Nabourání účtu Facebooku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.13 22:11

Ahoj, asi už jsem otravná, ale mohl by mi někdo, prosím, říci, jak je možné, že mi facebook hlásí aktivní relace mladá boleslav, když jsem připojená z MSK kraje? Děkuji Vám moc :)

• Citovat
  • Upravit
14
4.4.18 13:11

Dnes mi taky prisel mejl a upozorneni o nezvyklem prihlaseni, okamzite jsem menila heslo, coz se mi chvili nedarilo a ona osoba byl stale prihlasena, po uspesnem zmeneni hesla jsem si zjistila i IP adresu, mam presny dum kde se pc nachazi a zobrazilo se mi to na internetu ze je to ip adresa od společnosti t-mobile!! To si za klobouk nedaji…
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.4.18 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj, asi už jsem otravná, ale mohl by mi někdo, prosím, říci, jak je možné, že mi facebook hlásí aktivní relace mladá boleslav, když jsem připojená z MSK kraje? Děkuji Vám moc :)

Me to ukazuje ze sem prihlasena z melnika a jsem v jicine ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 13:06

Chce mě někdo hacknout? :-D

Holky přišly mi 2 sms za sebou. Jedna od Googlu a jedna od Infa, kde je uvedený kod pro verifikaci Messengeru. Fb mám, ale nechodím tam (nechávám si ho jen kvůli instagramu) a messenger nemám vůbec. Netušíte někdo o co jde? :think: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
28.11.20 13:25

@Adina Mandalova normálně se ti tam snaží někdo dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 13:33

@vulpes jako na messenger? Co z toho bude mít? Vím, že se ptám hloupě ale fakt tomu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
28.11.20 13:41

@Adina Mandalova FBM je součást FB, má to jeden účet. Nikdo z toho nic mít ani nemusí, dělají to často i roboti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák