Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Jana525 taky řešení, já to tak dělám též s moukou, cereáliema atp. U nás prostě meju ty kelímky od jogurtů pro děti apod. Jinak normální špínu zvládáme jako ostatní, nejsem v tomto směru nijak úzkostná, jen prostě ty přehrabané jogurty špinavýma rukama v této situaci mi nějak vadí, možná nějaká úchylka no ![]()
@Jana525 ikdyž bláznivé mi to zas nepřijde, roušky jsou taky z 80% placebo, umytí obalů snižuje riziko asi tak jak ta rouška, ať to může působit divně jak chce, rozhodně se tím těch virů z obalů prostě zbavíš (mýdlo na koronavirus opravdu stačí, má ochranu de facto z tuku, takže mýdlem ji rozpustíš)
@lichylichozrout píše:
@Čtyřlístek2 Hele, na mě je to teda trochu moc.Podle mě ta voda musí být víc než teplá, aby zlikvidovala viry… Jinak to si myješ i peněženku třeba? Protože když jdeš na nákup, a saháš na ty potraviny, kde třeba vir ulpěl, a pak sáhneš na peněženku, tak ho máš na pěněžence… nebo na kartě…atd atd
Pravda, člověk by pak musel mýt úplně všechno. Už takhle mám co dělat a představa, že bych ještě měla všechno drbat, to je vážně na Chocholouška, ale jestli má někdo pak klidnější spaní, proč ne…