Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A když to sčotnu, tak jeden člen domácnosti vyjde by voko na 4 tisíce. A to jsme skromní. Takže se tvým rodičům nedivím, že přítele nechtějí sponzorovat. Snad má svou rodinu.
Chapu, ze chcete byt spolu. Tak zkus navrhnout, jestli jeden vikend muzete byt u jeho rodicu a jeden u tvych
.
Ve tvem veku jsem mela pritele rok, ktery u nas i spaval. Ale davno pracoval. Chodivala jsem i k nim na vikend. Muj otec ma dve dcery. Tak frajer se hodil i na praci kolem baraku. Cela rodina nam planovala svatbu, az dodelam skolu. My jsme se po trech letech rozesli a kazdy sel svou cestou.
Ty to v 16 letech nevidíš, ale jenom to jídlo stojí peněz a peněz. To není jenom oběd a krajíc chleba na snídani navíc. Kde je ovoce, jogurty, sladkosti a vše další, co se pojí během dne. Pokud mají rodiče napnutý rozpočet, nedivím se, že nechtějí živit cizího kluka. A to nemluvím o vodě a dalších energiích.
S manželem jsem se seznámila v 16 letech, prakticky se k nám přistěhoval. Ke škole chodil na brigádu, aby mé mámě dával 5k. Máma mu nikdy neřekla aby ji něco dál, ale ze slušnosti by ho nenapadlo si tam žít zadarmo a nepomáhat.