Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulka72 píše:
Mně to tak připadá, že nejlepší pro všechny by bylo, kdyby zakladatelka byla pár měsíců sama. Pánům to předem vysvětlit, ani jednoho pak nekontaktovat, žít sama za sebe a nechat žít i ty druhé. Přesto že chudák bývalý žije se záplatou. Myslím, že pak by se jí to ujasnilo. Takto řeší kterého mají raději kamarádky a kterého rodina a který více plakal při rozchodu a který je hodnější a který už má jinou (což vždycky žere a kazí to úsudek)…
Při pauze se ukáže, kdo jí chybí, kdo ne a komu chybí ona.
Případně z toho vyjde vítězně někdo třetí, což by bylo nejlepčí.
Přesně tak to je, jedině takhle člověk vidí věci trochu střízlivěji.
Musíš si uvědomit s kým chceš vychovávat svoje děti, žít s ním, probouzet se vedle něj a když se stane něco špatného nebo dobrého s kým se chceš radovat nebo truchlit ![]()
Souhlasim s Vendulkou..
..avsak si myslim, ze Jitunka prave tohoto nebude schopna.. ![]()
Promin zakladatelko, ale pusobis na me spis jako nedospely zpovykany fracek, co trpi pocitem, zda by nemel chtit vic nez ma, nevi co chce a neda pokoj, dokud to nedostane.. dalsi karambol bych ve tvem pripade cekala ve chvili, kdy se o tebe v tramvaji otre nekdo dalsi, novy, zajimavy a nestereotypni.. s dostatkem az nadbytkem citu pro vas oba.. dle hesla muzi miluji zeny.. zeny miluji jejich lasku. ![]()
Nedávno jsem řešila podobnou věc. Když jsem se vrátila k bývalému myslela jsem si, že to bude pěkné, ale za těch 7 měsíců co jsme spolu nebyli, se úplně změnil. Pořád mi vše předhazoval, že jsem mu ublížila atd. Tak jsme se po měsíci stejně rozešli. Nedalo se to vydržet a při mé smůle jsem už neměla možnost se vrátit k druhému příteli a ztratila jsem oba.