvé těhotná, vyšel mi test až 8. Den, ale cykly jsem měla ještě 32 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3884
5.8.21 17:45

Záleží, kdy byla ovulace. Pokud by se opozdila ovulace, opozdily by se i // na testu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 17:53

@acire v jiné diskuzi mi napsali, že mám krátkou 2. fázi a není to možné.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
5.8.21 18:09

@Anonymka123321 vis kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 18:12

@lachtanice86 to právě bohužel nevím. Po potratu, který byl v prosinci, jsem to úplně přestala hlídat a upínat se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15194
5.8.21 19:47

Je zvláštní, že se ti tak zkrátil cyklus. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 19:49

@karkarka je mi 24, dřív jsem ho měla 31-35 dní a po očkování na covid začal chodit přesně 21 dní. Už půl roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15194
5.8.21 19:52
@Anonymka123321 píše:
@karkarka je mi 24, dřív jsem ho měla 31-35 dní a po očkování na covid začal chodit přesně 21 dní. Už půl roku :)

Je možné, že ovulace byla později. Ještě bych týden počkala a zkusila pak test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 19:53

@karkarka teď jsem koukala do menstruačního kalendáře. Tam je napsáno, že mám cyklus 26 dní. Takže 21 dní jsem bez menstruace. Blbě jsem se vyjádřila, pardon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
5.8.21 20:00

@Anonymka123321 spíš tehotna nebudes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 20:04

@DandátkoP já to nedokážu popsat, ale vnitřně se cítím jinak. Já jsem se na to těhotnění úplně vyprdla, soustředila se jen na práci… Ale dloube mě v podbřišku, mám výtok, kterej je bez jakýchkoliv svědění nebo zápachů a bolí mě v bedrech. Na milion procent bych řekla, že se něco děje. 8o
Nedokážu to popsat, ale ten vnitřní pocit je hrozně silný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
5.8.21 20:12

@Anonymka123321 ja te chapu, snazili jsme se o mimco fakt dlouho a kolikrat jsem mela plno nadeji. Ale kdyz to konecne vyslo, az nekdy do 9tt jsem necitila nic, zadny pocity, zadny priznaky, proste nic. Kdybys rekla, ze mas negativni test z moči, ok. Ale kdyz mas test z krve, ktery je i po tydnu vynechani negativni, to nas 7 dni, plus dva dny predem byl sex, to je uz 9 dni. 9 dni po uz mivaj holky carku i na normal testu z moči. Musela by se ti ovulace sakra hodne posunout dozadu, az k tomu terminu MS. Jako, stat se to muze, nerikam ze ne, ale, ja to nadejne nevidim. Kazdopadne se drz a preji hodne stesti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 20:15

@DandátkoP moc děkuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.21 21:13
@Anonymka123321 píše:
Ahoj. Dneska mám přesně týden zpoždění, mám už půl roku úplně pravidelný cyklus 21 dní. Dneska bylo HCG negativní, ale sex byl i 2 dny před očekávanou menstruací… myslíte, že ještě můžu být těhotná? Vyšel tu někomu test později? Kolegyně říká, že ji třeba vyšlo těhotenství až za 3 týdny zpoždění… Miminko bych si moc přála. Když jsem byla poprvé těhotná, vyšel mi test až 8. Den, ale cykly jsem měla ještě 32 dní :)

@Anonymka123321
Ahoj, dnes je to také týden zpoždění, testy zatím negativní. Už se mi to jednou stalo že jsem měla zpoždění 10 dní a nakonec ta mrcha přišla. Před nějakou dobou jsem si řekla, kašlu ma to, nechám to být ono se jednou zadaří. Dnes mě pobolívá v podbřišku a delší dobu jsem jak kdyby mě někdo praštil do hlavy. :D stále ale doufám že to vyjde a jen mi pomalu stoupá hcg :/
Držím palce aby to vyšlo i u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
7.8.21 22:22

@Anonymka123321 presne takhle jsem se citila, kdyz jsem mela cystu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...