Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.
@acsamit píše:
Ahoj maminy, hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.
nemám problém s navoláváním schůzek, dělala jsem ve finančnictví, takže denní chleba. Jestli máš zájem o spolupráci se mnou tak mi napiš soukr. zprávu prosím.
Mám paušál, ale ne nekonečný, sama jej provolávám částečně, takže od tebe bych chtěla za to telef. úhradu Kč 200,–/měs nezávisle na tom, kolik a jestli by se schůzky podařillo nasmlouvat, protože prostě ty minuty bych kvůli tobě provolala;ale jsem fakt dobrá držka, takže bys na tom určitě ztratná nakonec vůbec nebyla ![]()
Hledám paní nebo slečnu - asistentku, která ráda telefonuje, na volání do firem a domlouvání schůzek ( pracuji ve financích ), žádný telemarketing. Může být z celé ČR. Volá se z domu, nikam není potřeba docházet. Je potřeba mít paušál. Odměna 200,– za domluvenou a realizovanou schůzku, výplata týdně. Musím mít 10 sch. týdně, ale i 5 by bylo super. Poradíte mi? Nemohu nikoho najít a mám blok v telefonování. Budu vděčná, i kdybyste mi někoho doporučily na volání.
Odměna 200 Kč / schůzka ( domluvená a realizovaná )
Ahoj všichni,
jsme marketingová firma a jelikož tady najdu opravdu všechno, byla bych ráda, kdybychom zde našli i novou posilu do týmu
Požadujeme někoho se SEO znalostmi - dělání reportů, dělání klíčovek apod. Kancelář máme v Praze, 3 minuty chůze od metra Náměstí republiky. Tým je suprovej, mladý kolektiv. Já tyhle náborový řeči moc neumim jo, ale kdybyste měli zájem, napište do zprávy a pobavíme se víc
Tak pište pište, hledáme nového parťáka ![]()
Mám základy, pokud nabízíte práci na HO, nemám s tím problém jednou týdně do firmy dojet. Denní komunikace na Skype není problém.
Pro více informací pište do SZ.
Děkuji Vám.
Hudečková
Jinak mi prosím prosím, pište do soukromých zpráv, kdybyste měli zájem ![]()
Účetní kancelář v centru Pardubic nabízí možnost dlouhodobé brigády - výpomoc při vedení základní účetní agendy, tj. vedení daňové evidence a zpracování účetnictví, a dále pomocné administrativní práce.
Požadavky :
Vhodné pro ženy na rodičovské dovolené, případně starobní důchodkyně s praxí.
Informace o praxi + možnosti Vaší spolupráce s uvedením Vašeho kontaktu prosím zasílejte na email: **@seznam.cz
Nabízím dlouhodobou brigádu - výpomoc při vedení základní účetní agendy, tj. vedení daňové evidence a zpracování účetnictví, a dále pomocné administrativní práce.
Požadavky :
Informace o praxi + možnosti Vaší spolupráce s uvedením Vašeho kontaktu prosím zasílejte na email: pardubice-brigada@seznam.cz
Dobrý den. Sháním za sebe náhradu na poloviční úvazek.
Jedná se o pozici asistentka prodeje. Místo výkonu práce je Next Anděl. Náplní práce je zákaznický servis, práce na pokladně, zpracování zboží ve skladu a následné vystavení na prodejně.
Pracovní doba: 1.týden Pondělí 16:30-21:00,Čtvrtek 13:00-21:15, Pátek 11:45-20:00. 2 týden Pondělí 16:30-21:00, Sobota 09:45-18:00, Neděle 08:45-17:00.
Jinak ohledně platu a benefitů pište SZ. Máme na prodejně super kolektiv a skvělou managerku.
Ahoj všem maminkám
hledám šikovnou kadeřnici pro Plzeň a okolí, ideálně na mateřské/rodičovské, na částečný úvazek. Práci nabízím hodně flexibilní, s dětmi, v krásném prostředí, na jehož budování by bylo možné se i podílet, pokud najdu zájemkyni brzy.
Ozvěte se, pokud je to pro vás zajímavé..
Díky
Petra
Rodinné centrum Setkání ve Zruči nad Sázavou, hledá lektory(ky) cvičení s kojenci a batolaty a dále někoho výtvarně nadaného na výtvarný kroužek. Práce je ideální pro šikovné maminky na mateřské, které si chtějí přivydělat, jsou aktivní a mají zájem se i něco nového naučit.
Pro více informací pište SZ ![]()
Milé maminky,
ráda bych vám touto cestou nabídla možnost přivýdělku na MD (nebo po ní).
Vlastním úklidovou firmu KBELÍK, působíme v Kolíně a okolních okresech. V současné době hledám nové kolegyně do týmu!
Pokud si chcete přivydělat, plánovat si práci dle svých možností, jste šikovná, přirozeně inteligentní, sympatická paní a uklízení vás baví…ozvěte se mi, ráda vám sdělím podrobnější informace.
Děkuji. Jana
info@kbelik.cz
Co děláme, jak vypadáme, můžete vidět zde: www.kbelik.cz
Zdravim maminky, rada bych vyuzila teto prilezitosti na emiminu. Shanim spolehlivou a hlavne peclivou pani na uklid a zehleni vetsiho RD na Praze 6. Cca 1× za 14 dni v dopolednich hodinach. Je to tak na 5-6h. Budu rada kdyz se ozvete treba do sz. Diky Martina
Společnost DTEL SERVICES s. r. o. hledá pro dlouhodobou spolupráci nové kolegy/ně na pozici telefonního operátora.
Nabízíme:
Požadujeme:
Práce je vhodná i pro maminky na mateřské či osoby se zdravotním postižením.
Pro více info: *********@dtel.cz
edit admin - osobní údaje