Proti pocení Electro Antiperspirant - máte vyzkoušeno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
6.5.14 21:19

Electro antiperspirant

Chtěla bych si pořídit electro antiperspirant a zvažuji, zda si koupit klasiku nebo EA sensitive. Podle toho, co tady čtu, mám pocit, že většina kupuje EA klasiku. Může mi někdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.5.14 13:19

Electro antiperspirant

Ahojky, hele ten sensitive je levnější, ale zase na něj nejdou všechny ty adaptery, pokud to chceš používat i na něco jiného, než nohy a ruce, tak rovnou ten klasickej, abys pak nemusela lítat a vyměňovat, jako já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.14 15:39

Zdravím všechny. Přemýšlím nad koupí Electro antiperspirantu. Pročetl jsem si diskusi a z 90% se tu řeší pocení rukou, nohou a podpaží. S ani jedním nemám vůbec problém, ale mám problém jinde. Na celé hlavě se potím uplně šíleně, čelo, obličej a tak.. Pak na zádech.. na vše jsou asi ty adaptery, ale mám i problém s pocením zadku :( je to otravné a nepříjemné, když mám mokré kraťasy :( existuje i nějaký adapter na tuto partii? I když bych asi raději vše při jednom přístroji (čelo a zadek jsou neunosné a nemůžu nikam ani radši chodit) Moc děkuji za každý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.14 12:27

Už toho mám dost. Potím se od nějakých 15ti, dnes je mi 23. Dělá mi strašný problém jen jízda v autobuse. Když je jen trochu teplo. Potím se hlavně na obličeji a na zádech což je peklo když stojíte v přeplněném autobuse a všude okolo lidi. V práci to beru v klidu, tam sotva začnu dělat hned jsem spocený jako prase ale co…dělám na slévárně tam je to normální. za chvíli mě čeká cesta autobuse která trvá 30 min a na konci mám vždy mokrý flek na zádech…už se opět těším…naštěstí sedím a pak hned na záda hodím batoh takže v klidu. Vidím že všichni řeší nohy, ruce, podpaží… Má někdo zkušenosti se zády/obličejem? Tam mě to trápí nejvíc. Kruci jsem pohledný kluk, sportovec, posiluju a s tímhle mám strach si jen vyjít s nějakou holkou pač vím že po pár minutách procházky jsem jak mokrej hadr :D Tudíš jsem se rozhodl že příští výplatu vysolím na tento přístroj + adaptéry na obličej/záda, vyjde mě to na nějakých 13000 a jestli to nepomůže tak už nevím. Chci zase normálně žít… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.5.14 21:06

Ahoj, hele na obličej je to úplně pecka, jak na záda nevím, ale určitě na to budou mít ty adaptery a když tam zavoláš, tak Ti určitě poradí, co je na to nejlepší :dance: Jinak těch 13 000Kč ve finále není až tak moc, vzhledem k tomu, že je to napořád doma a hlavně to funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.6.14 15:01

Tak včera jsem objednala a zítra to má dorazit, pořád váhám, zda jsem neudělala chybu, že jsem si to objednala, ale pokud to bude fungovat, tak to z ruky nedám! Abych se nepotila bych dala třeba i 30 tisíc, hlavně abych se toho zbavila, takže doufám, že mě nezklame! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.14 20:01

Ahoj lidičky, dnes jsem narazila na tuto stránku s diskusí… jsem tak šťastná, že tento problém nemám sama..rozhodla jsem se také zakoupit electro antiperspirant.. už mě také štvou věčně mokré ruce, apod..,jak sami popisujete.. je to vážně utrpení!! :,( nejvíc mě dostává, když se svěřuju rodině, jak říkají:" ale nepřeháněj to, nemůže to být tak hrozné…" jasně! protože oni tím netrpí, tak neví, jaký to je. snad mi tu mašinku dají na splátky :), jinak si snad na to někde půjčím, protože jen ta představa, být v suchu, s klidem někomu podat ruku, jsem šťastná jak blecha :).. už se nemůžu dočkat..přeji všem, kteří se „vyléčili“ hodně štěstí!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.6.14 09:41

Štípe

Opravdu to bylo příjemné? Mě tedy opravdu ne! Pěkně to štípe a brní, opravdu se přemáhám, abych to vydržela…ale vidím docela dobré výsledky, ruce a nohy se mi potí méně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.14 09:28

Ahoj Lenčo a Terko. Mam za sebou první kuru. Delam ruce a nohy dohromady ( pravá ruka a noha a leva ruka a noha), a podpaží… Kolik dáváte Volume? Ja mela na ty ruce a nohy 10, a na podpaží 3… Prava noha mě taky štípala, jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.6.14 11:36

Taky delam ruce nohy a davam si tak kolem 10, ale pekne to stipe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.14 13:15

Ahoj Terko. Ja dnes delala nohy zvlášť, na ruce cekam az dorazí kámoška. :). Snad to nevadí ze to takhle kombinuji, někdy zvlášť a někdy dohromady..nohy jsem dnes mela na 15. Ke konci už jsem se taky modlila, taky to štípalo jak blázen.. Mela jsem je pak oekne cerveny, ale za chvili to zmizelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.14 20:35

Ja mam dnes druhou proceduru..tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat…nemuzu se dočkat az nebudu mít mokré ruce :) a budu jak normální člověk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.6.14 15:36

Dnes (po 4 procedurach) jsem jela autobusem, začalo svítit sluníčko, bylo teplo a ruce a nohy byly naprosto suché! A to se mi vždycky v autobuse potili…nechci to zakřiknout, ale snad můžu říct, že mám po pocení! Poradte prosím, mám pokračovat v léčbě, když už vím, že mám ruce a nohy suché a nepotí se??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.6.14 20:37

Ahoj, no to je super, to moc gratuluju. Ja mam dnešním dnem 3 kůru za sebou ale zatím žádná změna… :( Snad se taky brzy dockam…a ty jsi delala furt na těch 10? Ja postupně pridavam.dnes jsem byla na 15ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.14 06:41

Vydrz! Vydrz! I v navodu pisou, ze u kazdeho to pusobi jinak ;) ja delala prumerne 8-11, jak kdy jsem to vydla. trpelivost se vyplaci :)
Pri nejhorsim az skoncis a porad nic, tak jim nspis, oni poradi, co treba delas spatne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová