Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych si pořídit electro antiperspirant a zvažuji, zda si koupit klasiku nebo EA sensitive. Podle toho, co tady čtu, mám pocit, že většina kupuje EA klasiku. Může mi někdo poradit?
Ahojky, hele ten sensitive je levnější, ale zase na něj nejdou všechny ty adaptery, pokud to chceš používat i na něco jiného, než nohy a ruce, tak rovnou ten klasickej, abys pak nemusela lítat a vyměňovat, jako já ![]()
Zdravím všechny. Přemýšlím nad koupí Electro antiperspirantu. Pročetl jsem si diskusi a z 90% se tu řeší pocení rukou, nohou a podpaží. S ani jedním nemám vůbec problém, ale mám problém jinde. Na celé hlavě se potím uplně šíleně, čelo, obličej a tak.. Pak na zádech.. na vše jsou asi ty adaptery, ale mám i problém s pocením zadku
je to otravné a nepříjemné, když mám mokré kraťasy
existuje i nějaký adapter na tuto partii? I když bych asi raději vše při jednom přístroji (čelo a zadek jsou neunosné a nemůžu nikam ani radši chodit) Moc děkuji za každý názor.
Už toho mám dost. Potím se od nějakých 15ti, dnes je mi 23. Dělá mi strašný problém jen jízda v autobuse. Když je jen trochu teplo. Potím se hlavně na obličeji a na zádech což je peklo když stojíte v přeplněném autobuse a všude okolo lidi. V práci to beru v klidu, tam sotva začnu dělat hned jsem spocený jako prase ale co…dělám na slévárně tam je to normální. za chvíli mě čeká cesta autobuse která trvá 30 min a na konci mám vždy mokrý flek na zádech…už se opět těším…naštěstí sedím a pak hned na záda hodím batoh takže v klidu. Vidím že všichni řeší nohy, ruce, podpaží… Má někdo zkušenosti se zády/obličejem? Tam mě to trápí nejvíc. Kruci jsem pohledný kluk, sportovec, posiluju a s tímhle mám strach si jen vyjít s nějakou holkou pač vím že po pár minutách procházky jsem jak mokrej hadr
Tudíš jsem se rozhodl že příští výplatu vysolím na tento přístroj + adaptéry na obličej/záda, vyjde mě to na nějakých 13000 a jestli to nepomůže tak už nevím. Chci zase normálně žít… ![]()
Ahoj, hele na obličej je to úplně pecka, jak na záda nevím, ale určitě na to budou mít ty adaptery a když tam zavoláš, tak Ti určitě poradí, co je na to nejlepší
Jinak těch 13 000Kč ve finále není až tak moc, vzhledem k tomu, že je to napořád doma a hlavně to funguje ![]()
Tak včera jsem objednala a zítra to má dorazit, pořád váhám, zda jsem neudělala chybu, že jsem si to objednala, ale pokud to bude fungovat, tak to z ruky nedám! Abych se nepotila bych dala třeba i 30 tisíc, hlavně abych se toho zbavila, takže doufám, že mě nezklame! ![]()
Ahoj lidičky, dnes jsem narazila na tuto stránku s diskusí… jsem tak šťastná, že tento problém nemám sama..rozhodla jsem se také zakoupit electro antiperspirant.. už mě také štvou věčně mokré ruce, apod..,jak sami popisujete.. je to vážně utrpení!!
nejvíc mě dostává, když se svěřuju rodině, jak říkají:" ale nepřeháněj to, nemůže to být tak hrozné…" jasně! protože oni tím netrpí, tak neví, jaký to je. snad mi tu mašinku dají na splátky
, jinak si snad na to někde půjčím, protože jen ta představa, být v suchu, s klidem někomu podat ruku, jsem šťastná jak blecha
.. už se nemůžu dočkat..přeji všem, kteří se „vyléčili“ hodně štěstí!! ![]()
Opravdu to bylo příjemné? Mě tedy opravdu ne! Pěkně to štípe a brní, opravdu se přemáhám, abych to vydržela…ale vidím docela dobré výsledky, ruce a nohy se mi potí méně… ![]()
Ahoj Lenčo a Terko. Mam za sebou první kuru. Delam ruce a nohy dohromady ( pravá ruka a noha a leva ruka a noha), a podpaží… Kolik dáváte Volume? Ja mela na ty ruce a nohy 10, a na podpaží 3… Prava noha mě taky štípala, jinak nic…
Taky delam ruce nohy a davam si tak kolem 10, ale pekne to stipe!
Ahoj Terko. Ja dnes delala nohy zvlášť, na ruce cekam az dorazí kámoška.
. Snad to nevadí ze to takhle kombinuji, někdy zvlášť a někdy dohromady..nohy jsem dnes mela na 15. Ke konci už jsem se taky modlila, taky to štípalo jak blázen.. Mela jsem je pak oekne cerveny, ale za chvili to zmizelo..
Ja mam dnes druhou proceduru..tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat…nemuzu se dočkat az nebudu mít mokré ruce
a budu jak normální člověk ![]()
Dnes (po 4 procedurach) jsem jela autobusem, začalo svítit sluníčko, bylo teplo a ruce a nohy byly naprosto suché! A to se mi vždycky v autobuse potili…nechci to zakřiknout, ale snad můžu říct, že mám po pocení! Poradte prosím, mám pokračovat v léčbě, když už vím, že mám ruce a nohy suché a nepotí se??? ![]()
Ahoj, no to je super, to moc gratuluju. Ja mam dnešním dnem 3 kůru za sebou ale zatím žádná změna…
Snad se taky brzy dockam…a ty jsi delala furt na těch 10? Ja postupně pridavam.dnes jsem byla na 15ti…
Vydrz! Vydrz! I v navodu pisou, ze u kazdeho to pusobi jinak
ja delala prumerne 8-11, jak kdy jsem to vydla. trpelivost se vyplaci ![]()
Pri nejhorsim az skoncis a porad nic, tak jim nspis, oni poradi, co treba delas spatne..