Na co má nárok svobodná matka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To už je dneska téměř každá včetně mě. Máš nárok na RP a předpokládám, že ho i pobíráš. Co chceš víc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rodičovský příspěvek. U příspěvku na bydlení záleží na příjmech všech co mají stejný TP jako ty, na zbytek taky asi nedosáhnete pokud má přítel slušný plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Staworowski píše:
Ahoj, máme s přítelem 7m syna a nejsme manželé. Žijeme ve společné domácnosti. Mám jako svobodná matka nárok na nějaké dávky/příspěvek? Nejsme v hmotné nouzi, jen mě zajímá, zda třeba nemám na něco nárok.
Díky.
Jako tŕeba daňový bonus za to, že si tě ani nevzal
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jaké jsou tvoje příjmy a výdaje a kdo má v bytě trvalé bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nějak jsem si to myslela, ale tak nikdo neví všechno....... Říkala jsem si, zda mi něco neuniklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Staworowski kdybyste se vzali, mohl by si te odecist z dani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Staworowski ale ty nejsi svobodná matka, ty k tomu dítěti máš otce, se kterým sdílíš společnou domácnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porodit dítě není zásluha, pouze tvoje možnost. Tak to tady chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon. Když už jsme u těch nároku, nevíte, na co bych mohla mit nárok já? Vdaná, pracující, se 3 dětmi a hypotekou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modravlocka píše:![]()
![]()
Pardon. Když už jsme u těch nároku, nevíte, na co bych mohla mit nárok já? Vdaná, pracující, se 3 dětmi a hypotekou?
Stejně jako já, na nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa No, když není vdaná tak je svobodná. A když má dítě, tak je matka. Takže je svobodná matka. Asi si to pleteš se „samoživitelkou“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modravlocka píše:![]()
![]()
Pardon. Když už jsme u těch nároku, nevíte, na co bych mohla mit nárok já? Vdaná, pracující, se 3 dětmi a hypotekou?
no chodit do práce, řádně makat, aby bylo na daně, aby se tak případně dalo přerozdělovat těm, co nejsou v nouzi, ale co kdyby bylo něco, co by mohlo kápnout
Takže nárok držet hubu, krok a zařezávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já jako bílej heterosexuální pracující muž mám právo držet hubu a platit daně… A za odměnu mě nazývají šovinistou, sexistou, rasistou, fašistou, komunistou, kapitalistou, vykořisťovatelem, antisemitou a ještě se zakládají hnutí jako Me too. Jo a taky jsem parchant, co ničí životní prostředí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit