Nabídky práce pro maminky na rodičovské - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
9.8.16 18:54

přivýdělek

Ahoj maminy, hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
9.8.16 19:05
@acsamit píše:
Ahoj maminy, hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.

nemám problém s navoláváním schůzek, dělala jsem ve finančnictví, takže denní chleba. Jestli máš zájem o spolupráci se mnou tak mi napiš soukr. zprávu prosím.
Mám paušál, ale ne nekonečný, sama jej provolávám částečně, takže od tebe bych chtěla za to telef. úhradu Kč 200,–/měs nezávisle na tom, kolik a jestli by se schůzky podařillo nasmlouvat, protože prostě ty minuty bych kvůli tobě provolala;ale jsem fakt dobrá držka, takže bys na tom určitě ztratná nakonec vůbec nebyla :)

• Citovat
  • Upravit
2
9.8.16 19:10

dlouhodobá brigáda

Hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.
Odměna 200 Kč / schůzka ( domluvená a realizovaná )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.8.16 19:01

Nabídka práce Praha SEO

Ahoj všichni,

jsme marketingová firma a jelikož tady najdu opravdu všechno, byla bych ráda, kdybychom zde našli i novou posilu do týmu :-) Požadujeme někoho se SEO znalostmi - dělání reportů, dělání klíčovek apod. Kancelář máme v Praze, 3 minuty chůze od metra Náměstí republiky. Tým je suprovej, mladý kolektiv. Já tyhle náborový řeči moc neumim jo, ale kdybyste měli zájem, napište do zprávy a pobavíme se víc :-) Tak pište pište, hledáme nového parťáka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.8.16 20:00

Tady jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 20:58

Mám základy, pokud nabízíte práci na HO, nemám s tím problém jednou týdně do firmy dojet. Denní komunikace na Skype není problém.
Pro více informací pište do SZ.
Děkuji Vám.
Hudečková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.8.16 11:25

Jinak mi prosím prosím, pište do soukromých zpráv, kdybyste měli zájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.16 15:41

Pardubice - nabídka brigády

Účetní kancelář v centru Pardubic nabízí možnost dlouhodobé brigády - výpomoc při vedení základní účetní agendy, tj. vedení daňové evidence a zpracování účetnictví, a dále pomocné administrativní práce.
Požadavky :

• praxe s vedením daňové evidence a účetnictví
  • samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost
  • zkušenosti v oblasti administrativy,
  • znalost práce na pc – word, excel
  • časová flexibilita v pracovních dnech mezi 8:30 – 17:00 hod dle individuální dohody

Vhodné pro ženy na rodičovské dovolené, případně starobní důchodkyně s praxí.
Informace o praxi + možnosti Vaší spolupráce s uvedením Vašeho kontaktu prosím zasílejte na email: **@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.9.16 15:37

PARDUBICE-NABÍDKA BRIGÁDY

Nabízím dlouhodobou brigádu - výpomoc při vedení základní účetní agendy, tj. vedení daňové evidence a zpracování účetnictví, a dále pomocné administrativní práce.
Požadavky :

• praxe s vedením daňové evidence a účetnictví
  • samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost
  • zkušenosti v oblasti administrativy,
  • znalost práce na pc – word, excel
  • časová flexibilita v pracovních dnech mezi 8:30 – 17:00 hod dle individuální dohody cca vždy s týdenním předstihem

Informace o praxi + možnosti Vaší spolupráce s uvedením Vašeho kontaktu prosím zasílejte na email: pardubice-brigada@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
3.9.16 12:31

Práce Next

Dobrý den. Sháním za sebe náhradu na poloviční úvazek.
Jedná se o pozici asistentka prodeje. Místo výkonu práce je Next Anděl. Náplní práce je zákaznický servis, práce na pokladně, zpracování zboží ve skladu a následné vystavení na prodejně.
Pracovní doba: 1.týden Pondělí 16:30-21:00,Čtvrtek 13:00-21:15, Pátek 11:45-20:00. 2 týden Pondělí 16:30-21:00, Sobota 09:45-18:00, Neděle 08:45-17:00.
Jinak ohledně platu a benefitů pište SZ. Máme na prodejně super kolektiv a skvělou managerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 11:15

Práce na mateřské pro kadeřnice

Ahoj všem maminkám
hledám šikovnou kadeřnici pro Plzeň a okolí, ideálně na mateřské/rodi­čovské, na částečný úvazek. Práci nabízím hodně flexibilní, s dětmi, v krásném prostředí, na jehož budování by bylo možné se i podílet, pokud najdu zájemkyni brzy.
Ozvěte se, pokud je to pro vás zajímavé..
Díky
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.9.16 15:37

Rodinné centrum Setkání ve Zruči nad Sázavou, hledá lektory(ky) cvičení s kojenci a batolaty a dále někoho výtvarně nadaného na výtvarný kroužek. Práce je ideální pro šikovné maminky na mateřské, které si chtějí přivydělat, jsou aktivní a mají zájem se i něco nového naučit.
Pro více informací pište SZ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.16 17:08

práce, brigáda: Kolín, Kutná Hora

Milé maminky,
ráda bych vám touto cestou nabídla možnost přivýdělku na MD (nebo po ní).
Vlastním úklidovou firmu KBELÍK, působíme v Kolíně a okolních okresech. V současné době hledám nové kolegyně do týmu!
Pokud si chcete přivydělat, plánovat si práci dle svých možností, jste šikovná, přirozeně inteligentní, sympatická paní a uklízení vás baví…ozvěte se mi, ráda vám sdělím podrobnější informace.
Děkuji. Jana
info@kbelik.cz
Co děláme, jak vypadáme, můžete vidět zde: www.kbelik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
12.9.16 10:48

Zdravim maminky, rada bych vyuzila teto prilezitosti na emiminu. Shanim spolehlivou a hlavne peclivou pani na uklid a zehleni vetsiho RD na Praze 6. Cca 1× za 14 dni v dopolednich hodinach. Je to tak na 5-6h. Budu rada kdyz se ozvete treba do sz. Diky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 11:49

OPERÁTOR - PRÁCE Z DOMOVA

Společnost DTEL SERVICES s. r. o. hledá pro dlouhodobou spolupráci nové kolegy/ně na pozici telefonního operátora.

Nabízíme:

• práci z domova
  • hodinovou sazbu 100-150 Kč + bonusy
  • samostatné plánování pracovní doby
  • spolupráci na DPP i HPP

Požadujeme:

• dobré komunikační schopnosti
  • obchodní dovednosti
  • pozitivní přístup
  • možnost 1× týdně docházet do firmy (Praha 8 - Kobylisy)
  • vlastní počítač a připojení k internetu
  • zkušenosti v telemarketingu výhodou

Práce je vhodná i pro maminky na mateřské či osoby se zdravotním postižením.

Pro více info: *********@dtel.cz

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová