Na kolik korun “vyjdu”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
30.10.20 21:54

A když to sčotnu, tak jeden člen domácnosti vyjde by voko na 4 tisíce. A to jsme skromní. Takže se tvým rodičům nedivím, že přítele nechtějí sponzorovat. Snad má svou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.10.20 22:00

Chapu, ze chcete byt spolu. Tak zkus navrhnout, jestli jeden vikend muzete byt u jeho rodicu a jeden u tvych :nevim:.
Ve tvem veku jsem mela pritele rok, ktery u nas i spaval. Ale davno pracoval. Chodivala jsem i k nim na vikend. Muj otec ma dve dcery. Tak frajer se hodil i na praci kolem baraku. Cela rodina nam planovala svatbu, az dodelam skolu. My jsme se po trech letech rozesli a kazdy sel svou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.11.20 14:41

Ty to v 16 letech nevidíš, ale jenom to jídlo stojí peněz a peněz. To není jenom oběd a krajíc chleba na snídani navíc. Kde je ovoce, jogurty, sladkosti a vše další, co se pojí během dne. Pokud mají rodiče napnutý rozpočet, nedivím se, že nechtějí živit cizího kluka. A to nemluvím o vodě a dalších energiích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.11.20 11:54

S manželem jsem se seznámila v 16 letech, prakticky se k nám přistěhoval. Ke škole chodil na brigádu, aby mé mámě dával 5k. Máma mu nikdy neřekla aby ji něco dál, ale ze slušnosti by ho nenapadlo si tam žít zadarmo a nepomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí